Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο ή παίρνω εγώ τηλέφωνο τους ακούω αλλά δεν με ακούνε, στην αρχή πίστεψα ότι μάλλον φταίει το μικρόφωνο παρατήρησα όμως όταν το ανοίγω σε ανοιχτή ακρόαση τότε με ακούνε κανονικά.

Τι μλορεο να φταίει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε μια Δοκιμή και με το 3G, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Στις 23/11/2021 στις 2:09 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Λοιπόν εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο ή παίρνω εγώ τηλέφωνο τους ακούω αλλά δεν με ακούνε, στην αρχή πίστεψα ότι μάλλον φταίει το μικρόφωνο παρατήρησα όμως όταν το ανοίγω σε ανοιχτή ακρόαση τότε με ακούνε κανονικά.

Τι μλορεο να φταίει ?

Δες μήπως θέλει καθάρισμα και είναι βουλωμένο από βρωμιές εκεί που είναι το μικρόφωνο και μιλάς.  Το λέει και εδώ ότι μπορεί να φταίνε οι βρωμιές που έχει πιάσει το μικρόφωνο https://www.alphafreepress.gr/2021/01/06/plus/xalase-to-mikrofono-tou-kinitou-pos-na-to-katharisete/ και πως μπορείς να τις καθαρίσεις.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Επεξ/σία από Candela
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν μιλάς με hands free στο κάνει; Μήπως έχει πάθει ζημιά το μικρόφωνο; Για δοκίμασε να βάλεις αυτό  *#*#372733#*#* στον dialer  και κάνε τεστ στο μικρόφωνο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chios είπε

Όταν μιλάς με hands free στο κάνει; Μήπως έχει πάθει ζημιά το μικρόφωνο; Για δοκίμασε να βάλεις αυτό  *#*#372733#*#* στον dialer  και κάνε τεστ στο μικρόφωνο.

Και με hands free είμαι κομπλέ και ανοικτή ακρόαση επίσης μόνο όταν μιλώ κανονικά έχει θέμα.

Ευχαριστώ για την συμβουλή δοκίμασα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα στο test λειτουργησε κανονικά.

4 ώρες πριν, Candela είπε

Κάνε μια Δοκιμή και με το 3G, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Δες μήπως θέλει καθάρισμα και είναι βουλωμένο από βρωμιές εκεί που είναι το μικρόφωνο και μιλάς.  Το λέει και εδώ ότι μπορεί να φταίνε οι βρωμιές που έχει πιάσει το μικρόφωνο https://www.alphafreepress.gr/2021/01/06/plus/xalase-to-mikrofono-tou-kinitou-pos-na-to-katharisete/ και πως μπορείς να τις καθαρίσεις.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβολή θα δοκιμάσω και θα σου πω

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Στο iPhone παντως που είχα παρόμοιο πρόβλημα έφταιγε το τσιπακι του ήχου.

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι γιατί η λογική λέει ότι αν έφταιγε το μικρόφωνο δεν θα με άκουγαν ούτε στην ανοικτή ακρόαση εκτός αν έχει δύο μικρόφωνα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι γιατί η λογική λέει ότι αν έφταιγε το μικρόφωνο δεν θα με άκουγαν ούτε στην ανοικτή ακρόαση εκτός αν έχει δύο μικρόφωνα

Όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν 2 μικρόφωνα.... Ένα στο κάτω μέρος που "πιάνει" την φωνή σου,και ένα στο πάνω μέρος που "πιάνει" τους ήχους περιβάλλοντος και τους "εξουδετερώνει" για καλύτερη ακρόαση κλήσης... Μερικά έχουν και τριτο

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν 2 μικρόφωνα.... Ένα στο κάτω μέρος που "πιάνει" την φωνή σου,και ένα στο πάνω μέρος που "πιάνει" τους ήχους περιβάλλοντος και τους "εξουδετερώνει" για καλύτερη ακρόαση κλήσης... Μερικά έχουν και τριτο

νομιζα οτι το noise cancellation ηταν καποια τεχνολογια και οχι οτι ειχε και δευτερο μικροφωνο thanks για την ενημερωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...