Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει εφαρμογη πληκτρολογιου που να εχει κουμπακια (σε επιπλεον γραμμη ή κατι αλλο) για να κίνησε μεσα στο κείμενο. Ειναι πραγματικα εκνευριστικό να προσπαθεις με το δάχτυλο να  βρεις συγκεκριμενο γραμμα σε μια λεξη. Στο γκουγλ πρεπει να πατησεις την μπαρα να βγουν τα τετραγωνάκια πανω αριστερα και να πατησεις τεξ εντινγκ. 

Θυμαμαι παλιοτερα ειχα βρει καποιο αλλα δεν θυμαμαι ποιο ηταν. 

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ, το SwiftKey βρήκα και εγώ σε μια έκδοση beta και μου κάνει. Έχει και ελληνικά και ορθογραφία κομπλέ φαίνεται. Πάντως το κουφό είναι ότι και γκουγκλ που έκανα αναζήτηση και στο store δεν μου έβγαζε αυτήν την σελίδα ή γενικά κάτι με arrows ή βελακια. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, eko13 είπε

Οκ ευχαριστώ, το SwiftKey βρήκα και εγώ σε μια έκδοση beta και μου κάνει. Έχει και ελληνικά και ορθογραφία κομπλέ φαίνεται. Πάντως το κουφό είναι ότι και γκουγκλ που έκανα αναζήτηση και στο store δεν μου έβγαζε αυτήν την σελίδα ή γενικά κάτι με arrows ή βελακια. 

Γιατί έβαλες beta και όχι κανονική έκδοση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί στις εικόνες της beta είχε βελάκια. Στην κανονική δεν είχε. Θα δοκιμάσω και την κανονική. 

Έχει και η κανονική όντως. 

Επεξ/σία από eko13
  • Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως δεν ξερω ποια συσκευη εχεις, αλλα το default keyboard της Samsung εχει επιλογη να κανεις το space button ως "trackpad" αν το πατας παρατεταμενα και συρεις το δαχτυλο, το οποιο ειναι απειρως βολικο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, stormrain είπε

Παρεμπιπτοντως δεν ξερω ποια συσκευη εχεις, αλλα το default keyboard της Samsung εχει επιλογη να κανεις το space button ως "trackpad" αν το πατας παρατεταμενα και συρεις το δαχτυλο, το οποιο ειναι απειρως βολικο.

Αν δεν κάνω λάθος το poco x3 pro

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, stormrain είπε

To ίδιο γίνεται και στο Gboard

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...