Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, thanasis00 είπε Πάρε ένα τηλέφωνο, γενικά με αγορές online, δεν έχω δει κανένα eshop να αφαιρεί τον ΦΠΑ. Ίσως να σου πουν να κάνεις παραγγελία χωρίς να πληρώσεις, και να σου δώσουν το τιμολόγιο για πληρωμή μέσω εμβάσματος, αλλιώς πας από κοντά και συνήθως εκεί κάνουν την αποφορολόγηση επιτόπου. Επίσης από το κατάστημα θα είναι πιο σίγουροι οι πόντοι επιστροφής. ευχαριστω, σε μεγάλη αλυσίδα σε online παραγγελία ,πλήρωσα όλο το ποσό και μου βαλανε το ΦΠΑ στο λογαριασμό μου μετα απο μερικες μερες....
eko13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, NOODLE είπε 2018 μοντέλο; 3μιση χρόνων τηλέφωνο.. δεν αξίζει γνώμη μου Full hater ειμαι αλλα αξιζει, ουτε τα ανακατασκευασμενα δεν πανε τοσο... Εξαλλου η ηλικια δεν ειναι πανακια. 3
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ναι iPhone πολύ βολικό μέγεθος αδιάβροχο NFC και τα λοιπά αλλά είναι 3 ετών και 4G... Πολύ Καλή προσφορά Ωστόσο
logik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ολα τα χρωματα εξανλημενα πλεον , καλα 10 κομματια ειχαν?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, logik είπε Ολα τα χρωματα εξανλημενα πλεον , καλα 10 κομματια ειχαν? Δες και στο site της cosmote πρεπει να χουν μεινει κάποια κομμάτια.....
ipal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ο Γερμανός εχει βάλει και τα Apple Watch Series 3 στα 179€ . Εντάξει ψιλο ταλαιπωρία πλέον το watch του 2017 αλλά ίσως ενδιαφέρει κάποιον. https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/wearables/apple-watch/apple-watch-series-3-gps-42mm-space-grey-aluminium-me-sport-band-mauro/?productId=20367628
NoMans Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Αν κάποιος αλλάξει γνώμη και θέλει να το επιστρέψει, του δίνω τα 419, μόνο για σφραγισμένο και όχι παραπάνω χρήματα. Ευχαριστώ.
Billar4s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Για να το παρω με απαλλαγη ΦΠΑ πηγα απο το καταστημα και το παρηγγειλα σε ολα τα χρωματα και οποιο κατσει . τελικα ηρθε στο καταστημα μονο το κοκκινο . βγηκε στα 338 ευρω και αγορασα ενα φορτιστη (οχι της apple) στα 15 ευρω και πηρα επιστροφη 53 ευρω απο eurobank οποτε τελικη βγηκε 300-15(φορτιστης) 285 ευρω με απαλλαγη ΦΠΑ . Οπως προειπαν και πιο πανω ειναι ενα πολυ τιμιο iphone για 285 ευρω. Η καμερα σε νυχτα λιγο υστερει αλλα δεν με χαλαει καθολου μπορω να πω.
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Billar4s είπε πολυ τιμιο iphone για 285 ευρω Τους λήστεψες θες να πεις στα 285, δεν είναι απλά πολύ τίμιο..
thewildones Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Παρέλαβα και εγώ χθες, 24 ώρες μετά την παραγγελία.Ενώ είχαν εξαντληθεί, με refresh μου είχε βγάλει απόθεμα στα λευκά και το τσίμπησα!
dolph Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Το έχω εδώ και χρόνια, μπορούσα φέτος να αλλάξω, π.χ. σε iPhone 13 pro, αλλά δεν βρήκα λόγο να το κάνω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μια εξαιρετική συσκευή και αν δεν έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη, δεν βρίσκω λόγο να πας σε άλλη για την ώρα. Αυτονόητο ότι δεν την χρησιμοποιώ επαγγελματικά για φωτογραφίες - αν θέλω κορυφαίες φωτογραφίες χρησιμοποιώ...φωτογραφική μηχανή.
cpetro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 ρε παιδια το εχω παραγγειλει απο 25 Νοεμβριου και δεν εχω ουτε μια ειδοποιηση. Τους πηρα τηλ και ενας υπαλληλος μου απαντησε κυνικα οτι δεν υπαρχει αποθεμα και θα ακυρωθει. Γινεται αυτο τοσο απλα? Οταν το αγορασα, ειχε κι αλλο αποθεμα και μπορουσα να παρω και δευτερο
kukukali Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εμενα σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι περιμενουν κομματια πριν τις γιορτες.Αγνωστο το ποτε.
cpetro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, kukukali είπε Εμενα σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι περιμενουν κομματια πριν τις γιορτες.Αγνωστο το ποτε. αρα τι σημαινει αυτο ? οτι μολις ερθουν τα κομματια θα στειλουν το κινητο στην bf τιμη ?
kukukali Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ετσι μου ειπαν, τωρα τι θα συμβει τοτε, αγνωστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα