Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Πάρε ένα τηλέφωνο, γενικά με αγορές online, δεν έχω δει κανένα eshop να αφαιρεί τον ΦΠΑ. Ίσως να σου πουν να κάνεις παραγγελία χωρίς να πληρώσεις, και να σου δώσουν το τιμολόγιο για πληρωμή μέσω εμβάσματος, αλλιώς πας από κοντά και συνήθως εκεί κάνουν την αποφορολόγηση επιτόπου. Επίσης από το κατάστημα θα είναι πιο σίγουροι οι πόντοι επιστροφής.

ευχαριστω, σε μεγάλη αλυσίδα σε online παραγγελία ,πλήρωσα όλο το ποσό και μου βαλανε το ΦΠΑ στο λογαριασμό μου μετα απο μερικες μερες....

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NOODLE είπε

2018 μοντέλο;

3μιση χρόνων τηλέφωνο.. δεν αξίζει γνώμη μου

Full hater ειμαι αλλα αξιζει, ουτε τα ανακατασκευασμενα δεν πανε τοσο... Εξαλλου η ηλικια δεν ειναι πανακια.

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, logik είπε

Ολα τα χρωματα εξανλημενα πλεον , καλα 10 κομματια ειχαν?

Δες και στο site της cosmote πρεπει να χουν μεινει κάποια κομμάτια.....

Δημοσ.

Αν κάποιος αλλάξει γνώμη και θέλει να το επιστρέψει, του δίνω τα 419, μόνο για σφραγισμένο και όχι παραπάνω χρήματα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να το παρω με απαλλαγη ΦΠΑ πηγα απο το καταστημα και το παρηγγειλα σε ολα τα χρωματα και οποιο κατσει . τελικα ηρθε στο καταστημα μονο το κοκκινο . βγηκε στα 338 ευρω και αγορασα ενα φορτιστη (οχι της apple) στα 15 ευρω και πηρα επιστροφη 53 ευρω απο eurobank οποτε τελικη βγηκε 300-15(φορτιστης) 285 ευρω με απαλλαγη ΦΠΑ . Οπως προειπαν και πιο πανω ειναι ενα πολυ τιμιο iphone για 285 ευρω. Η καμερα σε νυχτα λιγο υστερει αλλα δεν με χαλαει καθολου μπορω να πω.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Billar4s είπε

πολυ τιμιο iphone για 285 ευρω

Τους λήστεψες θες να πεις στα 285, δεν είναι απλά πολύ τίμιο.. :D

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ χθες, 24 ώρες μετά την παραγγελία.Ενώ είχαν εξαντληθεί, με refresh μου είχε βγάλει απόθεμα στα λευκά και το τσίμπησα!

Δημοσ.

Το έχω εδώ και χρόνια, μπορούσα φέτος να αλλάξω, π.χ. σε iPhone 13 pro, αλλά δεν βρήκα λόγο να το κάνω.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μια εξαιρετική συσκευή και αν δεν έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη, δεν βρίσκω λόγο να πας σε άλλη για την ώρα.

Αυτονόητο ότι δεν την χρησιμοποιώ επαγγελματικά για φωτογραφίες - αν θέλω κορυφαίες φωτογραφίες χρησιμοποιώ...φωτογραφική μηχανή.

Δημοσ.

ρε παιδια το εχω παραγγειλει απο 25 Νοεμβριου και δεν εχω ουτε μια ειδοποιηση. Τους πηρα τηλ και ενας υπαλληλος μου απαντησε κυνικα οτι δεν υπαρχει αποθεμα και θα ακυρωθει. Γινεται αυτο τοσο απλα? Οταν το αγορασα, ειχε κι αλλο αποθεμα και μπορουσα να παρω και δευτερο

Δημοσ.

Εμενα σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι περιμενουν κομματια πριν τις γιορτες.Αγνωστο το ποτε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kukukali είπε

Εμενα σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι περιμενουν κομματια πριν τις γιορτες.Αγνωστο το ποτε.

αρα τι σημαινει αυτο ? οτι μολις ερθουν τα κομματια θα στειλουν το κινητο στην bf τιμη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...