Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν θέλω να τσακωθω οταν θα μου αρχίσει τα μα μου σου του, δεν είμαι σε καλη φάση και δεν θέλω να γίνουν ΚΙΑΛΛΑ σκηνικά που θα μετανιώσω. Θα δω, θα το σκεφτώ φυσικά και δεν θέλω μα τους τα χαρίσω, απλα δεν μπορώ να χωνέψω οως επέστρεψα να φτάσω σε αυτό το σημείο της υπογραφής δηλαδή. 1000 πράγματα τρεχανε στο μυαλό και ειχα την ηλιθια να κάνει φουλ επίκληση στο συναίσθημα. Κατάλαβα ακριβώς τι κάνουν γενικά, απλα δεν είχα ποτέ γνωστό που να έχει πάει, να είχε μια εμπειρία κτλπα ώστε να ξέρω τι κουμαδες είναι. 

Επεξ/σία από shinigami
  • Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας πω και εγώ την εμπειρία μου.

Πριν 3-4 χρόνια συνήθιζα κάθε πρωί 10-11 να βγαίνω για ένα διάλλειμα από την δουλειά και να παίρνω κάτι να τρώω. Εκεί στην Ηρώων πολυτεχνείου (Πειραιά) με μαζεύει ένας τύπος που δεν σήκωνε το όχι σαν απάντηση. Με βάζει μέσα στα new day και μου κάνει μια γιατρός την εξέταση, μετά περνάω σε άλλο γραφείο και έρχεται η πωλήτρια με τα αποτελέσματα (όλο αυτό σε 2-3 λεπτά). Μου λέει τα κλασσικά ότι πρέπει να προσέχω την διατροφή μου (26-27 εγώ με ΔΜΣ 24 περίπου) και ότι έχει ένα πρόγραμμα με 900 ευρώ μόνο. Αρχίζω να γελά εγώ καθώς κρατάω και μια τυρόπιτα κουρού στο χέρι (από τον Γρηγόρη). 

Λοιπόν η τύπισσα άλλαξε πρόσωπο, άρχισε να με προσβάλλει (μάλλον επειδή γελούσα). Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση ότι το σώμα μου ήδη έχει αρχίσει να χαλάει κτλ, έπεσα στο επίπεδο της την έβρισα και έφυγα. Μου χάλασε την μέρα και πραγματικά και δεν πίστευα ότι κάποιος για να πουλήσει φτάνει σε αυτό το επίπεδο.

• Like 5
Δημοσ.
16 minutes ago, shinigami said:

Δεν ξέρω αν θέλω να τσακωθω οταν θα μου αρχίσει τα μα μου σου του, δεν είμαι σε καλη φάση και δεν θέλω να γίνουν ΚΙΑΛΛΑ σκηνικά που θα μετανιώσω. Θα δω, θα το σκεφτώ φυσικά και δεν θέλω μα τους τα χαρίσω, απλα δεν μπορώ να χωνέψω οως επέστρεψα να φτάσω σε αυτό το σημείο της υπογραφής δηλαδή. 1000 πράγματα τρεχανε στο μυαλό και ειχα την ηλιθια να κάνει φουλ επίκληση στο συναίσθημα. Κατάλαβα ακριβώς τι κάνουν γενικά, απλα δεν είχα ποτέ γνωστό που να έχει πάει, να είχε μια εμπειρία κτλπα ώστε να ξέρω τι κουμαδες είναι. 

ίσως πρέπει και την υπαναχωρηση να την κανεις γραπτώς, θα σου έλεγα να μην το αφήσεις έτσι, και να το κυνηγήσεις, όχι για τα 20e αλλα για να έχει όλα τα χαρτιά του τι υπόγραψες

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πόσο τελειωμένος και απόβρασμα πρέπει να είναι κάποιος για να δεχτεί να κάνει τέτοια ''δουλειά''.

Topic starter, μην ψαρώνεις με τις απατεωνιές τους. Ευκολόπιστους και θύματα αναζητούν. Και δυστυχώς θα βρουν πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το κυνηγήσω λέω τελικά, εφόσον έμαθα οτι κατα 99% είμαι καλυμμένος, θα το παλέψω οσο μπορέσω. 

Ευχαριστώ ρε παίδες, όλους και αυτούς που κράζουν δεν πειράζει, το πάθημα να γίνει μάθημα και να τελειώσει ολο αυτό. 

• Like 6
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, shinigami είπε

Θα το κυνηγήσω λέω τελικά, εφόσον έμαθα οτι κατα 99% είμαι καλυμμένος, θα το παλέψω οσο μπορέσω. 

Ευχαριστώ ρε παίδες, όλους και αυτούς που κράζουν δεν πειράζει, το πάθημα να γίνει μάθημα και να τελειώσει ολο αυτό. 

Για την ψυχική σου ηρεμία προχωρά παρακάτω και μην ασχολείσαι πλέον. 

Ξέχασε και το εικοσαρικο , λες και είναι η μόνη βλακεία που κάνουμε στη ζωή μας. Δεν αξίζει τον κόπο ειλικρινά. 

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, shinigami said:

https://www.ekpizo.gr/οι-δράσεις-μας/ινστιτούτα-αδυνατίσματοςγυμναστήρια/πληθαίνουν-οι-καταγγελίες-καταναλωτών-για-τα

για να το έχεις και το επίσημο.

για όσους λένε προχωρα και ξεχνα το κλπ, να ξέρετε ότι εφόσον η άλλη μεριά έχει χαρτιά με υπογραφές, πρέπει και εσύ να αποδείξεις κάπως την υπαναχώρηση, δικαστικά θα χάσουν το πιο πιθανό, αλλα και πάλι μπορούν να σε απειλήσουν με τραβήγματα, και αν ο δικηγόρος θέλει x και αυτή σου λένε με x/2 τα βρίσκουμε, για να ηρεμήσεις θα τα δώσεις, οποτε δεν αφήνουμε τέτοιες καταστάσεις να κρέμονται

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

εφόσον η άλλη μεριά έχει χαρτιά με υπογραφές, πρέπει και εσύ να αποδείξεις κάπως την υπαναχώρηση,

Μη γράφεις ότι να ναι. Μου αρέσει που έβαλες και λινκ που προφανώς δεν διάβασες τι λέει μέσα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, Nabuko said:

Μη γράφεις ότι να ναι. Μου αρέσει που έβαλες και λινκ που προφανώς δεν διάβασες τι λέει μέσα

Να παραδώσουν ξεχωριστό έντυπο υπαναχώρησης μαζί με τις συμβάσεις

έχεις δει ποτε σου έντυπο υπαναχώρησης ? κανονικά βάζεις τα στοιχεια σου και το καταθέτεις,όσο δεν το κανεις, το συμβόλαιο είναι ενεργό, το αν είναι καταχρηστικό είναι άλλο θέμα.

τα πουλάνε σε 2-3 χρονια σε εισπρακτικές και ότι μαζέψουν, μάλλον δεν έχεις ακούσει για τέτοια μπλεξίματα

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.

Ποσα χρόνια είχα να ακούσω αυτή την απάτη, ακομα γίνεται; Το θυμάμαι έντονα που το έλεγαν πριν 10 χρόνια. Εννοείται πως είναι απάτη, μην ασχολείσαι άλλο μαζί τους. 

Δημοσ.

Όταν η πίεση φτάσει στο αμήν, πατάς ένα ξεγυρισμένο βρισίδι και τελειώνουν όλα. Υπογραφή ποτέ και πουθενά! Αυτό σημαίνει πως συμφώνησες και υπέγραψες. Αν δεν μπορείς να πεις όχι κάτω από την όποια πίεση, τι να πω...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DrLo είπε

Άσχετο με το θέμα , αλλά γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν τα συμβόλαια.

Ναι οκ. Συμβόλαιο με τη σοβαρή εταιρεία NewDAY. Ας γελάσουμε. Ορίστε το "συμβόλαιο", ακριβώς από κάτω. "Δικαίωμα λήψης υπηρεσιών".

TS δοκίμασε αν σκουπίζει καλά στην τουαλέτα και συνέχισε τη μέρα σου.

6 ώρες πριν, shinigami είπε

Ενα είναι αυτο το χαρτί και το αλλο απλά γράφει για την δωρεάν συνέδρια χωρίς υπογραφές. 

Polish_20211123_085445768__01.jpg

2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Συμβουλέψου και έναν δικηγόρο. Όλοι τους ξέρουν πλέον. Κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να σε καταδικάσει, άσε που αποκλείεται να φτάσουν εκεί τα πράγματα. 

Σιγά μην απασχολήσει και δικηγόρο για μια ανοησία.😉

Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι, οι βλαμμένοι και οι έξυπνοι/αλάθητοι; Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει.

Σε καθε δεύτερο θέμα γίνεται λαικο δικαστήριο. Συνηθως στο ινσομνια δεν δικάζεται ο απατεωνας, αλλα το θυμα μιας και όπως λενε οι δικαστές του ινσομνια "θα επρεπε να ξέρει". 

• Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, DownUNDERground said:

Ναι οκ. Συμβόλαιο με τη σοβαρή εταιρεία NewDAY. Ας γελάσουμε. Ορίστε το "συμβόλαιο", ακριβώς από κάτω. "Δικαίωμα λήψης υπηρεσιών".

.

Αυτό που έγραψα είχε να κάνει με το αν μπορεί απαιτούνται χρήματα πριν παραχθεί μια υπηρεσία/προϊόν Γενικά και όχι με τους όρους κάποιου συγκεκριμένου συμβολαίου.

Ομολογώ ότι οι νομικές γνώσεις μου δεν είναι εξαιρετικές και περιορίζονται στο λεγόμενο "αγγλικό δίκαιο" όπου η φωτό που ανέβασε είναι μια χαρά συμβόλαιο όπου κάποιος αγόρασε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να του παραχθεί μια υπηρεσία στο μέλλον. Αυτό από μονο του δε σαινει ότι έχει το δικαίωμα να ζητήσει τα χρήματα του πίσω χωρίς κάποια άλλη πρόβλεψη.

Επειδή έχουν τύχει να περάσουν από μπροστά μας στη δουλειά μας αρκετά συμβόλαια, αρθοιστικα καμποσων εκατομμυρίων ευρώ ...

Καλη συνέχεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...