shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρες, ρε παιδες δεν ειπα καμια στιγμή οτι πέταξα τις αποδείξεις, εδώ τις έχω, θα ανεβάσω φωτο σε λίγο που φτάνω δουλειά.
DrLo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Πώς είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις λεφτά για υπηρεσίες που ακόμα δε σου παρασχέθηκαν;🤔😉 Άσχετο με το θέμα , αλλά γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν τα συμβόλαια.
shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ενα είναι αυτο το χαρτί και το αλλο απλά γράφει για την δωρεάν συνέδρια χωρίς υπογραφές.
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, greekfragma είπε θα σου συστήσω να διαχειρίζεσαι από κοινού τα οικονομικά σου και το που υπογράφεις με κάποιο κοντινό σου έμπιστο άτομο. βάση περιγραφής έχεις, με το συμπάθειο, μαύρα μεσάνυχτα από τον έξω κόσμο. 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε 5 χρονων είσαι;Τι ψυχολογική πίεση και σαχλαμάρες λες;Σοβαρεψου λίγο και φέρσου σαν ενήλικας.Κορόιδα ψάχνουν και εσύ πας απο εκει εθελοντής. Πες τους να πάνε να κουρευτούν. 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Και υπογραφετε μερικοι οπου να'ναι, και δεν παιρνετε αντιγραφα. Δεν νομιζω οτι καποιος απο εδω την εχει πατησει με την Scam Day, οποτε δεν ξερουμε τι εχεις υπογραψει. Παιδιά μην πιέζουμε και εμείς ψυχολογικά κάποιον που την έχει πατήσει. Το θέμα είναι πρώτα να βρει ο άνθρωπος την καλύτερη λύση ώστε να γλυτώσει από το βραχνά και δεύτερο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και κάποιους άλλους να μην την πατήσουν με αυτόν τον τρόπο. Και εγώ θεωρώ ότι τίποτε δεν πρόκειται να κάνουν αλλά καλό είναι να ακούσουμε και απόψεις κάποιων που γνωρίζουν περισσότερα. 11
UncleKim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, απολύτως. Να πληρώσεις για υπηρεσίες που δεν σου έχουν παραδόσει? Αν έχεις όρεξη για τρολάρισμα, πάρε 2-3 φίλους, δήθεν μελλοντικούς πελάτες, και πηγαίνετε από εκεί να το ξεκαθαρίσετε. Μην τρελαίνεσαι, δες το σαν μάθημα και move on 2
Dinos1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, shinigami είπε Ρε παιδιά έχω μια πολυυυυ μικρή εντύπωση οτι πιάστηκα κορόιδο στο νέο πρόγραμμα των New Day, που σε καλούν για δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου/υγείας και καταλήγεις μετα απο ασφυκτική πίεση να σου προσφέρουν προγράμματα που ίσως να μην χρειάζεσαι. Ας το πάρω απο την αρχή και ας ελπίσω ότι σώζεται η κατάσταση αν ξέρει να με συμβουλέψει κάποιος απο εδω μέσα. Με παίρνουν τηλ, μου λένε για το νεο τους πρόγραμμα που είναι εντελώς δωρεάν οτι επιλέχτηκα ΜΟΝΟ για σήμερα δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου, βιταμινών, ποιες τροφές με ενοχλούν και λέω δωρεάν είναι ας πάω, πήγα να κανονίσω για ημέρα, ΟΧΙ ήταν μόνο για την ημέρα που με πήρε τηλέφωνο, τι φάση ξέρω εγώ, ήμουν ελεύθερος εκείνο το απόγευμα και πήγα. Βρίσκουν οτι έχω φουλ σπλαχνικο λίπος (κάτι που ηδη ήξερα εγώ αλλα οχι σε τοσο βαθμό) και αρχίζει αυτή να μου λέει πως είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία και τοτε δεν θα έπρεπε να κάνω τοσο άσχημη διατροφή κτλπα και ειχαν ενα πρόγραμμα το οποίο μετα απο αρκετές συνεδρίες θα διαλύονταν το λίπος και θα το έβγαζα απο τα ουρά μου μετα, αποτελεσματικα και ακίνδυνα. Φουλ τρομοκρατημένος εγώ έτσι όπως έκανε εκείνη τη στιγμή αυτή, της λεω δεν νομίζω να χρειάζομαι κάτι τέτοιο ούτε ειμαι διαθετημενος να έδινα 420€ που ζηταγαν απο 1200(!!) ναι ήταν τρελη προσφορά και καλα μη χεσω, ε και αφού αυτή δεν σταμαει την ψυχολογική πίεση που μου ασκούσε ασταμάτητα εκείνη την ώρα, μου λέει κάπου μπορώ να τα βρω σίγουρα διότι πρόκειται για την υγεία μου και βολεύει και η πιστωτική καρτα φουλ, ε και σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή με πιστωτική αν εγκριθεί θα είναι μικρό το κακό, δεν ξέρω πραγματικά γιατί σκεφτόμουν τόσο σκατα ποτέ δεν με έχω ξαναπιασει έτσι να σκέφτομαι τόσο λάθος. Ε δίνω μια μικρή προκαταβολή, δυστυχώς υπογράφω και κάποια χαρτιά και επιτέλους έφυγα απο εκει. Αυτά την προηγούμενη εβδομάδα, ερχεται η σημερινή ημέρα που μαθαίνω οτι δεν εγκρίθηκε πιστωτική στο όνομα χωρίς να καταλάβω ακριβώς το λογο, ξενερώνω οπότε πάω χαλαρός σήμερα να τους εξηγήσω οτι δυστυχώς δεν θα μπορέσω να προβούμε σε συνεδρίες κτλπα αλλα αυτή εκανε ΔΙΠΛΗ ψυχολογική επίθεση αυτή τη φορά. Μου έλεγε οτι δεν γίνεται να μην πληρωθεί το ποσό, εχω υπογράψει ηδη, δεν γίνεται να σπασει το συμβόλαιο με κανένα τρόπο και ότι τώρα είμαι υποχρεωμένος. Δεν μου εξηγούσε πως θα μου έπαιρνε τα λεφτα ή θα μας ανάγκαζαν για κάτι τέτοιο αλλα δεν δεχόταν κουβέντα. Τους εξήγησα ότι ούτε τα έχω τα λεφτα ούτε επιθυμώ να κάνω καμια συνέδρια, και μου λέει αν δεν πλήρωσω τα 375€ (ναι μου έκανε έξτρα έκπτωση για να με καλοπιασει) τότε θα αναγκαζόμουν να τους πληρώσω μετα τα 1200!! Τρελάθηκα εγώ απο μεσα μου, λέω δνε παίζει να την πάτησα τοσο άσχημα, της είπα οτι τξν αλλη βδομάδα θα ξαναπεράσω να το συζητήσουμε και ίσως να έχω τα λεφτα για να φύγω ψύχραιμος απο εκει πριν να τα έσπαγα ολα.. Και σας ερωτώ τώρα εγώ είμαι όντως κλειδωμένος στα χαρτιά που έχω υπογράψει, ή μου λέει αυτή παπαριες για να με αναγκάσει να πληρώσω? Μου έλεγε αυτή οτι νομικά είναι φουλ καλυμμένοι αυτοι κτλπα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπλεξω από όλο αυτο ώστε το πάθημα να μου γίνει μάθημα χωρίς να χάσω τα λεφτα που όντως δεν έχω να τους δώσω?! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη, δέκτα και τα βρισίδια διότι εχω (λιγο αργά πλέον) επίγνωση ότι εκανα μεγάλη μακακια τελικά.. Οσο υπαρχουν κοροιδα, τα λαμογια θα πωλουν τα μαντζουνια τους!!!!!!!
dtzgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε επιλέχτηκα ΜΟΝΟ για σήμερα δωρεάν έλεγχο μεταβολισμου, βιταμινών, ποιες τροφές με ενοχλούν και λέω δωρεάν είναι ας πάω Αχ αυτό το δωρεάν... Λεφτόδεντρο, προσφορά μόνο για σένα, give away ή όπως αλλιώς θες να το πεις... Λοιπόν, έχω νέα: δεν υπάρχει δωρεάν. Είτε υπάρχει κάτι από πίσω (όπως στην περίπτωσή σου) είτε κάποιος άλλος πληρώνει ως εθελοντής ή υποχρεωτικά/ως κορόϊδο και αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται για πάντα οπότε κάποια στιγμή κόβεται βίαια). 1
sphinxgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτές οι εταιρίες υπάρχουν και πατάνε στην αφέλεια κάποιων. Δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο και δεν έχουν όλοι αντίληψη και γνώση του πως δουλευει και πόσο σάπιος είναι ο κόσμος. Χονδρικά αν υπέγραψες κάποιο χαρτί που γράφει ότι εισαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις το πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν ένα εξώδικο ότι σου ζητάνε τα λεφτά που έχεις υπογράψει, θα φοβηθείς και θα πας να τα πληρώσεις. Αν δεν έχεις υπογράψει, δεν θα γίνει τίποτα. Αν ήμουν new day επειδή υπάρχουν πολλοί αθώοι σαν και σένα, φυσικά και θα σε έβαζα να υπογράψεις ένα ωραίο χαρτί που σε δένει από παντού. Αυτό το ότι πάτε και λέτε μερικοί, ααααα δεν εχω λεφτά δεν μπορώ να πληρωσω και κάτι τέτοια, τι φάση αλήθεια? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ. Απλούστατο!!! Και πάμε ακόμα μια φορά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Πάντα κάποιος πληρώνει. Ψάξτε να βρείτε ποιος πληρώνει το "τσάμπα" που απολαμβάνετε. Ίσως τελικά αυτός είσαστε εσεις.... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από sphinxgr 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Παιδιά μην πιέζουμε και εμείς ψυχολογικά κάποιον που την έχει πατήσει. Το θέμα είναι πρώτα να βρει ο άνθρωπος την καλύτερη λύση ώστε να γλυτώσει από το βραχνά και δεύτερο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και κάποιους άλλους να μην την πατήσουν με αυτόν τον τρόπο. Και εγώ θεωρώ ότι τίποτε δεν πρόκειται να κάνουν αλλά καλό είναι να ακούσουμε και απόψεις κάποιων που γνωρίζουν περισσότερα. Nα "ξυπνήσει" πρέπει ωστε να σταματησει να είναι θύμα.Σημερα είναι αυτό,αύριο; 1
Nabuko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η ΕΚΠΟΙΖΩ υπογραμμίζει ότι οι καταναλωτές πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τις παράνομες πρακτικές των Ινστιτούτων Αδυνατίσματος, καθώς συχνά παραβιάζουν την σχετική Υπουργική Απόφαση και καταστρατηγούν τα δικαιώματα των καταναλωτών. Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι τα Κέντρα Αδυνατίσματος οφείλουν : Να παραδώσουν αντίγραφα όλων των συμβάσεων υπογεγραμμένα και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης Να παραδώσουν ξεχωριστό έντυπο υπαναχώρησης μαζί με τις συμβάσεις Να μην λαμβάνουν προκαταβολή υψηλότερη του 2,5% του συμφωνηθέντος συνολικού τιμήματος, πριν αρχίσει να εκτελείται η σύμβαση Να παραδίδουν παραστατικά για κάθε συνεδρία και να αναγράφουν την αξία αυτής. Επίσης, ο καταναλωτής: Εάν υπογράψει σύμβαση μπορεί να υπαναχωρήσει εντός 30 ημερολογιακών ημερών, χωρίς σπουδαίο λόγο, και να λάβει ακόμα και το σύνολο του ποσού, εάν δεν έχει πραγματοποιήσει συνεδρίες. Εάν έχει πραγματοποιήσει συνεδρίες, αλλά δεν επιθυμεί τη συνέχισή τους, δικαιούται να λάβει το ποσό που αντιστοιχεί στις ανεκτέλεστες συνεδρίες με μία επιβάρυνση 2,5% επί αυτού του ποσού. Καλούν, λοιπόν, τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προσέχουν τους όρους που υπογράφουν, και να ζητούν πάντα αντίγραφο για οποιοδήποτε έγγραφο υπογράφουν. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Nabuko 13 3
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Παιδιά μην πιέζουμε και εμείς ψυχολογικά κάποιον που την έχει πατήσει. Το θέμα είναι πρώτα να βρει ο άνθρωπος την καλύτερη λύση ώστε να γλυτώσει από το βραχνά και δεύτερο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και κάποιους άλλους να μην την πατήσουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ μέσα υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι, οι βλαμμένοι και οι έξυπνοι/αλάθητοι; Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μην κράζετε ρε παίδες. Σε πολλούς θα μπορούσε να συμβεί κάτω υπό ορισμένες συνθήκες. TS χέστους κανονικά. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν . Ρίχνουν άδεια σε πολλούς και ότι κάτσει. Συμβουλέψου και έναν δικηγόρο. Όλοι τους ξέρουν πλέον. Κανένα δικαστήριο δεν πρόκειται να σε καταδικάσει, άσε που αποκλείεται να φτάσουν εκεί τα πράγματα. 4
shinigami Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Η ΕΚΠΟΙΖΩ υπογραμμίζει ότι οι καταναλωτές πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τις παράνομες πρακτικές των Ινστιτούτων Αδυνατίσματος, καθώς συχνά παραβιάζουν την σχετική Υπουργική Απόφαση και καταστρατηγούν τα δικαιώματα των καταναλωτών. Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι τα Κέντρα Αδυνατίσματος οφείλουν : Να παραδώσουν αντίγραφα όλων των συμβάσεων υπογεγραμμένα και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης Να παραδώσουν ξεχωριστό έντυπο υπαναχώρησης μαζί με τις συμβάσεις Να μην λαμβάνουν προκαταβολή υψηλότερη του 2,5% του συμφωνηθέντος συνολικού τιμήματος, πριν αρχίσει να εκτελείται η σύμβαση Να παραδίδουν παραστατικά για κάθε συνεδρία και να αναγράφουν την αξία αυτής. Επίσης, ο καταναλωτής: Εάν υπογράψει σύμβαση μπορεί να υπαναχωρήσει εντός 30 ημερολογιακών ημερών, χωρίς σπουδαίο λόγο, και να λάβει ακόμα και το σύνολο του ποσού, εάν δεν έχει πραγματοποιήσει συνεδρίες. Εάν έχει πραγματοποιήσει συνεδρίες, αλλά δεν επιθυμεί τη συνέχισή τους, δικαιούται να λάβει το ποσό που αντιστοιχεί στις ανεκτέλεστες συνεδρίες με μία επιβάρυνση 2,5% επί αυτού του ποσού. Καλούν, λοιπόν, τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προσέχουν τους όρους που υπογράφουν, και να ζητούν πάντα αντίγραφο για οποιοδήποτε έγγραφο υπογράφουν. Πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ. Ήταν και αλλα χαρτιά που υπέγραψα αλλα μόνο αυτό της φωτογραφίας μου έδωσαν σε εμένα και ενα άλλο που γράφει μονο οτι η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν, χωρίς υπογραφές αυτό. Άρα ότι της είπα αυτηνης ίσχυε, οχι μου λέει είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω 😡. Το είχα στο μυαλό μου ως κανονικά προιον το πήρα το αγοράσα άλλαξα γνώμη και θέλω να το επιστρέψω, γιατί να μην μπορώ να το κάνω?!? Συνεδρία δεν εκανα επισημα, οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.
Nabuko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, shinigami είπε οπότε δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω Γιατί όχι? Εγώ τα 20 ευρώ δε θα τους τα χάριζα πάντως 2
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί όχι? Εγώ τα 20 ευρώ δε θα τους τα χάριζα πάντως Δεν είναι χάρισμα, είναι το κόστος του μαθήματος. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις