Telumetar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, baskon είπε Δεν εχει κανονικό Youtube. Ειτε ψάχνεις φωνητικά κάποιο βιντεο και αν ψαξεις σωστά και το βρεις.. σου το δειχνει (αφου βρεις το βιντεο όλα δουλευουν πολύ ωραία) είτε ψάχνεις από το κινητό σου φορτώνεις αυτο που θες και κάνεις cast στο Nest οπότε και πάλι όλα δουλευουν τέλεια. Για να βάζεις κάτι να χαζευεις στο κρεβάτι ή για να παίζεις μουσική είναι τέλειο. Προσωπικά έχω και το πρώτο Nest συνδεδομένο με πολλές και διάφορες συσκευες (λάμπες, a/c, dehumidifier, τεντες somfy, κάμερες κλπ κλπ οπότε ξέρω ακριβώς τι περιμένω. Υπευθυνος για το αν λειτουργεί σωστά με το Google Assistant ειναι ο κατασκευαστής του προιόντος που συνδέουμε. Π.χ. οι tuya λάμπες - μπρίζες κλπ λειτουργουν άψογα.. το ίδιο το κουδούνι της Arlo..Ο αφυγραντήρας δε λειτουργεί πάντα.. η Somfy κάθε 15 μέρες σταματά να λειτουργει και πρέπει να ξανασυνδέσεις το account.. Κάποιες κάμερες Imilab δε λειτουργούν καθόλου κλπ. Με απλά λόγια το NEST λειτουργεί άψογα αν το επιτρέπει ο κατασκευαστης της συσκευης που συνδέουμε. Πάντα πριν αγοράσουμε κάτι πρέπει να ψάχνουμε review να βλέπουμε πόσο καλά λειτουργεί με τον Assistant.. αν μας ενδιαφέρει αυτό. Μη βασίζεστε στο ότι μια συσκευη γράφει ότι λειτουργεί με τον Assistant. Πάντα να κοιτάτε τα review στο store. Κατα τα άλλα το hub ειναι πολύ καλό και σε κάποιους από εμας θα φανει πολύ χρήσιμο. Επειδη εχω HUB και καμια 15αρια smart συσκευές και τώρα ψάχνομαι για κουδούνι. Τα κουδούνια της arlo εμφανίζουν την εικόνα απο τη κάμερα τους στο hub ή αυτό γίνεται μόνο με το επίσημο κουδούνι της google (hello) ? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Telumetar
baskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 8 hours ago, Telumetar said: Επειδη εχω HUB και καμια 15αρια smart συσκευές και τώρα ψάχνομαι για κουδούνι. Τα κουδούνια της arlo εμφανίζουν την εικόνα απο τη κάμερα τους στο hub ή αυτό γίνεται μόνο με το επίσημο κουδούνι της google (hello) ? Όταν σου πατάνε το κουδούνι το nest σου λέει 'someone is at the doorbell' χωρίς να δείχνει απευθείας εικόνα.. Και με φωνητική εντολή (η πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στην οθόνη του nest) βλέπεις live εικόνα.. Αυτα για το κουδούνι της arlo. 1
Telumetar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, baskon είπε Όταν σου πατάνε το κουδούνι το nest σου λέει 'someone is at the doorbell' χωρίς να δείχνει απευθείας εικόνα.. Και με φωνητική εντολή (η πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στην οθόνη του nest) βλέπεις live εικόνα.. Αυτα για το κουδούνι της arlo. Ισχύει και για άλλα κουδούνια? Πχ τα αντίστοιχα της αμαζον?
baskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, Telumetar said: Ισχύει και για άλλα κουδούνια? Πχ τα αντίστοιχα της αμαζον? Από όσο θυμάμαι τα κουδούνια της Amazon δε λειτουργούν καλά με Google assistant η λειτουργούν με πάρα πολύ περιορισμένη λειτουργία ( όχι βίντεο.. Όχι ειδοποίηση αν σου πατήσουν το κουδουνι). Για άλλα κουδούνια πχ eufy, wyze δε ξέρω... Και το arlo νόμιζα δε θα λειτουργεί αλλά όταν το πήρα διαπίστωσα ότι λειτουργούν οι δύο προαναφερθεισες σημαντικές λειτουργιες Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από baskon
Telumetar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ποιο μοντέλο πήρες ρε συ; το wired ή το wireless?
baskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Telumetar said: Ποιο μοντέλο πήρες ρε συ; το wired ή το wireless? Το wired(wifi αλλά θέλει ρεύμα) έχω τοποθετησει αλλά παρήγγειλα και ένα wireless (wifi με μπαταρία) και περιμένω να έρθει 😇😇 Δε νομίζω να παίζει ρόλο στο πως συνεργάζεται με το nest όμως αν είναι με μπαταρία η με παροχή ρεύματος.. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από baskon 1
Telumetar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, baskon είπε Το wired(wifi αλλά θέλει ρεύμα) έχω τοποθετησει αλλά παρήγγειλα και ένα wireless (wifi με μπαταρία) και περιμένω να έρθει 😇😇 Δε νομίζω να παίζει ρόλο στο πως συνεργάζεται με το nest όμως αν είναι με μπαταρία η με παροχή ρεύματος.. σε ρώτησα γιατί αμφιταλαντεύομαι σε τι από τα δυο κουδούνια να παω , ενσύρματο ή ασύρματο. Να υποθέσω ότι από NEST την πόρτα δεν την ανοιγοκλείνει όπως ένα κλασσικο κουδούνι διαμερίσματος έτσι;
baskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 20 minutes ago, Telumetar said: σε ρώτησα γιατί αμφιταλαντεύομαι σε τι από τα δυο κουδούνια να παω , ενσύρματο ή ασύρματο. Να υποθέσω ότι από NEST την πόρτα δεν την ανοιγοκλείνει όπως ένα κλασσικο κουδούνι διαμερίσματος έτσι; Αν θες πληροφορίες έλα σε pm γιατί ειμαστε offtopic (..και όχι δεν ανοιγει πόρτα κανένα από αυτά τα κουδούνια..τουλάχιστον όχι out of the box)
Jimys2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Είμαστε 2 εβδομάδες σε αναμονή παραλαβής. Θα παραλάβουμε λέτε ή τσάμπα περιμένουμε;
dazed Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Jimys2008 είπε Είμαστε 2 εβδομάδες σε αναμονή παραλαβής. Θα παραλάβουμε λέτε ή τσάμπα περιμένουμε; Παραγγελια 21/11 και παρελαβα 07/12. Ακομα στο περίμενε σε εχουν? Δεν αναφερει ποτε περιμενουν νεα παραλαβη?
Telumetar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, dazed είπε Παραγγελια 21/11 και παρελαβα 07/12. Ακομα στο περίμενε σε εχουν? Δεν αναφερει ποτε περιμενουν νεα παραλαβη? Κι εγώ παραγγελία 26/11 παρέλαβα 07/12
dazed Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Εχει καταφερει κανεις να βλεπει καμερες, ή ακομα καλυτερα να εμφανιζει μονο του την καμερα με καποιο trigger? Ειχα την ελπιδα οτι θα εβλεπε τις xiaomi που εχω διασπαρτες αλλα τελικα ειναι συμβατο μονο με την Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p Mi Home Security Camera 360° αλλα δεν εχω καταφερει να βλεπω εικονα αυτοματα. 1
default Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, dazed είπε Εχει καταφερει κανεις να βλεπει καμερες, ή ακομα καλυτερα να εμφανιζει μονο του την καμερα με καποιο trigger? Ειχα την ελπιδα οτι θα εβλεπε τις xiaomi που εχω διασπαρτες αλλα τελικα ειναι συμβατο μονο με την Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p Mi Home Security Camera 360° αλλα δεν εχω καταφερει να βλεπω εικονα αυτοματα. Την συγκεκριμενη καμερα την δειχνει linked μεσω του mi home αλλα κατι περισσοτερο δε βλεπω στην εφαρμογη. Τι εννοεις να βλεπεις εικονα αυτοματα?
dazed Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, default είπε Την συγκεκριμενη καμερα την δειχνει linked μεσω του mi home αλλα κατι περισσοτερο δε βλεπω στην εφαρμογη. Τι εννοεις να βλεπεις εικονα αυτοματα? Τη συγκεκριμενη μπορω να την δω στο display ειτε με ok google: show me *camera name*, ειτε απο το μενου του display εκει που εχει τις cameras στο home management αν θυμαμαι καλα. Αυτο που θελω ειναι να βαλω trigger π.χ. αν δεις κινηση δειξε την camera κατευθειαν στο display. Οπως κανει με τα notification δηλαδη αλλα να στελνει την εικονα χωρις να χριεαζεται να τη ζηταω εγω. 1
default Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Πως διαολο το καταφερες αυτο? Την βλεπω στο Home app του κινητου μου που εχει τον ιδιο λογαριασμο με το hub αλλα στο hub δε μου την δειχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα