VaggD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.pluralsight.com/offer/2021/bf-cm-40-off?acta=webengage_black_friday 1 Year Standard Subscription 164€ & 1 Year Premium Subscription 245€ 10 days trial account για να αξιολογήσετε αν αξίζει. Το Pluralsight είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης και ανάπτυξης εργατικού δυναμικού που βοηθά τις επιχειρήσεις και τα άτομα να προσαρμοστούν στην μεταβαλλόμενη τεχνολογία. Ειναι πλ καλύτερο από αντίστοιχες πλατφόρμες (udemy, coursera, edx, udacity) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από VaggD
KoGi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Να εγραφες και τι ειναι αυτο θα βοηθουσε πολυ! 😕 3
VaggD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 12 minutes ago, KoGi said: Να εγραφες και τι ειναι αυτο θα βοηθουσε πολυ! 😕 Έγινε εδιτ
KoGi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, VaggD είπε Έγινε εδιτ Βασικα εννοουσα τι ειναι το Pluralsight 😇
emperor4her Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, KoGi είπε Βασικα εννοουσα τι ειναι το Pluralsight 😇 Χοντρικά να στο πω, αν δεν το ξέρεις, δεν σε ενδιαφέρει 😂 3
Tomahawk12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 ειναι οπως το udemy - πλατφορμα δηλαδη με μαθηματα (βίντεο) για δίαφορα θέματα πληροφορικής.
VaggD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 minutes ago, emperor4her said: Χοντρικά να στο πω, αν δεν το ξέρεις, δεν σε ενδιαφέρει 😂 Εγώ κρατήθηκα like a true gentleman 😇 🤣
emperor4her Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, VaggD είπε Εγώ κρατήθηκα like a true gentleman 😇 🤣 Καλα ναι, προφανως δεν την λεω στον @KoGi, αλλα ειναι γεγονος! 1
KoGi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Η λογικη του "αν δεν το ξέρεις, δεν σε ενδιαφέρει" ισως ισχυει αλλου, σιγουρα οχι στην ενοτητα των προσφορων, οπου παντα πρεπει να περιγραφεται τι αφορα η προσφορα. Και ναι με ενδιαφερει σαν περιεχομενο απλα δεν ετυχε ως τωρα να ασχοληθω με τη συγκεκριμενη σελιδα. Αρα η παραπανω λογικη σας δεν ισχυει παντα. 1
giopa62 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Αντίστοιχα έχει και το udemy courses με 10 ευρώ λόγω black friday.
VaggD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 6 minutes ago, KoGi said: Η λογικη του "αν δεν το ξέρεις, δεν σε ενδιαφέρει" ισως ισχυει αλλου, σιγουρα οχι στην ενοτητα των προσφορων, οπου παντα πρεπει να περιγραφεται τι αφορα η προσφορα. Και ναι με ενδιαφερει σαν περιεχομενο απλα δεν ετυχε ως τωρα να ασχοληθω με τη συγκεκριμενη σελιδα. Αρα η παραπανω λογικη σας δεν ισχυει παντα. Κάνουμε πλάκα χωρίς πρόθεση παρεξήγησης γιατί μπορείς εύκολα να μάθεις τα πάντα με ενα google search. 8 minutes ago, giopa62 said: Αντίστοιχα έχει και το udemy courses με 10 ευρώ λόγω black friday. Μέρα με την νύχτα η διάφορα στην ποιότητα...
emperor4her Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, KoGi είπε Η λογικη του "αν δεν το ξέρεις, δεν σε ενδιαφέρει" ισως ισχυει αλλου, σιγουρα οχι στην ενοτητα των προσφορων, οπου παντα πρεπει να περιγραφεται τι αφορα η προσφορα. Και ναι με ενδιαφερει σαν περιεχομενο απλα δεν ετυχε ως τωρα να ασχοληθω με τη συγκεκριμενη σελιδα. Αρα η παραπανω λογικη σας δεν ισχυει παντα. φυσικα, αλλωστε δεν ειχα σκοπο να "στην πω" οπως εγραψα παραπανω! ηταν στην πλακα, μολις ειχα ξυπνησει χωρις καφε! 😅
giopa62 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, VaggD είπε Κάνουμε πλάκα χωρίς πρόθεση παρεξήγησης γιατί μπορείς εύκολα να μάθεις τα πάντα με ενα google search. Μέρα με την νύχτα η διάφορα στην ποιότητα... Γιατί έτσι; Στο udemy πχ έχω πετύχει φλότσες αλλά και ποιοτικά courses και είχα καταλήξει στο οτι η ποιότητα του εκπαιδευτή κατά μεγάλο ποσοστό καθορίζει την ποιότητα του course. Επειδή με ενδιαφέρει αλλά τα 160 / χρόνο μου φαίνονται πολλά για πέταμα (αν δεν είναι καλό) μπορείς να μου εξηγήσεις τι το διαφοροποιεί τόσο ξεκάθαρα;
VaggD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, giopa62 said: Γιατί έτσι; Στο udemy πχ έχω πετύχει φλότσες αλλά και ποιοτικά courses και είχα καταλήξει στο οτι η ποιότητα του εκπαιδευτή κατά μεγάλο ποσοστό καθορίζει την ποιότητα του course. Επειδή με ενδιαφέρει αλλά τα 160 / χρόνο μου φαίνονται πολλά για πέταμα (αν δεν είναι καλό) μπορείς να μου εξηγήσεις τι το διαφοροποιεί τόσο ξεκάθαρα; Σίγουρα έχει αξιόλογα και στο coursera απλά θέλει σκάλισμα... Στο pluralsight έχει qurated list και σε μεγάλο ποσοστό οι instructors είναι top of their field. Μπορείς να φτιάξεις ένα trial account για 10 μέρες και μέχρι 29 που λήγει η προσφορά να αποφάσεις αν αξιζει τα χρήματα σου ή όχι! https://www.pluralsight.com/pricing/free-trial Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από VaggD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα