Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, cpetro είπε

ρε παιδια το εχω παραγγειλει απο 25 Νοεμβριου και δεν εχω ουτε μια ειδοποιηση. Τους πηρα τηλ και ενας υπαλληλος μου απαντησε κυνικα οτι δεν υπαρχει αποθεμα και θα ακυρωθει. Γινεται αυτο τοσο απλα? Οταν το αγορασα, ειχε κι αλλο αποθεμα και μπορουσα να παρω και δευτερο

Δυστυχως το κανουνε και χωρις να εχουν τσιπα πανω τους....εγω σε παρομοια περιπτωση αλλου προιοντος που ο προμηθευτης ειχε αποθεματα και το παρηγγειλα με ακυρωσαν μετα απο 4 ημερες τη παραγγελεια λεγοντας με οτι τελικα ο προμηθευτης δεν ειχε αποθεματα και γεια σας. Εκανα μεν 2 καταγγελιες και στην Προστασία του Καταναλωτή και στο Συνηγορο του καταναλωτη και ιδρωσε αυτακι τους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο απο Cosmote οτι ειναι διαθεσιμο και να περιμενω μηνυμα για παραλαβη απο το καταστημα(ετσι ειχα βαλει).

Επειδη ειχα βαλει πληρωμη στο καταστημα υπαρχει η πιθανοτητα να περασει το 10% εκπτωσης σε πληρωμη με καρτα eurobank? 

Δημοσ.

Παρεληφθη το ΧR στο λευκο που ειχα παραγγειλει με μια ευχαριστη εκπληξη κ φορτιστη κ ακουστικα,περασε κ το 10% της επιστροφης .Τελικη τιμη με απαλλαγη ΦΠΑ..275..thanks @petran91

XR128gb1.jpg

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kukukali είπε

Παρεληφθη το ΧR στο λευκο που ειχα παραγγειλει με μια ευχαριστη εκπληξη κ φορτιστη κ ακουστικα,περασε κ το 10% της επιστροφης .Τελικη τιμη με απαλλαγη ΦΠΑ..275..thanks @petran91

XR128gb1.jpg

Από Γερμανό το παρέλαβες? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Από Γερμανό το παρέλαβες? 

Ναι ,απο οτι καταλαβα στην τηλ. επικοινωνια με το eshop του Γερμανου οσοι δεν ειχαν ακυρωσει θα μπορουσαν να παραλαβουν.Εγω πηρα το ρισκο μιας που δεν το βιαζομουν

• Like 1
Δημοσ.

Για να εκμεταλλευτείς την γρήγορη φόρτιση στο XR, θα χρειαστείς lightning USB-C και φορτιστή 18-20W. Όπως και να χει, για 2ος ή για ώρα ανάγκης την κάνει τη δουλειά του και ο βασικός 5W που έχει στο κουτί. Σαν κινητό εξαιρετικό, το πήρα σε μπλε, αν και με ξένισε το μέγεθος και το βάρος. Ακόμα προσπαθώ να το συνηθίσω...

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, epiphobe είπε

Για να εκμεταλλευτείς την γρήγορη φόρτιση στο XR, θα χρειαστείς lightning USB-C και φορτιστή 18-20W. Όπως και να χει, για 2ος ή για ώρα ανάγκης την κάνει τη δουλειά του και ο βασικός 5W που έχει στο κουτί. Σαν κινητό εξαιρετικό, το πήρα σε μπλε, αν και με ξένισε το μέγεθος και το βάρος. Ακόμα προσπαθώ να το συνηθίσω...

Είσαι ευχαριστημένος απο την σελφι και την πίσω βασική κάμερα? 

Δημοσ.

Ναι ευχαριστημένος είμαι, αλλά είναι και σχετικό γιατί το προηγούμενο κινητό ήταν ένα Huawei P 10 Lite, που και μ αυτό πλην των βραδινών λήψεων  δεν είχα θέμα.  

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως για usbc καλώδιο κ μπριζακι της apple -20% τα έχει ο Γερμανός σήμερα πήρα 

Δημοσ.

παιδια εγω παρελαβα το xr σε χρωμα μαυρο. Επειδη εχω μετανιωσει για το χρωμα, οποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη με καποιο αλλο χρωμα ας μου στειλει πμ. Ειναι σφραγισμενο δε το χω ανοιξει ακομα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...