Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο φορουμ,

αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανεις αν παραγγειλω το pixel 6 pro απο γερμανία ή απο αγγλία , λειτουργεί στο δικό μας δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

επίσης αν μπορεις να μπεις στο 5g στην ελλαδα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο.

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Steforito είπε

καλησπέρα στο φορουμ,

αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανεις αν παραγγειλω το pixel 6 pro απο γερμανία ή απο αγγλία , λειτουργεί στο δικό μας δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Δουλευει στην Ελλάδα αλλά όχι το 5G,είναι κλειδωμένο απο την google

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Steforito είπε

καλησπέρα στο φορουμ,

Ξεχνάς το 5g και επίσης ξεχνάς το service σε Ελλάδα. Πρέπει να το στείλεις εξωτερικο αν συμβεί κάτι.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Επίσης ο Βλαχάκης στο review του ανέφερε προβλήματα στο σήμα και στις κλήσεις. Υπάρχει κάποιος κάτοχος Pixel 6 να μας επιβεβαιώσει αν όντως υπάρχει θέμα?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ik0nstant1nos είπε

Επίσης ο Βλαχάκης στο review του ανέφερε προβλήματα στο σήμα και στις κλήσεις. Υπάρχει κάποιος κάτοχος Pixel 6 να μας επιβεβαιώσει αν όντως υπάρχει θέμα?

Αγγλία πάντως δεν έχω πρόβλημα.Στα ίδια σημεία με το xiaomi mi note 10  εχω καλύτερο σήμα με το 6 ,κινητή και  wifi , με τις κλήσεις δεν έχω συναντήσει πρόβλημα να μην με ακούν  ή παρόμοιο.

Σε απλό 6 αυτά

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αγγλία πάντως δεν έχω πρόβλημα.Στα ίδια σημεία με το xiaomi mi note 10  εχω καλύτερο σήμα με το 6 ,κινητή και  wifi , με τις κλήσεις δεν έχω συναντήσει πρόβλημα να μην με ακούν  ή παρόμοιο.

Σε απλό 6 αυτά

Ναι αλλά στην Αγγλία υποστηριζεται και πωλείται κανονικά το pixel. Ελλάδα το φέρνεις με πλάγιους τρόπους χωρίς να υποστηριζεται, δεν είναι το ίδιο μάλλον...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 6:57 ΜΜ, ik0nstant1nos είπε

Καλησπέρα παιδιά εννοείται ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα το οποίο μόλις βγήκε στην αγορά και εντοπίστηκε με πρόβλημα στο σύστημα και στις κλήσεις μόλις επιβεβαιώθηκα και μπήκα στις αγγελίες της Αγγλίας και βρήκα για το google pixel 6 και το pro ότι υπάρχουν αυτά τα προβλήματα με το σύστημα και με τις κλήσεις και οι άνθρωποι τα ξανά επιστρέφουν για βλάβη και μετά τα ξανά πουλάνε ως επισκευασμένο τηλέφωνο βέβαια αυτό δεν το λένε όλοι ότι είναι επισκευασμένα και η τιμή του πέφτει χαμηλότερο στην αγορά λόγω αυτό το προβλήματος       

Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 5:07 ΜΜ, koutsis είπε

Ναι αλλά στην Αγγλία υποστηριζεται και πωλείται κανονικά το pixel. Ελλάδα το φέρνεις με πλάγιους τρόπους χωρίς να υποστηριζεται, δεν είναι το ίδιο μάλλον...

Και τι αλλάζει στις κλησεις;Δεν λεω για wifi calling ή 5G που δεν υποστηρίζει Ελλάδα.

8 λεπτά πριν, Elvis100 είπε

Καλησπέρα παιδιά εννοείται ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα το οποίο μόλις βγήκε στην αγορά και εντοπίστηκε με πρόβλημα στο σύστημα και στις κλήσεις μόλις επιβεβαιώθηκα και μπήκα στις αγγελίες της Αγγλίας και βρήκα για το google pixel 6 και το pro ότι υπάρχουν αυτά τα προβλήματα με το σύστημα και με τις κλήσεις και οι άνθρωποι τα ξανά επιστρέφουν για βλάβη και μετά τα ξανά πουλάνε ως επισκευασμένο τηλέφωνο βέβαια αυτό δεν το λένε όλοι ότι είναι επισκευασμένα και η τιμή του πέφτει χαμηλότερο στην αγορά λόγω αυτό το προβλήματος       

Για δώσε κανα λίνκ να δούμε  

Δημοσ.

Δεν λέω για το WiFi calling και το 5g στο τα pixel που βγήκαν τώρα έχουν πρόβλημα στο σύστημα της κάρτας SIM η οποία δεν μπορεί να κάνει κλήσεις εγώ έχω τον αδερφό μου στην Αγγλία και μου είπε και αυτός ότι έχουνε βγει με πρόβλημα τα πρώτα τηλέφωνα που βγήκαν τώρα πήγε ταυτόχρονα και ρώτησα και σε ένα μαγαζί το οποίο επισκευάζει τηλέφωνα αγοράζει και πουλάει πήρε και μία επιβεβαίωση και από κείνον ότι όντως έχουν βγει με πρόβλημα γιατί και εγώ είχα σκοπό να πάρω το google pixel το 6 pro.  Δεν μπήκαν σε κάποιο site για να δω γιατί αυτά δεν τα λένε στα site όποιος έχει αγοράσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο αυτός γνωρίζει πολύ καλά τι έχει το τηλέφωνο     αλλά εγώ δυστυχώς επειδή μου αρέσει το τηλέφωνο γιατί μου αρέσει η κάμερα και θα το ρισκάρω αυτά από μένα και όποιος θέλει να κάνει την αγορά του μπορεί να το κάνει από τη Γερμανία και σε περίπτωση που το βγάζει πρόβλημα το ξαναστείλει πίσω στην αντιπροσωπεία της Γερμανίας το στέλνει αυτό με κούριερ από κει που το αγόρασες βέβαια θα επικοινωνήσει μαζί τους για να πεις το πρόβλημα και τι πρόβλημα υπάρχει το τηλέφωνο και μετά το στέλνεις     

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...