definitio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ηθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς εμπειρία χρήσης ιμιτασιόν ψαλιδιών (γενικά προϊόντα ανάρτησης) από κάποιες μάρκες που εμφανίζονται αρκετά φθηνότερες στα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα ανταλλακτικών, πχ Ridex A.B.S Master-Sport Stark Γερμανικές εταιρείες, όσο έχω δει, που συνεργάζονται με (ή είναι ιδιοκτησίας) autodoc κλπ καταστήματα... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, definitio είπε Ηθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς εμπειρία χρήσης ιμιτασιόν ψαλιδιών (γενικά προϊόντα ανάρτησης) από κάποιες μάρκες που εμφανίζονται αρκετά φθηνότερες στα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα ανταλλακτικών, πχ Ridex A.B.S Master-Sport Stark Γερμανικές εταιρείες, όσο έχω δει, που συνεργάζονται με (ή είναι ιδιοκτησίας) autodoc κλπ καταστήματα... Μακρυά απο άγνωστες μάρκες.Θα σου φτάσουν πιο ακριβά όσο φτηνά και να τα αγοράσεις. 1
Nabuko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ιμιτασιόν και αφτερμάρκετ είναι 2 διαφορετικά πράγματα πάντως. 1
definitio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Σε αυτοκίνητο του 1999, αγορασμένο μεταχειρισμένο στα 1700€ (alfa 156), κ με ακριβά γνήσια (κ επώνυμα aftermarket) ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης, πχ TRW, δεν υπάρχει νόημα επένδυσης τόσο μεγάλου ποσού. Κατανοητό αν πρόκειται για νέο αμάξι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να αλλάζεις νέα κάθε 2-3 χρόνια... Ενδιαφέρομαι για εμπειρίες χρήσης...αν κάποιος αγόρασε, πώς ταίριαξαν, πόσο κράτησαν κοκ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, definitio είπε Ηθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς εμπειρία χρήσης ιμιτασιόν ψαλιδιών (γενικά προϊόντα ανάρτησης) από κάποιες μάρκες που εμφανίζονται αρκετά φθηνότερες στα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα ανταλλακτικών, πχ Ridex A.B.S Master-Sport Stark Γερμανικές εταιρείες, όσο έχω δει, που συνεργάζονται με (ή είναι ιδιοκτησίας) autodoc κλπ καταστήματα... Γερμανία όταν ήμουν, σε Clk230, τα μανισια αλλάχτηκαν μετά από 12 χρόνια, δεν ξέρω τι έβαλαν,καποιο aftermarket, ηταν μια τραγική αλυσίδα συνεργείων, ATU, πότε ξανά, κράτησαν 2 χρόνια, τα πέταξα και έβαλα πάλι τα γνήσια,παρολο που στοιχιζαν τα 2πλασια. 9 χρόνια μετά, ακόμα έχω τα γνησια. Μακριά από imatation. Το ακριβό σχεδόν πάντα βγαίνει πιο φθηνό στην πορεία. Τώρα σε aftermarket, σίγουρα θα υπάρχουν ποιοτικά ανταλλακτικά, απλά πρέπει να ρωτήσεις σε φόρουμ για το δικό σου αμάξι, να σου πουν αν τα έχει βάλει κάποιος.
definitio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω ρωτήσει, εκεί πολλοί δοκίμασαν κάποια ακόμη πιο ανώνυμα (ATP) ψαλίδια σε ακόμη χαμηλότερες τιμές (φουλ σετ μπροστά: άνω/κάτω ψαλίδια, ημίμπαρα, ακρόμπαρα, μπαράκια αντιστρεπτικής με ~150€ + 40€ μεταφ), με θετικές εντυπώσεις (θέλουν αλλαγή στα ~30-40Κ χιλιόμετρα). Αλλά δε φαίνεται να έχει δοκιμάσει κανείς τις συγκεκριμένες μάρκες (Ridex, ABS, STARK, Master-Sport) Στην Alfa το ένα κάτω ψαλίδι κοστίζει όσο το σετ στο σύνολο...κατανοείς για τί διαφορά τιμής μιλάμε...όχι για διπλάσια..εκεί κι εγώ θα ψήφιζα γνήσια) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από definitio
ge-lyk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Εγώ σε alfa 159 έβαλα imitation ψαλίδι κάποια στιγμή, γιατί τα γνήσια ήταν πανάκριβα. Στα 5000 χλμ το έβγαλα, γιατί ετριζε περισσότερο από το παλιό που αντικατέστησε. 1 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, definitio είπε Εχω ρωτήσει, εκεί πολλοί δοκίμασαν κάποια ακόμη πιο ανώνυμα (ATP) ψαλίδια σε ακόμη χαμηλότερες τιμές (φουλ σετ μπροστά: άνω/κάτω ψαλίδια, ημίμπαρα, ακρόμπαρα, μπαράκια αντιστρεπτικής με ~150€ + 40€ μεταφ), με θετικές εντυπώσεις (θέλουν αλλαγή στα ~30-40Κ χιλιόμετρα). Αλλά δε φαίνεται να έχει δοκιμάσει κανείς τις συγκεκριμένες μάρκες (Ridex, ABS, STARK, Master-Sport) Στην Alfa το ένα κάτω ψαλίδι κοστίζει όσο το σετ στο σύνολο...κατανοείς για τί διαφορά τιμής μιλάμε...όχι για διπλάσια..εκεί κι εγώ θα ψήφιζα γνήσια) Τα Stark έχω ακούσει οτι είναι η χειροτερη κινεζιά που υπάρχει ,τα προωθεί το autodocπωςτολενε? 2
definitio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τα Stark έχω ακούσει οτι είναι η χειροτερη κινεζιά που υπάρχει ,τα προωθεί το autodocπωςτολενε? Ναι...είναι όντως κινεζιά; Υποτίθεται (ανα; ) κατασκευάζουν ανταλλακτικά στη Γερμανία, νομίζω. Είναι τα ακριβότερα φθηνά που έχει...πιο κάτω είναι Ridex, ABS, Master-Sport
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Γιατί δεν κοιτάς σε γνωστές aftermarket εταιρείες όπως Febi Bilstein, Lemforder, Delphi, Monroe.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, definitio είπε Ναι...είναι όντως κινεζιά; Υποτίθεται (ανα; ) κατασκευάζουν ανταλλακτικά στη Γερμανία, νομίζω. Είναι τα ακριβότερα φθηνά που έχει...πιο κάτω είναι Ridex, ABS, Master-Sport Λεω τι έχω ακούσει,δεν τα έχω βάλει . Ξερω ότι πολλές φορές ενω παραγγέλνεις της Χ μάρκας σου στέλνουν stark .Οι μισοί να τα κρατήσουν κερδισμένοι είναι.
definitio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ge-lyk είπε Εγώ σε alfa 159 έβαλα imitation ψαλίδι κάποια στιγμή, γιατί τα γνήσια ήταν πανάκριβα. Στα 5000 χλμ το έβγαλα, γιατί ετριζε περισσότερο από το παλιό που αντικατέστησε. Θα έλεγα πως το κριτήριο είναι σε τί χρονικό διάστημα κάνει κάποιος 5Κ χιλιόμετρα...αν το κάνει σε λίγους μήνες, δεν αξίζει...αν τα διανύει σε 1-2 χρόνια, μπορεί. 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Γιατί δεν κοιτάς σε γνωστές aftermarket εταιρείες όπως Febi Bilstein, Lemforder, Delphi, Monroe. Γιατί έχουν μικρή διαφορά από τα γνήσια, οπότε μικρό το κέρδος (κ πάλι μεγάλος ο λογαριασμός). 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λεω τι έχω ακούσει,δεν τα έχω βάλει . Ξερω ότι πολλές φορές ενω παραγγέλνεις της Χ μάρκας σου στέλνουν stark .Οι μισοί να τα κρατήσουν κερδισμένοι είναι. Διάβασα σε κριτικές της Stark στο Google ότι μπορεί να στείλει το autodoc τα "ακριβότερα/καλύτερα" Stark ενώ κάποιος έχει παραγγείλει κάποια φθηνότερα...σε αναβαθμίζουν κ καλά δωρεάν....όχι ότι παραγγέλνεις TRW/Delphi κ σου στέλνουν Stark. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από definitio
ge-lyk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, definitio είπε Θα έλεγα πως το κριτήριο είναι σε τί χρονικό διάστημα κάνει κάποιος 5Κ χιλιόμετρα...αν το κάνει σε λίγους μήνες, δεν αξίζει...αν τα διανύει σε 1-2 χρόνια, μπορεί. Γιατί έχουν μικρή διαφορά από τα γνήσια, οπότε μικρό το κέρδος (κ πάλι μεγάλος ο λογαριασμός). 5κ χιλιόμετρα άντεξα εγώ. Από την αρχή είχαν θέμα. Και δεν μπορούσα να πω και κάτι στο μηχανικό, γιατί μου είχε πει ότι ήταν λίγο "λαχείο". Αλλά όταν το γνήσιο έχει 300-350 € και το imitation 120, μπαίνεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που μιλάμε για διπλά ψαλίδια μπροστά, οπότε το ποσό είναι, σε βάθος χρόνου, επί 4
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, definitio είπε Θα έλεγα πως το κριτήριο είναι σε τί χρονικό διάστημα κάνει κάποιος 5Κ χιλιόμετρα...αν το κάνει σε λίγους μήνες, δεν αξίζει...αν τα διανύει σε 1-2 χρόνια, μπορεί. Γιατί έχουν μικρή διαφορά από τα γνήσια, οπότε μικρό το κέρδος (κ πάλι μεγάλος ο λογαριασμός). Διάβασα σε κριτικές της Stark στο Google ότι μπορεί να στείλουν τα "ακριβότερα/καλύτερα" Stark ενώ κάποιος έχει παραγγείλει κάποια φθηνότερα...σε αναβαθμίζουν κ καλά δωρεάν....όχι ότι παραγγέλνεις TRW/Delphi κ σου στέλνουν Stark. https://forums.mbclub.co.uk/threads/beware-of-on-line-parts-supplier.224362/
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, definitio είπε Γιατί έχουν μικρή διαφορά από τα γνήσια, οπότε μικρό το κέρδος (κ πάλι μεγάλος ο λογαριασμός). Τι ακριβώς θέλεις να αγοράσεις; Όλο το μπροστινό σετ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα