EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Και τι έγινε που είσαι πρώτου βαθμού; Όποιος και να πάει χρειάζεται εξουσιοδότηση. Το ότι είσαι πρώτου βαθμού δεν το κάνει διαφορετικό ή πιο εύκολο. Μπορεί να μη σου αρέσει και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που συμβαίνει αυτό (και σωστά). Μα έχω ήδη το πληρεξούσιο Μου έκανε απλά εντύπωση το ότι πρέπει να εξουσιοδοτηθεί το ήδη εξουσιοδοτημένο πληρεξούσιο. Είναι θεωρώ μια έξτρα δικλείδα ασφαλείας που ενδέχεται να μην χρειάζεται στην προκειμένη περίσταση 🤔 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι είναι το Ραντ; 🤘 Παραπονιεμαι, είναι η βασική μου ασχολία τις τελευταίες 3 μέρες από ότι φαίνεται χαχαχαχχ 😂 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε Μα έχω ήδη το πληρεξούσιο Μου έκανε απλά εντύπωση το ότι πρέπει να εξουσιοδοτηθεί το ήδη εξουσιοδοτημένο πληρεξούσιο. Είναι θεωρώ μια έξτρα δικλείδα ασφαλείας που ενδέχεται να μην χρειάζεται στην προκειμένη περίσταση 🤔 Παραπονιεμαι, είναι η βασική μου ασχολία τις τελευταίες 3 μέρες από ότι φαίνεται χαχαχαχχ 😂 Το πληρεξούσιο συντάσσεται από συμβολαιογράφο. Πριν το χρησιμοποιήσει κάθε τράπεζα , το δίνει πρώτα για γνωμάτευση από τον νομικό της σύμβουλο. Για την διασφάλιση και των δύο πλευρών. Δηλ οι συμβολαιογράφοι έχουν το αλάθητο του Πάπα; Κάνουν μαλακίες και αυτοί και έχουν καταστρέψει κόσμο. 1
EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Το πληρεξούσιο συντάσσεται από συμβολαιογράφο. Πριν το χρησιμοποιήσει κάθε τράπεζα , το δίνει πρώτα για γνωμάτευση από τον νομικό της σύμβουλο. Για την διασφάλιση και των δύο πλευρών. Δηλ οι συμβολαιογράφοι έχουν το αλάθητο του Πάπα; Κάνουν μαλακίες και αυτοί και έχουν καταστρέψει κόσμο. Γιες αυτό φουλ φυσιολογικό ρε συ! Απλά μου είπαν ότι αφότου το εξετάσει το νομικό τμήμα, και πάλι θα πρέπει να φέρνω χαρτί. Άλλο κάθε φορά. Και αυτό με ενόχλησε διότι προφανώς, είναι major inconvenience και πολύ τρέξιμο -- δεν είναι μια φορά τον μήνα η μία φορά το εξάμηνο για να δεις αν ακόμα ισχύει. Είναι κάθε φορά που μπορεί ο πατέρας μου να θέλει χρήματα. Βεβαια αυτό μου είπαν. Μπορεί και να ξέφυγε και στο παιδί εκεί έτσι, φυσικά
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε Μα έχω ήδη το πληρεξούσιο Μου έκανε απλά εντύπωση το ότι πρέπει να εξουσιοδοτηθεί το ήδη εξουσιοδοτημένο πληρεξούσιο. Είναι θεωρώ μια έξτρα δικλείδα ασφαλείας που ενδέχεται να μην χρειάζεται στην προκειμένη περίσταση 🤔 Παραπονιεμαι, είναι η βασική μου ασχολία τις τελευταίες 3 μέρες από ότι φαίνεται χαχαχαχχ 😂 Εσύ το έχεις αλλά με την εξουσιοδότηση δείχνει ότι είναι ενεργό το πληρεξούσιο.Γιατι μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη ή να έχει πεθάνει ή χίλια δύο. 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ το έχεις αλλά με την εξουσιοδότηση δείχνει ότι είναι ενεργό το πληρεξούσιο.Γιατι μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη ή να έχει πεθάνει ή χίλια δύο. Αν δεν γίνει επίσημα ανάκληση ισχύει για ένα διάστημα τουλάχιστον δύο ετών. Μετά θέλει επικαιροποιηση. Μαλακίες έλεγε ο υπάλληλος. Γενικά παίδες κοιτάξτε να κάνετε τις δουλειές σας ηλεκτρονικά με όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με υπαλλήλους. Οι περισσότεροι ή είναι άσχετοι ή έχουν συγκεχυμένες οδηγίες και λένε ότι τους έρθει εκείνη την ώρα. Ειδικά στις τράπεζες όλο το παλιό και εμπειρο προσωπικό έχει φύγει. Όσους βλέπετε εκτός από τον διευθυντή είναι πιτσιρικάδες με σύμβαση που δύο κάτω κάτω στα π@π@ρι@ τους. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από HALF EVIL
vagos789 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Οι τραπεζες ειναι πλεον mission impossible Οτι αφηνει το internet banking να κανεις ειναι οτι μπορεις να κανεις,για τα υπολοιπα απλως απελπιζεσαι. Πες στον πατερα σου να εμβολιαστει γιατι δεν εχεις αναπληρωματικο και γιατι αν χρειαστει να παει στο νοσοκομειο τωρα θα παρει απο τα τρια το μακρυτερο
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ο υπάλληλος της τράπεζας σου είπε μάλλον για εξουσιοδότηση και όχι συμβολαιογραφικο πληρεξούσιο. Τώρα για την εξουσιοδότηση, αυτό το πρόβλημα με την δήλωση του αριθμού στο ΚΕΠ το έχω και εγώ με την μάνα μου, το καλοκαίρι της έβγαλα με το ζόρι κινητό μόνο για τα μηνηματα από τραπεζα και κράτος αλλά δεν μπόρεσα να δηλώσω στο gov.gr τον αριθμό της οπότε πρέπει να τρέχουμε σε ΚΕΠ που είναι μεν κοντά μας αλλά υπάρχουν άλλου τύπου δυσκολίες να την πάω εκεί. Που θα μου πάει θα το καταφέρω κάποια στιγμή.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, EmmanuelsDesign είπε Την καλησπέρα μου στο φόρουμ! Ήθελα να δω αν και εσείς έχετε περάσει από την πύρινη λαίλαπα των 7 κολάσεων για να μπορέσετε να πάτε χρήματα σε συγγενή (πατέρας, στην προκειμένη περίπτωση), και αναγκαστηκατε να βγάλετε ένα πληρεξούσιο, το οποίο από ότι μου είπε ο άνθρωπος στην τράπεζα -- "πρέπει κάθε φορά που πηγαίνω να βγάζω υπεύθυνη δήλωση η εξουσιοδότηση" -- που, the fuck, υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση για πληρεξούσιο? Με εξουσιοδοτεί για να με.. εξουσιοδοτήσει? Τι συμβαίνει? Μήπως να αφήσω και DNA για να αποδείξω επιτόπου ότι είναι πατέρας μου? Αλλα ναι, το βασικό θέμα είναι ότι seemingly δεν μπορώ να βγάλω κάρτα με πληρεξούσιο -- πρέπει να πάει ο ίδιος εκεί. Και το αστείο είναι ότι, ο πατέρας μου quite literally είναι ανεμβολιαστος και δεν θέλει να κάνει rapid test. Στο μεταξύ δεν έχει δηλώσει τον αριθμό του στο gov.gr και πρέπει τώρα να πάει σε ΚΕΠ, πράγμα που είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση. Θέατρο του παραλόγου γενικά. Αυτά, thank you for coming to my ted talk. Τι γράφει το πληρεξούσιο ? Να έρχεται ο υιός μου ΟΠΟΤΕ θέλει να σηκώνει λεφτά ? 2
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μπορείς να δηλώσεις στο gov κινητό και ας μην είναι σε τράπεζα περασμένο. Είναι μια σελίδα που μπαίνεις και ενημερώνεις τα στοιχεία σου. Το έχω κάνει για τον αδερφό μου που θέλαμε κάτι εξουσιοδοτήσεις παλιότερα. 1
EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι γράφει το πληρεξούσιο ? Να έρχεται ο υιός μου ΟΠΟΤΕ θέλει να σηκώνει λεφτά ? Precisely :ρ Αυτο ήθελε ο πατέρας μου αυτό είπε στην συμβολαιογράφο να γράψει Πιο συγκεκριμένα, "να τον εκπροσωπώ σε οποιανδήποτε συναλλαγή"
pirmen56 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, vagos789 είπε Οι τραπεζες ειναι πλεον mission impossible Οτι αφηνει το internet banking να κανεις ειναι οτι μπορεις να κανεις,για τα υπολοιπα απλως απελπιζεσαι. Πες στον πατερα σου να εμβολιαστει γιατι δεν εχεις αναπληρωματικο και γιατι αν χρειαστει να παει στο νοσοκομειο τωρα θα παρει απο τα τρια το μακρυτερο Λέτε τα ίδια με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο. Δεν θέλουν προσωπικό στις τράπεζες.
hp8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, EmmanuelsDesign είπε Την καλησπέρα μου στο φόρουμ! Ήθελα να δω αν και εσείς έχετε περάσει από την πύρινη λαίλαπα των 7 κολάσεων για να μπορέσετε να πάτε χρήματα σε συγγενή (πατέρας, στην προκειμένη περίπτωση), και αναγκαστηκατε να βγάλετε ένα πληρεξούσιο, το οποίο από ότι μου είπε ο άνθρωπος στην τράπεζα -- "πρέπει κάθε φορά που πηγαίνω να βγάζω υπεύθυνη δήλωση η εξουσιοδότηση" -- που, the fuck, υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση για πληρεξούσιο? Με εξουσιοδοτεί για να με.. εξουσιοδοτήσει? Τι συμβαίνει? Μήπως να αφήσω και DNA για να αποδείξω επιτόπου ότι είναι πατέρας μου? Αλλα ναι, το βασικό θέμα είναι ότι seemingly δεν μπορώ να βγάλω κάρτα με πληρεξούσιο -- πρέπει να πάει ο ίδιος εκεί. Και το αστείο είναι ότι, ο πατέρας μου quite literally είναι ανεμβολιαστος και δεν θέλει να κάνει rapid test. Στο μεταξύ δεν έχει δηλώσει τον αριθμό του στο gov.gr και πρέπει τώρα να πάει σε ΚΕΠ, πράγμα που είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση. Θέατρο του παραλόγου γενικά. Αυτά, thank you for coming to my ted talk. στο πληρεξούσιο περιγράφει ακριβώς τι θέλεις και το καταθέτεις στην τράπεζα Το στέλνει στο νομικό της τμήμα και αφού εγκριθεί το βαστάει η τράπεζα και το χρησιμοποιεί κάθε φορά που πας εκεί με την ταυτότητα σου Εμείς βάλαμε συνδικαιουχο στο λογαριασμό και βγάλαμε και κάρτα και στους δυο Αυτά τον 9 του 2019 Δεν θυμάμαι αν πληρώσαμε κάτι για τον έλεγχο Τράπεζα Ε............. Spoiler Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από hp8
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Silverage είπε Μπορείς να δηλώσεις στο gov κινητό και ας μην είναι σε τράπεζα περασμένο. Είναι μια σελίδα που μπαίνεις και ενημερώνεις τα στοιχεία σου. Το έχω κάνει για τον αδερφό μου που θέλαμε κάτι εξουσιοδοτήσεις παλιότερα. Ποια σελίδα; Χρειάζεσαι ebanking για αυτό; Αν εννοείς το ΕΜΕΠ, εγώ το είχα δοκιμάσει για την μητέρα μου αλλά δεν μπορέσαμε να το δηλώσουμε.
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ποια σελίδα; Χρειάζεσαι ebanking για αυτό; Αν εννοείς το ΕΜΕΠ, εγώ το είχα δοκιμάσει για την μητέρα μου αλλά δεν μπορέσαμε να το δηλώσουμε. Ναι το ΕΜΕΠ ήταν.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ποια σελίδα; Χρειάζεσαι ebanking για αυτό; Αν εννοείς το ΕΜΕΠ, εγώ το είχα δοκιμάσει για την μητέρα μου αλλά δεν μπορέσαμε να το δηλώσουμε. Χρειάζεται e-banking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα