Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Makislolo είπε

Παιδιά να πάω στο Wf στην ίδια τιμή ή υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει διαθέσιμο σήμερα? 

Όταν λες WF εννοείς τα WF-1000XM3?

Δημοσ.

Είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία ακουστικού. Και εγώ τα σκεφτόμουν κάποια περίοδο αλλά το σχήμα και ο όγκος τους ήταν αποτρεπτικός παράγοντας. Νομίζω αν θες τέτοια κατηγορία (true wireless|) ίσως αξίζει να δεις τα xm4 αν και ακριβότερα. Και αυτά είναι σε προσφορά στα 180 αν δεν κάνω λάθος. Για over ear και αν δεν βρεις τα ακουστικά του θέματος δες και κάποιες οικονομικότερες λύσεις όπως τα anker souncore life tune/q30 που θεωρούνται αξιόλογες λύσεις. Όλες αυτές οι επιλογές με βασικό γνώμονα το noise cancelling.

Δημοσ.

Εφυγαν χθες απο Καλαμαρια αυριο μεσημερακι λογικα θα τα εχω με acs. Μπραβο στο public αν και λιγα κομματια μια πραγματικα black friday τιμη. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφυγαν χθες απο Καλαμαρια αυριο μεσημερακι λογικα θα τα εχω με acs. Μπραβο στο public αν και λιγα κομματια μια πραγματικα black friday τιμη. 

Ακόμα κάνω ανανεώσεις και ελπίζω κι εγώ... Με το καλό να τα χαρείτε όλοι όσοι τα πήρατε 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Ακόμα κάνω ανανεώσεις και ελπίζω κι εγώ... Με το καλό να τα χαρείτε όλοι όσοι τα πήρατε 

Θα στα στειλουν μην ανησυχεις ακομα και τωρα υπαρχει η προσφορα απλα εξαντλημενο. Αν προλαβες και εκανες παραγγελια πιστευω δεν θα ακυρωσουν σε κανεναν δεν ακουστηκε δηλαδη ακομα να ακυρωνουν σε καποιον. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα στα στειλουν μην ανησυχεις ακομα και τωρα υπαρχει η προσφορα απλα εξαντλημενο. Αν προλαβες και εκανες παραγγελια πιστευω δεν θα ακυρωσουν σε κανεναν δεν ακουστηκε δηλαδη ακομα να ακυρωνουν σε καποιον. 

Οχι, δεν τα πρόλαβα! Κάνω ανανεώσεις μήπως ξανα γίνουν διαθέσιμα! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Οχι, δεν τα πρόλαβα! Κάνω ανανεώσεις μήπως ξανα γίνουν διαθέσιμα! 

Κριμα μακαρι να τα προλαβεις συνηθως πρωινες ωρες τα βγαζουν αλλα για πολυ λιγο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κριμα μακαρι να τα προλαβεις συνηθως πρωινες ωρες τα βγαζουν αλλα για πολυ λιγο. 

Πόσο πρωί; ξυπνάω περίπου 6, να έχω το μου αμα είναι... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kwstas321 είπε

Πόσο πρωί; ξυπνάω περίπου 6, να έχω το μου αμα είναι... 

Απο τις 10 μεχρι τις 3 το μεσημερι εκεινες τις ωρες τα ειχαν διαθεσιμα και πηραμε οι περισσοτεροι απο οτι ειδα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο τις 10 μεχρι τις 3 το μεσημερι εκεινες τις ωρες τα ειχαν διαθεσιμα και πηραμε οι περισσοτεροι απο οτι ειδα. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ναι όχι σήμερα όμως, χτες προχτές... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...