Προς το περιεχόμενο

HyperX Cloud Alpha 59.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, terminator666 είπε

Ξέρει κανείς τις διαφορές μεταξύ του cloud alpha και του "κλασικού" cloud; 

To χρώμα 

Δημοσ.

Εχει ξαναπαιξει απειρες φορες αυτη η προσφορα. Καλύτερά ισως ειναι τα blackshark. Αλλα εχω να πω οτι ειναι αρκετα συμπαθητικά η προσφορά με το μικροφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, terminator666 είπε

Ξέρει κανείς τις διαφορές μεταξύ του cloud alpha και του "κλασικού" cloud; 

To "κλασσικό" είναι  rebranded Takstar pro 80. τα Alpha είναι design της hyperx. 

Επίσης για να μη μπερδεύτει κανένας επειδή το plaisio γράφει λανθασμενα για 7.1 στη περιγραφή (βασικά έχουν  βάλει λανθασμένα τη περιγραφή των Alpha S) τα ακουστικά είναι αυτά απλά σε μαύρο χρώμα. Χωρίς extra pads H 7.1 κάρτα. Τα είδα από κοντά στο κατάστημα. 

https://www.skroutz.gr/s/14206621/HyperX-Cloud-Alpha-Over-Ear-Gaming-Headset-2x3-5mm-3-5mm.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αν όμως κάποιος παραλάβει και του έρθουν τα Alpha S ας ενημερώσει.

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την εμπειρία μου απο τα Cloud Alpha (τα κανονικά κόκκινα).

Θετικά:
Αντίσταση 65Ω στα 13Hz–27,000Hz που σημαίνει ότι τα οδηγεί εύκολα μια σύγχρονη ενσωματωμένη κάρτα ήχου Μητρικής.
Έχουν ξεχωριστό ακουστικό θάλαμο για τα μπάσα και ξεχωριστό για τα μεσαία και πρίμα. Αποτέλεσμα απο τις καλύτερες ακουστικές εμπειρίες που μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα. Τα μπάσα του είναι πολύ δυνατά και στα δικά μου τα έχω μειώσει αρκετά απο το Equalizer.
Ειδικά σε θορυβώδη παιχνίδια όπως το Escape from Tarkov (Αχ... θείε Nikita) εκεί ανοίγω και το Smart Volume στο Extreme για να μην καταπονώ τα αυτιά μου.
Ανοίγοντας το Virtual Surround 7.1 απο την κάρτα ήχου το Immersion είναι ικανοποιητικό.
Επίπεδο άνεσης κορυφαίο. Σπάνια να ένιωσα κουρασμένος μετά απο πολλές ώρες gaming.

Αρνητικά:
Στο Discord αν έχετε την ένταση πολύ δυνατά (πάνω απο 50%, με την προενίσχυση της ενσωματωμένης κάρτα ήχου στο Extreme) το μικρόφωνο κάνει επιστροφές στους συνομιλητές σας. Θέλει συγκεκριμένη ρύθμιση το μικρόφωνο (δηλαδή όχι στο Automatic) και δουλεύει μια χαρά μετά απο λίγο "παίδεμα".

Επεξ/σία από JohnnyBftw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, JohnnyBftw said:

Να πω την εμπειρία μου απο τα Cloud Alpha (τα κανονικά κόκκινα).

Θετικά:
Αντίσταση 65Ω που σημαίνει ότι τα οδηγεί εύκολα μια σύγχρονη ενσωματωμένη κάρτα ήχου Μητρικής.
Έχουν ξεχωριστό ακουστικό θάλαμο για τα μπάσα και ξεχωριστό για τα μεσαία και πρίμα. Αποτέλεσμα απο τις καλύτερες ακουστικές εμπειρίες που μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα. Τα μπάσα του είναι πολύ δυνατά και στα δικά μου τα έχω μειώσει αρκετά απο το Equalizer.
Ειδικά σε θορυβώδη παιχνίδια όπως το Escape from Tarkov (Αχ... θείε Nikita) εκεί ανοίγω και το Smart Volume στο Extreme για να μην καταπονώ τα αυτιά μου.
Ανοίγοντας το Virtual Surround 7.1 απο την κάρτα ήχου το Immersion είναι ικανοποιητικό.
Επίπεδο άνεσης κορυφαίο. Σπάνια να ένιωσα κουρασμένος μετά απο πολλές ώρες gaming.

Αρνητικά:
Στο Discord αν έχετε την ένταση πολύ δυνατά (πάνω απο 50%, με την προενίσχυση της ενσωματωμένης κάρτα ήχου στο Extreme) το μικρόφωνο κάνει επιστροφές στους συνομιλητές σας. Θέλει συγκεκριμένη ρύθμιση το μικρόφωνο (δηλαδή όχι στο Automatic) και δουλεύει μια χαρά μετά απο λίγο "παίδεμα".

Καλα τα λες πολυ καλα αλλα.....Υπάρχουν τα BlackShark.

Επεξ/σία από mp44christos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...