Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Arkin είπε

249 τα δείχνει το public. 

Βλακεία μου. Τώρα είδα ότι το ποστ είναι για τα wh και όχι για τα wf

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panseit είπε

Βλακεία μου. Τώρα είδα ότι το ποστ είναι για τα wh και όχι για τα wf

Ναι ειναι για τα μεγαλα τα μικρα οντως εχουν εκπτωση στην τιμη που ανεφερες πολυ καλη τιμη και για εκεινα για συνδεση με κινητα. 

Εξαντληθηκαν παλι τα XM3 απο το Public. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι ρε φιλε τα πηρα μπραβο για το bump. Τα εκοψα τιμολογιο 95 ευρουλακια δηλαδη. Μακαρι να μην πεσουν ακυρωσεις εβαλα αντικαταβολη γιατι  δεν τους εμπιστευομαι και πολυ αφου ηταν δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη.

Screenshot_1.png

Περνάνε τα ακουστικά με τιμολογιο; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, hiphone2020 είπε

Περνάνε τα ακουστικά με τιμολογιο; 

Εγω τα εκοψα τιμολογιο τωρα αν περασουν καλως αλλιως ας τα βγαλουν 22 ευρω φπα ειναι. Περασα κανονικα παντως εκτυπωτη ups monitors gpu pc για τη δουλεια μου χρειαζονται. Ε θα πω θελω και ακουστικα για συνομιλια. Αν θελουν ας τα περασουν. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, a3uristos είπε

Παρελαβα σημερα και εκανα την παραγγελια χθες.. 
Πρωτη εμπειρια με σοβαρο noise cancelling και εχω παθει την πλακα μου

Η πορεία της παραγγελίας στο site είχε ενημερωθεί η ήρθε έκπληξη; Έκανα και εγώ χτες παραγγελία αλλά είναι σε διαδικασία συλλογής. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Danterious είπε

Η πορεία της παραγγελίας στο site είχε ενημερωθεί η ήρθε έκπληξη; Έκανα και εγώ χτες παραγγελία αλλά είναι σε διαδικασία συλλογής. 

Ενημερωθηκε το απογευμα οτι εχει αποσταλει και οτι θα ερθει ενημερωση απο τη μεταφορικη(δεν ηρθε ενημερωση ποτε). Εν τελει μου χτυπησαν το κουδουνι 10 το πρωι

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, a3uristos είπε

Ενημερωθηκε το απογευμα οτι εχει αποσταλει και οτι θα ερθει ενημερωση απο τη μεταφορικη(δεν ηρθε ενημερωση ποτε). Εν τελει μου χτυπησαν το κουδουνι 10 το πρωι

Τι ώρα εκανες τη παραγγελία χθες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hiphone2020 είπε

Τι ώρα εκανες τη παραγγελία χθες?

Την ωρα του bump, γυρω στις 12+. Btw οντως ηρθε ενημερωση στο mail σημερα το πρωι 5:01(λολ) οτι η παραγγελια ειναι καθοδον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμο για αποστολή και εδώ. Άψογα νομίζω καλύφθηκα για καμιά 5ετια για ακουστικά. Τέτοια τιμή δεν έχει ξανά υπάρξει πουθενά ούτε εξωτερικό και τα θεωρώ καλύτερα από MX4. Είχα ακούσει τα xm2 σε mediamarkt πριν χρόνια είχαν τότε 349 πιτα με κόσμο ήταν black Friday τα φόρεσα με ANC on και απλά νόμιζες ότι είσαι κάπου μόνος δεν υπήρχε τίποτα γύρω μου. 30 ώρες μπαταρία σε gaming θα είναι απόλαυση σε ταινίες θα δούμε γράφουν για λιγο latency αλλά και τα mpow h12 που έχω τώρα λένε για latency και ποτε δεν ειχα θέμα πουθενά. 

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...