Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Θεωρώντας ότι δεν υπάρχει λόγος χρήσης την φόρμας των στοιχείων θα ήθελα την βοήθεια σας με γνώμες απόψεις για την αγορά νέου Pre Build Η/Υ 

Θα ήθελα να έχει βιωσιμότητα στον χρόνο και για πιθανή μελλοντική αναβάθμιση. Έχω κανά δύο στο μυαλό όπως παρακάτω:

1. HP Gaming Desktop TG01-2008nv AMD Ryzen 7-5700G / 16GB / 256GB SSD / 1TB HDD / GeForce RTX™ 3060 Ti / Windows 10 Home Gaming Desktop | Mediamarkt

2. Turbo-X Nemesis N5611 Desktop (AMD Ryzen 5 5600X/16 GB/250 GB/RTX 3060 12 GB) | Plaisio

Θα ήθελα να έχει την 3060 ή κάποια αντίστοιχη κάρτα..

Θα ήθελα τις απόψεις σας καθώς και αν υπάρχει κάτι άλλο vfm λόγω Black Friday αυτή την στιγμή στην αγορά.

(Αν βρει κάποιο και κάτι σε πακέτο και οθόνη ευπρόσδεκτο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε

Θα ήθελα να έχει βιωσιμότητα στον χρόνο και για πιθανή μελλοντική αναβάθμιση. Έχω κανά δύο στο μυαλό όπως παρακάτω:

Branded pc και μελλοντικη αναβαθμιση ειναι δυσκολο.

Παντα υπαρχει περιορισμος λογω τροφοδοτικου (πχ σε μεγαλυτερη καρτα γραφικων) και συνηθως μητρικης πχ μια καλη μητρικη παιρνει 2-3 nvme και 6 sata δισκους,η εχει 4 slot μνημης σε καμια περιπτωση δεν γινεται σε μητρικη της hp.

Επισης φαινεται οτι τα περισσοτερα κουτια στα branded εχουν θεμα με θερμοκρασιες.

Για μενα σε αυτα τα χρηματα φτιαχνεις και συνθεση εστω και με ισως μικροτερο επεξεργαστη.

Δεν θα κανεις τουλαχιστον υποχωρησεις σε ποιοτητα και προοπτικη αναβαθμισης.

Για το build του πλαισιου δεν εχω να σου πω πολλα εκτος της μητρικη που φαινεται οκ δισκοι,μνημες,τροφοδοτικο και κουτι δεν εχουμε πληροφοριες (τροφοδοτικο-κουτι θα ειναι του πλαισιου.........μακρια κι αγαπημενα)

Γενικα ειμαι αντιθετος στο να θυσιαζεις ολο το pc για μια καρτα γραφικων ταχα λογω καλης τιμης.

Βεβαια δεν ειμαι gamer και προσπαθω να κατανοησω τα θελω και τα κριτηρια ενος gamer.

Ριξε μια ματια και σε αυτο νημα

Εχω προτεινει και εδω μια συνθεση.

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.

εχωντας πεσει στην παγιδα  εχω αγορασει prebuild.

Για την εποχη του ηταν ενα καλο μεσαιων δυνατοτητων οταν χρειαστηκε να κανω αναβαθμιση δεν ηταν και οτι καλυτερο καθως πεταξα τα περισσοτερα παρτς διοτι δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιησω κρατησα μονο ραμ και σκληρους...ανεπυφυλακτα φτιαξε ενα μονο σου αξιζει τον κοπο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Branded pc και μελλοντικη αναβαθμιση ειναι δυσκολο.

(ίσως όχι πάντα...γιατί αυτό το πλαισίου είναι update friendly ο έχω δει απο κοντά)

Παντα υπαρχει περιορισμος λογω τροφοδοτικου (πχ σε μεγαλυτερη καρτα γραφικων) και συνηθως μητρικης πχ μια καλη μητρικη παιρνει 2-3 nvme και 6 sata δισκους,η εχει 4 slot μνημης σε καμια περιπτωση δεν γινεται σε μητρικη της hp.

(Σε μητρική της HP απαγορευτικό όπως τα λες...απο εκεί και πέρα υποτίθεται οτι τα κουτιά πο έστειλα θα με βγάλουν 4-5 χρόνια...από εκεί και πέρα θα θέλει ριζηκές αλλαγές και συμφωνώ μαζί σου)

Επισης φαινεται οτι τα περισσοτερα κουτια στα branded εχουν θεμα με θερμοκρασιες.

( το HP σίγουρα του πλαισίου πο το έχω δει ειναι πολύ άνετο)

Για μενα σε αυτα τα χρηματα φτιαχνεις και συνθεση εστω και με ισως μικροτερο επεξεργαστη.

(και πολύ χειρότερη κάρτα γραφικών έτσι δεν είναι;)

Δεν θα κανεις τουλαχιστον υποχωρησεις σε ποιοτητα και προοπτικη αναβαθμισης.

( ε ναι αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα και οικονομικά)

Για το build του πλαισιου δεν εχω να σου πω πολλα εκτος της μητρικη που φαινεται οκ δισκοι,μνημες,τροφοδοτικο και κουτι δεν εχουμε πληροφοριες (τροφοδοτικο-κουτι θα ειναι του πλαισιου.........μακρια κι αγαπημενα)

( μητρική και κάρτα γραφικών είναι επώνυμα...επειδή έχω δει σε περσινό μοντέλο και τα άλλα όλα ειναι κανονικά επώνυμα στο site του πλαισίου...το κουτί καλό)

Γενικα ειμαι αντιθετος στο να θυσιαζεις ολο το pc για μια καρτα γραφικων ταχα λογω καλης τιμης. (η κάρτα όμως δεν είναι το μέλλον και ο επεξεργασ΄τη; και βασικά η 3060 αν δεν κάνω λάθος δεν εχει 900 ευρώ;)

Βεβαια δεν ειμαι gamer και προσπαθω να κατανοησω τα θελω και τα κριτηρια ενος gamer. ( όυτε εγώ είμαι απλά θα παίζουν και έφηβοι εκει)

Ριξε μια ματια και σε αυτο νημα (θα το δω)

Εχω προτεινει και εδω μια συνθεση.

Είμαι γενικά πολύ μπερδεμένος....χμμμμμ

6 ώρες πριν, tseleks είπε

εχωντας πεσει στην παγιδα  εχω αγορασει prebuild.

Για την εποχη του ηταν ενα καλο μεσαιων δυνατοτητων οταν χρειαστηκε να κανω αναβαθμιση δεν ηταν και οτι καλυτερο καθως πεταξα τα περισσοτερα παρτς διοτι δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιησω κρατησα μονο ραμ και σκληρους...ανεπυφυλακτα φτιαξε ενα μονο σου αξιζει τον κοπο

τι μηχάνημα αγόρασες;

Επεξ/σία από axilleaslarisa
Δημοσ.
19 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε

Είμαι γενικά πολύ μπερδεμένος....χμμμμμ

τι μηχάνημα αγόρασες;

εναν hp pavilion 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...