jimskeet2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα. Mobo: Gigabyte Z270X Gaming 7 CPU: I7 7700k Ram: 16GB DDR4 corsair 3200 GPU: GTX 1080 Μ εχουν πιασει σκεψεις να κανω αναβαθμιση σε μητρικη επεξεργαστη και ram. Δουλευω αρκετα lightroom, premiere και fusion360 και θελω να παρω οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση σ αυτα τα προγραμματα. Προς το παρον σκεφτομαι να κοιταξω για 12700k και 32gb ddr5 μνημες. Νομιζω θα ειμαι μια χαρα καλυμενος γ αυτα που θελω να κανω. Εχει νοημα να προσπαθησω να δωσω ολο το κουτι που εχω κρατωντας απο το υπαρχον μονο καρτα γραφικων και σκληρους και να στησω καινουριο συστημα η πιο ευκολα θα δωσω κομματι κομματι αυτα που εχω?
triplex1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε Εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα. Mobo: Gigabyte Z270X Gaming 7 CPU: I7 7700k Ram: 16GB DDR4 corsair 3200 GPU: GTX 1080 Μ εχουν πιασει σκεψεις να κανω αναβαθμιση σε μητρικη επεξεργαστη και ram. Δουλευω αρκετα lightroom, premiere και fusion360 και θελω να παρω οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση σ αυτα τα προγραμματα. Προς το παρον σκεφτομαι να κοιταξω για 12700k και 32gb ddr5 μνημες. Νομιζω θα ειμαι μια χαρα καλυμενος γ αυτα που θελω να κανω. Εχει νοημα να προσπαθησω να δωσω ολο το κουτι που εχω κρατωντας απο το υπαρχον μονο καρτα γραφικων και σκληρους και να στησω καινουριο συστημα η πιο ευκολα θα δωσω κομματι κομματι αυτα που εχω? Μια χαρα καλυμμενος θα εισαι προχωρα το , οσο πιο πολλα δινεις τοσο καλυτερο πισι θα φτιαξεις , νομος 100%
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jimskeet2002 είπε 12700k και 32gb ddr5 μνημες. Θα τα αγοράσετε στις επόμενες μέρες ή στους επόμενους μήνες (που θα έχουν καλύτερη διαθεσιμότητα και θα έχουν φτιάξει λίγο οι τιμές;)
jimskeet2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Κ εγω αυτο σκεφτομαι. Να περιμενω λιγο να εχει καλυτερη διαθεσιμοτητα και να πεσουν λιγο και οι τιμες. 1
tseleks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 αν το εχεις αναγκη καντο τωρα μην περιμενεις. αν εισαι καλυμενος με το παρον συστημα περιμενε οχι ομως να πεσουν οι τιμες αλλα να βγει κατι καλυτερο
jimskeet2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Εχω ασχοληθει με overclock στις αρχες π ειχα παρει το συστημα αλλα επειδη θελω το συστημα να ειναι rock solid, σταματησα. Δεν εχει νοημα το να κερδισω ενα 10% ξερω γω σε επιδοσεις. Το κυριοτερο μου θεμα αυτη τη στιγμη ειναι στο premiere οταν κανω επεξεργασια που ζοριζεται στο playback. @tseleks οταν λες να βγει κατι καλυτερο τι εννοεις? Αναμενουμε κατι το οποιο θα εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τους intel της 12ης γενιας?
triplex1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, jimskeet2002 είπε Εχω ασχοληθει με overclock στις αρχες π ειχα παρει το συστημα αλλα επειδη θελω το συστημα να ειναι rock solid, σταματησα. Δεν εχει νοημα το να κερδισω ενα 10% ξερω γω σε επιδοσεις. Το κυριοτερο μου θεμα αυτη τη στιγμη ειναι στο premiere οταν κανω επεξεργασια που ζοριζεται στο playback. @tseleks οταν λες να βγει κατι καλυτερο τι εννοεις? Αναμενουμε κατι το οποιο θα εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τους intel της 12ης γενιας? Κατ'αρχην αυτο που εχεις σε ποιο καινουριο δεν αναβαθμιζεται , μονο καποια κομματια μπορεις να κρατησεις , αρα θες μητρικη+επεξεργαστη+μνημες= το λαθος που κανεις ......ποσα μπορεις να ξοδεψεις για να σε βοηθησει καποιος ειναι το σημαντικοτερο απο κει και περα φτιαχνει ο καθενας μεχρι και διαστημοπλοιο 1
JDROGAS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε Εχει νοημα να προσπαθησω να δωσω ολο το κουτι που εχω κρατωντας απο το υπαρχον μονο καρτα γραφικων και σκληρους και να στησω καινουριο συστημα η πιο ευκολα θα δωσω κομματι κομματι αυτα που εχω? Πιστευω πιο δυσκολα θα το δωσεις ολο μαζι. Μπορεις να βαλεις μια αγγελια με ξεχωριστες τιμες για το καθενα και μια καλυτερη προσφορα για ολο μαζι. Τωρα για αναβαθμιση ιδιαιτερα σε ddr5 νομιζω οτι θα ξεπουληθεις αυτη τη στιγμη για 32gb,Ζ690 και 12700k. Bεβαια δεν μας εχεις δωσει μπατζετ και πληροφοριες,εαν το pc βγαζει μεροκαματο (αλλαζει η οπτικη). Γενικοτερα εγω δεν θα πηγαινα σε 12η γενια σημερα ειναι τσαμπα χρηματα ακομα ειναι πολυ νωρις. 3
tseleks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε Εχω ασχοληθει με overclock στις αρχες π ειχα παρει το συστημα αλλα επειδη θελω το συστημα να ειναι rock solid, σταματησα. Δεν εχει νοημα το να κερδισω ενα 10% ξερω γω σε επιδοσεις. Το κυριοτερο μου θεμα αυτη τη στιγμη ειναι στο premiere οταν κανω επεξεργασια που ζοριζεται στο playback. @tseleks οταν λες να βγει κατι καλυτερο τι εννοεις? Αναμενουμε κατι το οποιο θα εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τους intel της 12ης γενιας? Το λεω διοτι οι περισσοτεροι εχουμε το σκεπτικο "ας περιμενω λιγο να πεσει η τιμη " πραγμα που τα τελευταια χρονια δεν ισχυει καθως οι τιμες δεν προσαρμοζονται καθολου ...εσυ πρεπει να δεις με τι εισαι καλυμενος με την υπαρχων αγορα κα να επιλεξεις απο οτι καταλαβα θες να κανεις την δουλεια σου οσο καλυτερα γινεται οποτε το χρηματικα δεν θα πρεπει να ειναι παραμετρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα