TheoAlex50 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Θέλω να κάνω αγορά ακριβού κινητού από το συγκεκριμένο site. Ξέρουμε τι ισχύει από άποψη τελωνείου, αν είναι αξιόπιστο, αν έχει global εκδόσεις?
GATE123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Τουλάχιστον βλέπω ότι είναι 100% αξιόπιστο https://www.scamadviser.com/check-website/tradingshenzhen.com Και εδώ λέει δωρεάν παράδοση https://tradingshenzhen.com/en/eu-warehouse Στείλε και μήνυμα να δεις τι θα σου πουν. Για πιο κινητό μιλάμε?
alvabrown Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 4:21 ΠΜ, TheoAlex50 είπε Θέλω να κάνω αγορά ακριβού κινητού από το συγκεκριμένο site. Ξέρουμε τι ισχύει από άποψη τελωνείου, αν είναι αξιόπιστο, αν έχει global εκδόσεις? tunnel rush Προτίμησε το Samsung A52s 8/256 στα ίδια χρήματα, πολύ καλύτερο και χωρίς προβλήματα λογισμικού. 2
darkrider93 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 11:21 ΜΜ, TheoAlex50 είπε Θέλω να κάνω αγορά ακριβού κινητού από το συγκεκριμένο site. Ξέρουμε τι ισχύει από άποψη τελωνείου, αν είναι αξιόπιστο, αν έχει global εκδόσεις? Καλησπέρα, τελικά προχώρησες σε αγορά φίλε μου; θέλω και εγώ να παραγγείλω και γενικά φαίνεται αξιόπιστο και μου έχουν απαντήσει πολύ γρήγορα σε ότι μέιλ με απορία έστειλα. Σύμφωνα με αυτούς η global priority αποστολή δεν έχει επιπλέον έξοδα τελωνείου.
TheoAlex50 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, darkrider93 είπε Καλησπέρα, τελικά προχώρησες σε αγορά φίλε μου; θέλω και εγώ να παραγγείλω και γενικά φαίνεται αξιόπιστο και μου έχουν απαντήσει πολύ γρήγορα σε ότι μέιλ με απορία έστειλα. Σύμφωνα με αυτούς η global priority αποστολή δεν έχει επιπλέον έξοδα τελωνείου. Δεν προχώρησα τελικά γιατί δεν με κάλυψε καποιο σχόλιο εδώ στο ινσομνια οπότε πήρα άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα