Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου ρθε email σήμερα, Δευτέρα λογικά παραλαμβάνω και γώ! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από hiphone2020
Arkin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ηρθαν σημερα ηταν σε συσκευασια που εγραφε απο εξω black friday εγγυηση καλυτερης τιμης. Ηρθαν πληρως φορτισμενα και με το τελευταιο firmware το βλεπουμε μεσα απο την εφαρμογη sony companion connect. Η συνδεση εγινε αμεσα με tablet υπολογιστη θα δοκιμασω αργοτερα και με samsung τηλεοραση με BT. Πριν ειχα τα Mpow H12 τα οποια οταν ηταν σε ANC mode εβγαζαν ενα λευκο ηχο. Δεν περιμενα να το εχουν και τα XM3 σε μικροτερο βαθμο βεβαια. Κοβουν σε μεγαλο βαθμο χαμηλους θορυβους και συνεχομενους οπως κλιματιστικο ανεμιστηρακια υπολογιστη δεν κοβουν τον ηχο απο μηχανικο πληκτρολογιο οπως και φωνες ανθρωπων αλλα τους ελαττωνουν σε μεγαλο βαθμο. Αρχικα μου φανηκαν καπως κρυα με ξερο ηχο. Βλεπω ομως οτι οσο στρωνουν μαλακωνει ολο και περισσοτερος ο ηχος. Μετα απο 5 ωρες με ακροαση μουσικης στο 80-90% και καμια ωρα gaming εχουν γινει αρκετα πιο ζεστα χωρις να υπερτονιζονται συχνοτητες υπαρχει μια ισορροπια απο rock τραγουδια μεχρι ελληνικα λαικα. Τιμια ενταση δεν σε περνουν τα αυτια και γρηγορο μπασο χωρις να σε χτυπαει μεσα στο κεφαλι. Στα της μπαταριας δεν ξερω αλλα ειναι ακομα 100%. Φανταστικα απλα. Το καλωδιο type c ειναι μολις 10-15 εκατοστα παρα πολυ μικρο επρεπε να βαλουν μεγαλυτερο αλλα δεν εγινε και κατι. Η θηκη που ηρθαν εξαιρετικη. Η ποιοτητα των ακουστικων καλη εχει πλαστικο αρκετα ποιοτικο ομως αυτο εγινε για να ειναι ελαφρια δεν καταλαβαινεις οτι τα φορας ουτε νιωθεις καποια πιεση στα αυτια με το ANC on. Δοκιμασα Tidal με 360 Reality δινει φανταστικο immersion αλλα γενικα μεσα απο την εφαρμογη κανεις θαυματα με το equalizer και με ολες τις ρυθμισεις που εχει. Μου αρεσε που μετραει την πιεση της ατμοσφαιρας και προσαρμοζει αναλογα το ANC. Tελικες εντυπωσεις ειναι οτι για αυτο που προσφερουν ειναι αψογα τιμιοτατα σε ηχο αν και προφανως εχει ανωτερα για audiophiles οπως τα 770pro αλλα δεν βγηκαν ως audiophile τα ακουστικα. Πιστευω οσο περνανε οι μερες ολο και πιο ζεστα θα γινονται στον ηχο με πιο σφιχτο μπασατο ηχο. Σε συγκριση με αυτα που ειχα εχουν αρκετα καλυτερο ηχο ειδικα στις υψηλες με υψηλη ενταση σε εκαιγαν τα αυτια το tremple εδω ακους metal και δεν εχεις κανενα προβλημα. Για 350 αρχικη που ειχαν δεν πιστευω οτι αξιζουν για τα 117 ομως ειναι οτι πιο VFM εχει υπαρξει μιας και μιλαμε για κορυφαια μπαταρια-BT αμεση συνδεση-πολυ καλο ANC-καθαρος ζεστος ηχος-ελαφρια δεν τα νιωθεις στο κεφαλι-πληκτρα αφης τεραστια ευκολια στην αυξομειωση της εντασης η στην επιλογη επομενου κομματιου. 3 1
kwstas321 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Thanasis159 είπε (δεν ξέρω πως διαγράφεται το QUOTE) Παιδιά έγιναν διαθέσιμα τα ακουστικά για 5 λεπτά και σήμερα, προσπάθησα να κάνω παραγγελία, κόλλησε το paypal και έγιναν 2 παραγγελίες, κατα λάθος. Τηλεφώνησα να μου ακυρωσουν την 1, και μου ακύρωσαν και τις 2. Δεν εμφανίστηκε ποτέ επιβεβαίωση παραγγελίας στο public στον λογαριασμό μου, παρά μόνο στην εφαρμογή της τράπεζας μου. Προσπάθησα να ξανα παραγγείλω, εφόσον εξαντλήθηκαν (και ήταν ακόμη στο καλάθι μου) και δεν με άφηνε να προχωρήσω. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι διάβασα πως αν τα συνδέσεις με καλώδιο, και δεν τα έχεις ενεργοποιημενα, χαλάει η ποιότητα εντελώς. Μπορεί κάποιος που τα πήρε να το επιβεβαιώσει; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από kwstas321
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kwstas321 είπε (δεν ξέρω πως διαγράφεται το QUOTE) Παιδιά έγιναν διαθέσιμα τα ακουστικά για 5 λεπτά και σήμερα, προσπάθησα να κάνω παραγγελία, κόλλησε το paypal και έγιναν 2 παραγγελίες, κατα λάθος. Τηλεφώνησα να μου ακυρωσουν την 1, και μου ακύρωσαν και τις 2. Δεν εμφανίστηκε ποτέ επιβεβαίωση παραγγελίας στο public στον λογαριασμό μου, παρά μόνο στην εφαρμογή της τράπεζας μου. Προσπάθησα να ξανα παραγγείλω, εφόσον εξαντλήθηκαν (και ήταν ακόμη στο καλάθι μου) και δεν με άφηνε να προχωρήσω. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι διάβασα πως αν τα συνδέσεις με καλώδιο, και δεν τα έχεις ενεργοποιημενα, χαλάει η ποιότητα εντελώς. Μπορεί κάποιος που τα πήρε να το επιβεβαιώσει; Τι εννοεις με αυτο να το δοκιμασω? Να τα εχεις με καλωδιο και με κλειστο ANC?
1nsom-n1k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Arkin είπε εβγαζαν ενα λευκο ηχο Όλα τα anc παράγουν λευκό θόρυβο, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, είναι ο τρόπος λειτουργίας έτσι, νομίζω... Έχεις και κινητό με ldac ; Για πες μας εντυπώσεις με tidal Master ηχογράφηση και ldac, αν έχεις διαθέσιμο, καθώς επίσης και ενσύρματα με καλώδιο, αν δεν σου κάνει κόπο.
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Όλα τα anc παράγουν λευκό θόρυβο, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, είναι ο τρόπος λειτουργίας έτσι, νομίζω... Έχεις και κινητό με ldac ; Για πες μας εντυπώσεις με tidal Master ηχογράφηση και ldac, αν έχεις διαθέσιμο, καθώς επίσης και ενσύρματα με καλώδιο, αν δεν σου κάνει κόπο. Μεσω tablet Samsung S5e μου εδωσε HD aptX ηχο και Tidal η ποιοτητα πολυ πολυ ανωτερη με 360 reality απο οτι σε υπολογιστη με ενα απλο BT της πλακας. Ldac διαβασα οτι θελει καποια παραπανω κολπα θα το δοκιμασω αυριο. Το ακουστικο θελει καλο ηχο υηψηλης ποιοτητας ωστε να δειξει τα δοντια του. Με καλωδιο ακομα δεν δοκιμασα δεν ξερω τι γινεται παντως ακομα 100% ειναι η μπαταρια εχει ποσες ωρες. Αυριο θα δοκιμασω και με καλωδιο δεν εχω καρτα ηχου καλη μονο της μητρικης για να δοκιμασω εχει Realtek S1220A πανω οπως και σε tablet και κινητο.
kwstas321 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Arkin είπε Τι εννοεις με αυτο να το δοκιμασω? Να τα εχεις με καλωδιο και με κλειστο ANC? Εννοώ ότι, τα βγάζεις όπως ήταν από το κουτί τους (όλα απενεργοποιημενα) συνδέεις το καλώδιο σε ένα κινητό(προσοχή εδώ : το καλώδιο με την γωνία μπαίνει στη συσκευή που δίνει τον ήχο, δηλαδή κινητό, pc κτλ) , και την άλλη άκρη στα ακουστικά, και μετά, αφού δεις πως είναι ο ήχος, ενεργοποιείς την μπαταρία των ακουστικών. Διάβασα ότι θα κάνει μια παύση 1 δευτερολεπτου και θα αλλάξει η ποιότητα του ήχου. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από kwstas321
1nsom-n1k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Arkin είπε Realtek S1220A Δεν την λες και άχρηστη, το αντίθετο θα έλεγα, εμένα μου φαίνεται αρκετά καλή. High quality 120 dB SNR stereo playback output and 113 dB SNR recording input Supports up to 32-Bit/192kHz playback Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από 1nsom-n1k
johnnycer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εμφανίστηκε καποια στιγμή διαθέσιμο λιγο πριν, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Κατευθείαν έκανα αγορά με Paypal αλλά όπως γράφτηκε και απο ένα μελος δεν προχώρησε στην επιβεβαίωση, οπότε προσοχή! Πήγα πίσω και επέλεξα αντικαταβολή και πήρα και επιβεβαιωτικό μήνυμα! ΑΝ θα παραλάβω δεν ξέρω, πάντως βλέπω οτι ακόμη ισχύουν προσφορές BlackFriday. Ίσως επομένως κάποια παραγγελία να ακυρώθηκε και να εμφανίστηκε διαθέσιμο, ελπίζω να παραλάβω και να είναι και σε κλειστή συσκευασία! Συμπέρασμα: Μπορεί να ξαναβγεί διαθέσιμο, τσεκάρετε αραιά και που! Θα στείλω μήνυμα οταν έχω νεότερα... 1
kwstas321 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, johnnycer είπε Εμφανίστηκε καποια στιγμή διαθέσιμο λιγο πριν, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Κατευθείαν έκανα αγορά με Paypal αλλά όπως γράφτηκε και απο ένα μελος δεν προχώρησε στην επιβεβαίωση, οπότε προσοχή! Πήγα πίσω και επέλεξα αντικαταβολή και πήρα και επιβεβαιωτικό μήνυμα! ΑΝ θα παραλάβω δεν ξέρω, πάντως βλέπω οτι ακόμη ισχύουν προσφορές BlackFriday. Ίσως επομένως κάποια παραγγελία να ακυρώθηκε και να εμφανίστηκε διαθέσιμο, ελπίζω να παραλάβω και να είναι και σε κλειστή συσκευασία! Συμπέρασμα: Μπορεί να ξαναβγεί διαθέσιμο, τσεκάρετε αραιά και που! Θα στείλω μήνυμα οταν έχω νεότερα... Χθες το βράδυ τα ίδια, ακυρώθηκε η παραγγελία μου ενώ είχε δεσμευτεί το ποσό, επειδή είχα πληρώσει με paypal υποθέτω. Αν το ήξερα θα είχα βάλει κι εγώ αντικαταβολή.
johnnycer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kwstas321 είπε Χθες το βράδυ τα ίδια, ακυρώθηκε η παραγγελία μου ενώ είχε δεσμευτεί το ποσό, επειδή είχα πληρώσει με paypal υποθέτω. Αν το ήξερα θα είχα βάλει κι εγώ αντικαταβολή. Να δουμε αν θα παραλάβω... Κρατάω πάντα μικρό καλάθι!
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, kwstas321 είπε Εννοώ ότι, τα βγάζεις όπως ήταν από το κουτί τους (όλα απενεργοποιημενα) συνδέεις το καλώδιο σε ένα κινητό(προσοχή εδώ : το καλώδιο με την γωνία μπαίνει στη συσκευή που δίνει τον ήχο, δηλαδή κινητό, pc κτλ) , και την άλλη άκρη στα ακουστικά, και μετά, αφού δεις πως είναι ο ήχος, ενεργοποιείς την μπαταρία των ακουστικών. Διάβασα ότι θα κάνει μια παύση 1 δευτερολεπτου και θα αλλάξει η ποιότητα του ήχου. Θα το δοκιμάσω ναι τελείως κλειστά πρώτα μόνο με αυτό που στέλνει το κινητό ή tablet και μετά θα τα ανοίξω να δω αν αλλάζει κάτι. Η μπαταρία πάντως βράχος 10ωρο χθες ακόμα 100% δεν το περίμενα. 1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε Δεν την λες και άχρηστη, το αντίθετο θα έλεγα, εμένα μου φαίνεται αρκετά καλή. High quality 120 dB SNR stereo playback output and 113 dB SNR recording input Supports up to 32-Bit/192kHz playback Για να δούμε θα τα δοκιμάσω σήμερα με την κάρτα κλειστά να δω αν μου δώσει καλύτερο ήχο. Στο tablet με aptx ήταν άψογα πάντως πλούσιος ήχος χωρίς μπούκωμα από μπάσο το χαμηλωσα 2 σκάλες από το equalizer το rtings το δίνει 5db boost σε stock ρυθμίσεις. Δεν βρήκα και δεν ξέρω αν γίνεται να ρυθμίσω τα ακουστικά από την εφαρμογή και να μείνουν σε αυτες τις ρυθμίσεις και όταν τα συνδέω στον υπολογιστή.
ababapanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 πως ρυθμίζουμε το silent mode στο πιο μεγαλο βαθμο?
Arkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, kwstas321 είπε Εννοώ ότι, τα βγάζεις όπως ήταν από το κουτί τους (όλα απενεργοποιημενα) συνδέεις το καλώδιο σε ένα κινητό(προσοχή εδώ : το καλώδιο με την γωνία μπαίνει στη συσκευή που δίνει τον ήχο, δηλαδή κινητό, pc κτλ) , και την άλλη άκρη στα ακουστικά, και μετά, αφού δεις πως είναι ο ήχος, ενεργοποιείς την μπαταρία των ακουστικών. Διάβασα ότι θα κάνει μια παύση 1 δευτερολεπτου και θα αλλάξει η ποιότητα του ήχου. Δοκίμασα αυτό που ανέφερες ακριβως ο ήχος είναι πεντακάθαρος και με καλώδιο απλά όταν τα ενεργοποίησα και τα είχα πάλι με καλώδιο είχαν λίγο περισσότερο μπάσο. Και στις 2 περιπτώσεις είναι άψογος ο ήχος απλά με σκέτα ακουστικά έχει λίγο λιγότερο μπασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις