EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ! Είπα να φτιάξω ένα threadακι για όσους είναι έτοιμοι να τσιμπήσουν το δίπλωμά τους και ψάχνονται για να βρουν ένα καλό, βολικό και οικονομικό μοντέλο που θα τους βοηθήσει να ανθίσουν σαν οδηγοί in the future. Εγώ τώρα που το κοιτάω έχω κατασταλάξει σε 2 μοντέλα. Take everything I say with a grain of salt διότι εννοείται είμαι καινούργιος στη φάση! Το πρώτο being το Fiat Punto, αν και αρκετ@ μου λένε ότι είναι ολότελα άβολο το πορτ παγκαζ του. Το δεύτερο being το υπερκλασικο Peugeot 206, μόνο και μόνο για το insane availability του στην αγορά αυτή τη στιγμή. Είχα βρει πλήρως λειτουργικό και άρτιο 206 του 06' στα 1500€. Παράλληλα βέβαια, σημειωτέον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των seasoned οδηγών λένε πως βγάζει συνεχώς ηλεκτρολογικά προβλήματα. Discuss!
Nabuko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε Discuss! Συζητήστε. Χμμμ......κάτι μου θυμίζει αυτό 🤔 1 2
EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Συζητήστε. Χμμμ......κάτι μου θυμίζει αυτό 🤔 ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ Καλώς τ@ν. 🙏
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Αν κάποιος είναι μαζοχιστής, απο το να πάρει γαλλικό 15ετίας, καλύτερα να πει στην κοπέλα του να τον δέρνει που και που, τουλάχιστον το δεύτερο θα του βγει και τσάμπα και μπορεί και να γουστάρει κι η κοπέλα. Στην πρώτη περίπτωση απλά θα γίνει φίλος με τον ηλεκτρολόγο...
apostolosapok Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Και εγώ ψάχνω αμάξι μέχρι 50 ευρώ έχω βρει ένα μεταχειρισμένο φέρετρο με ρόδες από πεταμένη καρέκλα γραφείου τι λέτε να το πάρω?
tutuyo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 εξελεντ τσοισις ολα τα αυτοκινητακια που περιγραφεις, γκοου αχεντ εντ ντου ιτ ετσι κι αλλιως ε φουλ εντ χις μονευ γουιλ σουν παρτ γουεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα