Προς το περιεχόμενο

20% Εxtra off για Jeans - Asos.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τον κωδικό STAPLES στο checkout. Για όποιον δεν έχει χρησιμοποιήσει το site, είναι αξιόπιστο με πολύ καλές τιμές. Παράδοση αποστολής για Ελλάδα σε μία-δύο εβδομάδες.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, wicked_d είπε

με τον κωδικό STAPLES στο checkout. Για όποιον δεν έχει χρησιμοποιήσει το site, είναι αξιόπιστο με πολύ καλές τιμές. Παράδοση αποστολής για Ελλάδα σε μία-δύο εβδομάδες.

Λινκ παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

Τελωνειο δεν έχει , ερχονται απο ΓΕρμανια.

Κάθε μέρα θα βγαζει -20% σε διαφορετικη κατηγορια και την ΠΑρασκευη λογικά θα δώσει -20% σε όλα.

Πάντως κάθε εβδομαδα βγαζει εκπτώσεις με το -20% μια δύο φορες το μήνα οπότε για εμένα δεν είναι προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Λινκ παρακαλώ.

https://www.asos.com/

1 ώρα πριν, louben είπε

Τελωνειο δεν έχει , ερχονται απο ΓΕρμανια.

Κάθε μέρα θα βγαζει -20% σε διαφορετικη κατηγορια και την ΠΑρασκευη λογικά θα δώσει -20% σε όλα.

Πάντως κάθε εβδομαδα βγαζει εκπτώσεις με το -20% μια δύο φορες το μήνα οπότε για εμένα δεν είναι προσφορά.

Δεκτόν, αλλά εσύ γνωρίζεις το site. Σκοπός του forum θεωρώ είναι να μάθουν και οι υπόλοποι τις προσφορές. Επίσης, οι κωδικοί μπορούν να εφαρμοσθούν στις ήδη μειωμένες τιμές και έχει και μόνιμο section outlet. Τέλος, είχε αρκετά δυνατό Βlack Friday πέρσι.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα 2 τζινάκια, από τα οικονομικά, για να δούμε τώρα τι θα έρθει.

Για άνω των 50€ αγορές έχει δωρεάν μεταφορικά, κάπου είδα και για δωρεάν επιστροφή. Ελπίζω να μη χρειαστεί βέβαια.

Δημοσ.

Καθομαι διαλέγω ρούχα τόση ώρα και μου πετάει στο τέλος κανένα από τα ρούχα που διαλέξατε δεν μπορεί να σταλεί Ελλάδα. Έχω ξανα πάρει παλαιότερα απο το asos τι παίζει; Και η φάση ειναι οτι ήμουν και με το account συνδεμένος και delivery county είχα Ελλάδα και πάλι με άφησε τόση ώρα να ψάχνω και μου το πέταξε στο check-out....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedPriest είπε

Καθομαι διαλέγω ρούχα τόση ώρα και μου πετάει στο τέλος κανένα από τα ρούχα που διαλέξατε δεν μπορεί να σταλεί Ελλάδα. Έχω ξανα πάρει παλαιότερα απο το asos τι παίζει; Και η φάση ειναι οτι ήμουν και με το account συνδεμένος και delivery county είχα Ελλάδα και πάλι με άφησε τόση ώρα να ψάχνω και μου το πέταξε στο check-out....

Mια απο τα ιδια, δεν ξερω τι φαση... σε καποια προιοντα της asos τα προχωρησε στο checkout, αλλα άλλες πιο επώνυμες μάρκες μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 jeans jack and Jones κσι ένα asos πέρασαν σε παραγγελία, ευχαριστώ wicked_d.

Επεξ/σία από KonstasK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...