Προς το περιεχόμενο

Taxisnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθορίστηκε λανθασμένο όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης

Σας έχει βγάλει αυτό το μήνυμα τώρα τελευταία ; οι κωδικοί παίζανε κανονικά μέχρι πριν μερικές μέρες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να μπω στο taxisnet έτσι στο άκυρο τελείως, στο ίδιο σύστημα με κωδικούς άλλου χρήστη μπαίνει κανονικά , με τους δικούς μου κωδικούς ξαφνικά δεν  μπαίνει.Δεν έχω αλλάξει κωδικό και στην προσπάθειά μου να αλλάξω τον κωδικό χρειάζεται κλειδάριθμο και δεν το θυμάμαι (πως βγαίνει αυτό ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Σας έχει βγάλει αυτό το μήνυμα τώρα τελευταία ; οι κωδικοί παίζανε κανονικά μέχρι πριν μερικές μέρες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να μπω στο taxisnet έτσι στο άκυρο τελείως, στο ίδιο σύστημα με κωδικούς άλλου χρήστη μπαίνει κανονικά , με τους δικούς μου κωδικούς ξαφνικά δεν  μπαίνει.Δεν έχω αλλάξει κωδικό και στην προσπάθειά μου να αλλάξω τον κωδικό χρειάζεται κλειδάριθμο και δεν το θυμάμαι (πως βγαίνει αυτό ;)

Aποκλειεται να φταιει το ταξις, κατι αλλο εχει γινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Aποκλειεται να φταιει το ταξις, κατι αλλο εχει γινει

Δεν μπορώ να καταλάβω , πριν 1 μήνα περίπου μπήκα να τυπώσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς κανένα πρόβλημα , σαν να έχουν αλλάξει οι κωδικοί αλλά πες ότι έγινε αυτό θα χρειαζόταν κλειδάριθμός απ΄'ότι βλέπω οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό , χτες πάω να μπω Εργάνη  και μου βγάζει λάθος κωδικό και δοκιμάζω στο καπάκι και στο taxisnet πάλι το ίδιο error. Μήπως κλείδωσε μόνο του επειδή προσπάθησα να μπω Εργάνη ; γιατί όμως να κλειδώσει δεν βγάζω άκρη και δεν βγάζει error ότι κλείδωσε λόγω λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω , πριν 1 μήνα περίπου μπήκα να τυπώσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς κανένα πρόβλημα , σαν να έχουν αλλάξει οι κωδικοί αλλά πες ότι έγινε αυτό θα χρειαζόταν κλειδάριθμός απ΄'ότι βλέπω οπότε μάλλον δεν ισχύει αυτό , χτες πάω να μπω Εργάνη  και μου βγάζει λάθος κωδικό και δοκιμάζω στο καπάκι και στο taxisnet πάλι το ίδιο error. Μήπως κλείδωσε μόνο του επειδή προσπάθησα να μπω Εργάνη ; γιατί όμως να κλειδώσει δεν βγάζω άκρη και δεν βγάζει error ότι κλείδωσε λόγω λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων.

Εχεις λογιστή; αν ναι τον ρωτησες μηπως αυτος έκανε κάτι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εχεις λογιστή; αν ναι τον ρωτησες μηπως αυτος έκανε κάτι

Δεν έχω λογιστή κάνω μόνος την δήλωση εδώ και χρόνια , έχω στείλει και email στη αρμόδια ΔΟΥ περιμένω , για να δούμε , με τον κλειδάριθμο αλλάζω τον κωδικό θεωρώ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κάνω επανεγγραφή φυσικού προσώπου επιλέγοντας "Επιθυμώ να παραλάβω τον κλειδάριθμο μέσω SMS και email που δηλώνω" και μου βγάζει "Λάθος αριθμός ταυτότητας" 🤣

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Κάνω επανεγγραφή φυσικού προσώπου επιλέγοντας "Επιθυμώ να παραλάβω τον κλειδάριθμο μέσω SMS και email που δηλώνω" και μου βγάζει "Λάθος αριθμός ταυτότητας" 🤣

Ραντεβουδάκι στην εφοριά για hard reset.  😝

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 22/11/2021 στις 11:42 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, χρησιμοποιώ τακτικά το taxisnet οπότε ξέρω τους κωδικούς μου αλλά σήμερα αποφάσισε να μου εμφανίζει μήνυμα λανθασμένου κωδικού ή χρήστη.

Ειδικά στις τελευταίες προσπάθειες πληκτρολόγησα πολύ προσεκτικά τον κωδικό κοιτάζοντας για κεφαλαία-μικρά και Ελληνικά παρόλα αυτά με κλείδωσε απ' έξω πλέον.

Το πρόβλημα είναι οτι έχουν περάσει ~6 ώρες απο τότε με το ίδιο μήνυμα (κλειδωμένος - απενεργοποιημένος λογαριασμός), ενω σύμφωνα με το site του υπουργείου μετά απο 10 λεπτά υποτίθεται ξανανοίγει για νέες προσπάθειες.

Μίλησα και με το λογιστή και δεν έχει αλλάξει/κάνει κάτι. Έχει μήπως ιδεά κανείς τι μπορεί να παίζει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δοκίμασε απο το κινητό σου και με data, μπαίνεις;

Τα ίδια, "ο λογαριασμός είναι κλειδωμένος ή απενεργοποιημένος, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή" κλπ

Δημοσ.

Το ειχε κανει και σε ενα φίλο αυτο καποια στιγμη, και απο οτι καταλαβα έμπαινε και μετα δεν εκανε αποσύνδεση, μια δυο τρεις του κολλησε, μετα κάποιο διάστημα επανήλθε αλλα δεν ξερω πόσο.

Δημοσ.

Το έχω πάθει. 

Βγαίνεις εντελώς , κλείνεις καρτέλες , κάνεις "καθαρή αναζήτηση" από την αρχή για "ταξισνετ" και ξαναβάζεις κωδικούς.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Το έχω πάθει. 

Βγαίνεις εντελώς , κλείνεις καρτέλες , κάνεις "καθαρή αναζήτηση" από την αρχή για "ταξισνετ" και ξαναβάζεις κωδικούς.

Για εξήγησε το λίγο, login δεν κατάφερα να κάνω για να βγω απο κάπου, καθαρή αναζήτηση τι εννοείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...