Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το πακέτο που τρέχει από την πρώτη ημέρα που βγήκε η gorpo 10... Μάλιστα πριν μια εβδομάδα έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας να μην περιμένουμε κάτι καλύτερο για blackfrday και cybermonday αφού τρέχει ήδη αυτή προσφορά.

gopro.JPG

Επεξ/σία από dpress
Δημοσ.
Στις 25/11/2021 στις 1:17 ΠΜ, TheoAlex50 είπε

Με τα overheat που παραπονιουνται αρκετοί, ακόμα και στο ίδιο το σαιτ και φόρουμ τι παίζει? 

περιμένουμε ολοι update μπας και λυθει, δεν το βλεπω!

• Sad 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Περιμένε ενα 2 μηνο θα βγει η 11 φίλε μου και θα βγάλουν πάλι κάποιου είδους προσφοράς σίγουρα , η περίμενε να βγει η 11 να πουλήσουμε τις 10:Ρ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tasosbob είπε

Δες τις ημερομηνίες φίλε...είναι από το 2021 αυτό....

Το κοίταξα φίλε μ αλλά λέω μήπως ισχύει σε αυτούς που γράφονται πρώτη φορά 

5 ώρες πριν, 4four είπε

Περιμένε ενα 2 μηνο θα βγει η 11 φίλε μου και θα βγάλουν πάλι κάποιου είδους προσφοράς σίγουρα , η περίμενε να βγει η 11 να πουλήσουμε τις 10:Ρ

Έχω το κακό να είμαι ανυπόμονος !! 😂😂

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kamounias είπε

Yeap me too , αλλά την πήρα μεταχειρισμένη , καινούρια δεν αξίζει με τίποτα εκτος και αμα είναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη!
Δες στις μεταχειρισμένες μεχρι 380 σκετη κάμερα για μένα αξίζει στα 400 θα βρεις και με αξεσουάρ (να ξές 2η μπαταρία είναι must εγώ εχω 3 και δεν μου φτάνουν) περίπου μπαταρία και 40-50λέπτο μου πάει σε 4Κ 60fps stabilization on (oxi ultra)

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kamounias είπε

Το κοίταξα φίλε μ αλλά λέω μήπως ισχύει σε αυτούς που γράφονται πρώτη φορά 

image.png.6e490340e4a9adb2a2c6ff7807721f01.png

Σε 2 μέρες βγαίνει η 11.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2022 στις 9:59 ΜΜ, djuan1988 είπε

image.png.6e490340e4a9adb2a2c6ff7807721f01.png

Σε 2 μέρες βγαίνει η 11.

Αν είναι έτσι εννοείται θα περιμένω!! Πέρα απ' αυτό μπορώ να κάνω εγγραφή στο site της GoPro?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...