EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Την καλησπέρα μου στο φόρουμ! Ήθελα να δω αν και εσείς έχετε περάσει από την πύρινη λαίλαπα των 7 κολάσεων για να μπορέσετε να πάτε χρήματα σε συγγενή (πατέρας, στην προκειμένη περίπτωση), και αναγκαστηκατε να βγάλετε ένα πληρεξούσιο, το οποίο από ότι μου είπε ο άνθρωπος στην τράπεζα -- "πρέπει κάθε φορά που πηγαίνω να βγάζω υπεύθυνη δήλωση η εξουσιοδότηση" -- που, the fuck, υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση για πληρεξούσιο? Με εξουσιοδοτεί για να με.. εξουσιοδοτήσει? Τι συμβαίνει? Μήπως να αφήσω και DNA για να αποδείξω επιτόπου ότι είναι πατέρας μου? Αλλα ναι, το βασικό θέμα είναι ότι seemingly δεν μπορώ να βγάλω κάρτα με πληρεξούσιο -- πρέπει να πάει ο ίδιος εκεί. Και το αστείο είναι ότι, ο πατέρας μου quite literally είναι ανεμβολιαστος και δεν θέλει να κάνει rapid test. Στο μεταξύ δεν έχει δηλώσει τον αριθμό του στο gov.gr και πρέπει τώρα να πάει σε ΚΕΠ, πράγμα που είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση. Θέατρο του παραλόγου γενικά. Αυτά, thank you for coming to my ted talk.
spokosjr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασε να επιβεβαιώσεις μόνος σου το κινητό του από το notify.gov.gr αρκεί να είναι στο όνομα του ή απλά να είναι δηλωμένο σε οποιαδήποτε από τις 4 τράπεζες και ας μην έχει ebanking. Ουσιαστικά κάνει αντιπαραβολή αριθμού κινητού και αφμ η αριθμό ταυτότητας με το μητρώο της τράπεζα ή της εταιρείας κινητής τηλεφωνία και μετά θα μπορείς να εκδώσεις υπεύθυνη δήλωση ή εξουσιοδότηση. Επίσης μπορείς να πάρεις την αίτηση για κάρτα από την τράπεζα, να την ανεβάσεις στο gov και να σου βάλει γνήσιο υπογραφής (ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου docs.gov.gr) και να πας με αυτή στην τράπεζα μήπως και σε βοηθήσουν. 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Αν και δεν καταλάβαμε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα σου και ποιος σου φταίει, υπάρχει λύση. Να πάει βο πατέρας σου να κάνει το εμβόλιο και να τελειώνετε. 7 1 1 1
Manolo7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Γενικότερα οι υπάλληλοι στις τράπεζες εχουν ξεφυγει, λιγο που δημοσιουπαλληλιζει η θεση, λιγο το βυσμα που εχουν και πήραν την θεση, έχουν καταντήσει χειρότεροι και απο υπαλλήλους στα κεπ. Πηγα πριν μήνες τον παππού μου(85) να βγαλει λεφτα από το ταμειο μιας και αρνείται πεισματικα να βγαλει καρτα (μετα απο το περιστατικό του εβγαλα). Του λεει ο υπάλληλος ότι δεν εχει κανει επικαιροποιηση, λεω ωραία δωστε του τα λεφτά του, σε μιση ωρα που θα παω σπίτι θα στείλω με μειλ ότι θελετε. Όχι λεει. Πηγαινω δευτερη μερα ΜΕ τα χαρτιά, λεω πάρτε τα και δωστε του τα λεφτα του, λεει η υπαλληλος θα κλεισουμε ενα ραντεβού να μας φέρετε τα χαρτια(!!!!!!). Λεω εδω ειναι και αυτος εδω και τα χαρτιά καντε του επίκαιροποιηση και δωστε του τα λεφτα. Τίποτα αυτή. Τελικα χρειάστηκε τρεις επισκέψεις για να μπορεσει να βγάλει τα λεφτα του (και καρτα για να μην εχουμε αναγκη τους συγκεκριμένους καφρους) 1
Nabuko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε που, the fuck, 19 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε το βασικό θέμα είναι ότι seemingly 19 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε ο πατέρας μου quite literally 19 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε Αυτά, thank you for coming to my ted talk. Ενδιαφέρουσα διάλεκτος 1
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε Την καλησπέρα μου στο φόρουμ! Ήθελα να δω αν και εσείς έχετε περάσει από την πύρινη λαίλαπα των 7 κολάσεων για να μπορέσετε να πάτε χρήματα σε συγγενή (πατέρας, στην προκειμένη περίπτωση), και αναγκαστηκατε να βγάλετε ένα πληρεξούσιο, το οποίο από ότι μου είπε ο άνθρωπος στην τράπεζα -- "πρέπει κάθε φορά που πηγαίνω να βγάζω υπεύθυνη δήλωση η εξουσιοδότηση" -- που, the fuck, υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση για πληρεξούσιο? Με εξουσιοδοτεί για να με.. εξουσιοδοτήσει? Τι συμβαίνει? Μήπως να αφήσω και DNA για να αποδείξω επιτόπου ότι είναι πατέρας μου? Αλλα ναι, το βασικό θέμα είναι ότι seemingly δεν μπορώ να βγάλω κάρτα με πληρεξούσιο -- πρέπει να πάει ο ίδιος εκεί. Και το αστείο είναι ότι, ο πατέρας μου quite literally είναι ανεμβολιαστος και δεν θέλει να κάνει rapid test. Στο μεταξύ δεν έχει δηλώσει τον αριθμό του στο gov.gr και πρέπει τώρα να πάει σε ΚΕΠ, πράγμα που είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση. Θέατρο του παραλόγου γενικά. Αυτά, thank you for coming to my ted talk. Κοίτα to be frank πάντα έτσι ήταν οι τράπεζες, it's nothing new. Μόνο σε μεγάλες εταιρείες με διαχρονικά μεγάλο κεφάλαιο μπορεί να τύχεις καλύτερης εξυπηρέτησης αλλά και εκεί it's a given ότι το όποιο πληρεξούσιο δεν έχει ισχύ indefinitely. Από εκεί και πέρα, ή παίζεις με teamviewer και κάνεις την αίτηση online για τον πατέρα σου ή he mans up και πάει να κάνει ένα rapid test δλδ for God's sake. 2 2
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Γενικότερα οι υπάλληλοι στις τράπεζες εχουν ξεφυγει, λιγο που δημοσιουπαλληλιζει η θεση, λιγο το βυσμα που εχουν και πήραν την θεση, έχουν καταντήσει χειρότεροι και απο υπαλλήλους στα κεπ. Πηγα πριν μήνες τον παππού μου(85) να βγαλει λεφτα από το ταμειο μιας και αρνείται πεισματικα να βγαλει καρτα (μετα απο το περιστατικό του εβγαλα). Του λεει ο υπάλληλος ότι δεν εχει κανει επικαιροποιηση, λεω ωραία δωστε του τα λεφτά του, σε μιση ωρα που θα παω σπίτι θα στείλω με μειλ ότι θελετε. Όχι λεει. Πηγαινω δευτερη μερα ΜΕ τα χαρτιά, λεω πάρτε τα και δωστε του τα λεφτα του, λεει η υπαλληλος θα κλεισουμε ενα ραντεβού να μας φέρετε τα χαρτια(!!!!!!). Λεω εδω ειναι και αυτος εδω και τα χαρτιά καντε του επίκαιροποιηση και δωστε του τα λεφτα. Τίποτα αυτή. Τελικα χρειάστηκε τρεις επισκέψεις για να μπορεσει να βγάλει τα λεφτα του (και καρτα για να μην εχουμε αναγκη τους συγκεκριμένους καφρους) Τι να τον έπειθες να βγάλει κάρτα και να τον βοηθούσε μέσω Internet banking να κάνει επικαιροποιηση δεν παίζει σαν σενάριο ε; Αυτές τις οδηγίες έχουν , αυτά κάνουν. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Έχω να μπω σε τράπεζα τρία χρόνια. Ότι χρειάστηκα βρήκα λύση ηλεκτρονικά. Ούτε σε δημόσια υπηρεσία έχω πατήσει. Αν πρέπει να δώσουμε εύσημα στο κράτος για κάτι, αυτό είναι η ψηφιακή διακυβέρνηση και στο Πιερακάκη. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από HALF EVIL 6
EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ενδιαφέρουσα διάλεκτος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ εξκιουζ μι όταν κάνω ραντ μου βγαίνει αυτή η διάλεκτος 1 2
TuXaKoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, EmmanuelsDesign είπε Την καλησπέρα μου στο φόρουμ! Ήθελα να δω αν και εσείς έχετε περάσει από την πύρινη λαίλαπα των 7 κολάσεων για να μπορέσετε να πάτε χρήματα σε συγγενή (πατέρας, στην προκειμένη περίπτωση), και αναγκαστηκατε να βγάλετε ένα πληρεξούσιο, το οποίο από ότι μου είπε ο άνθρωπος στην τράπεζα -- "πρέπει κάθε φορά που πηγαίνω να βγάζω υπεύθυνη δήλωση η εξουσιοδότηση" -- που, the fuck, υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση για πληρεξούσιο? Με εξουσιοδοτεί για να με.. εξουσιοδοτήσει? Τι συμβαίνει? Μήπως να αφήσω και DNA για να αποδείξω επιτόπου ότι είναι πατέρας μου? Αλλα ναι, το βασικό θέμα είναι ότι seemingly δεν μπορώ να βγάλω κάρτα με πληρεξούσιο -- πρέπει να πάει ο ίδιος εκεί. Και το αστείο είναι ότι, ο πατέρας μου quite literally είναι ανεμβολιαστος και δεν θέλει να κάνει rapid test. Στο μεταξύ δεν έχει δηλώσει τον αριθμό του στο gov.gr και πρέπει τώρα να πάει σε ΚΕΠ, πράγμα που είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση. Θέατρο του παραλόγου γενικά. Αυτά, thank you for coming to my ted talk. Δηλαδή το ότι είσαι γιος του τι σημαίνει; Ότι αυτομάτως μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τα λεφτά/λογαριασμούς ΤΟΥ; 4
EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αν και δεν καταλάβαμε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα σου και ποιος σου φταίει, υπάρχει λύση. Να πάει βο πατέρας σου να κάνει το εμβόλιο και να τελειώνετε. 100% μακάρι να τον ψήσω να πάει να μην φοβάμαι και κάθε φορά που βγαίνει έξω από το σπίτι :')
Manolo7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Τι να τον έπειθες να βγάλει κάρτα και να τον βοηθούσε μέσω Internet banking να κάνει επικαιροποιηση δεν παίζει σαν σενάριο ε; Αυτές τις οδηγίες έχουν , αυτά κάνουν. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Έχω να μπω σε τράπεζα τρία χρόνια. Ότι χρειάστηκα βρήκα λύση ηλεκτρονικά. Ούτε σε δημόσια υπηρεσία έχω πατήσει. Αν πρέπει να δώσουμε εύσημα στο κράτος για κάτι, αυτό είναι η ψηφιακή διακυβέρνηση και στο Πιερακάκη. Εμας βρηκες ρε φίλε? Για να βγαλει καρτα δεν θελει επισκεψη σε καταστημα? Εδώ σου λεω τον πηγα και μου ειπε να κλεισω ραντεβου και να τον ξαναφερω? Υγ. Προς οποιαδηποτε κατευθυνση, αν εγω ημουν κρατικόδιαιτος κιχ δεν θα βγαζα. 1
EmmanuelsDesign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Δηλαδή το ότι είσαι γιος του τι σημαίνει; Ότι αυτομάτως μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τα λεφτά/λογαριασμούς ΤΟΥ; Όχι, απλά ότι είμαι πρώτου βαθμού συγγενικό πρόσωπο ρε συ Στο τηλέφωνό μου είπαν να πάω εγώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, EmmanuelsDesign είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ εξκιουζ μι όταν κάνω ραντ μου βγαίνει αυτή η διάλεκτος Τι είναι το Ραντ; 🤘
TuXaKoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, EmmanuelsDesign είπε Όχι, απλά ότι είμαι πρώτου βαθμού συγγενικό πρόσωπο ρε συ Στο τηλέφωνό μου είπαν να πάω εγώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο Και τι έγινε που είσαι πρώτου βαθμού; Όποιος και να πάει χρειάζεται εξουσιοδότηση. Το ότι είσαι πρώτου βαθμού δεν το κάνει διαφορετικό ή πιο εύκολο. Μπορεί να μη σου αρέσει και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που συμβαίνει αυτό (και σωστά).
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Εμας βρηκες ρε φίλε? Για να βγαλει καρτα δεν θελει επισκεψη σε καταστημα? Εδώ σου λεω τον πηγα και μου ειπε να κλεισω ραντεβου και να τον ξαναφερω? Υγ. Προς οποιαδηποτε κατευθυνση, αν εγω ημουν κρατικόδιαιτος κιχ δεν θα βγαζα. Μια φορά θα πάτε και τελείωσε. Βγάζετε και ένα Internet banking και όλα τακτοποιήθηκαν. Τα ραντεβού είναι λόγω κοβιντ. Έχεις δει πόσοι έχουν μείνει μέσα στις τράπεζες; Το 1/5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα