Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Καλύτερο από VLC;

Για μένα ναι, είναι πιο εύχρηστο, πχ σου παίζει το επόμενο αρχείο πατώντας το >> χωρίς να βάλεις πλεηλιστ. Μόνο κάποια αρχεία .ts δεν παίζει.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Windows Media Player; Πάντα απ' όσο θυμάμαι τον άνοιγα μία φορά για ένα γρήγορο αρχικό setup και μετά... ποτέ ξανά. Με Foobar2000, Aimp, MPC-HC και SMPlayer βολεύομαι μια χαρά.
Και μια πρόσφατη εμπειρία: μου έφεραν πρόσφατα ένα λάπτοπ (με Vista) για φορμάτ και πέρασμα Windows 10, και βρήκα στον φάκελο Μουσική δύο άλμπουμ ριπαρισμένα με Windows Media Player. Και τα δύο ήταν προστατευμένα με DRM - που ήταν εξ ορισμού ενεργοποιημένο στον WMP και που ο χρήστης δεν είχε την παραμικρή ιδέα τι ήταν και τι έκανε. Μία από τις πιο μισητές default επιλογές στον WMP από την εποχή των XP.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Leonard_Dic είπε

Έλεος κάπου. Πατάς δεξί κλικ και αναβοσβήνει το μενού, αλλά θα έχουμε 2 εφαρμογές media player ενώ όλοι χρησιμοποιούμε vlc.

MPC-BE ;)

25 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Καλύτερο από VLC;

MPC-BE κλασης ανοτεροτεροοοο

10 λεπτά πριν, accipio είπε

Windows Media Player; Πάντα απ' όσο θυμάμαι τον άνοιγα μία φορά για ένα γρήγορο αρχικό setup και μετά... ποτέ ξανά. Με Foobar2000, Aimp, MPC-HC και SMPlayer βολεύομαι μια χαρά.
Και μια πρόσφατη εμπειρία: μου έφεραν πρόσφατα ένα λάπτοπ (με Vista) για φορμάτ και πέρασμα Windows 10, και βρήκα στον φάκελο Μουσική δύο άλμπουμ ριπαρισμένα με Windows Media Player. Και τα δύο ήταν προστατευμένα με DRM - που ήταν εξ ορισμού ενεργοποιημένο στον WMP και που ο χρήστης δεν είχε την παραμικρή ιδέα τι ήταν και τι έκανε. Μία από τις πιο μισητές default επιλογές στον WMP από την εποχή των XP.

AIMP / MPC-BE και τελειωσες!

Δημοσ.

@EmptyPromises θέλουν ειδικές ρυθμίσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα;

Freeware πρέπει να είναι αυτά. Έχεις links για δοκιμασμένα version; (με το MPC έπαιζα, απλά το είχα κάνει κώλος στο τελευταίο run με codem ή/και ρυθμίσεις, και έτσι γύρισα στο βολικό vlc)

Ψήνομαι να τα δοκιμάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως αν δεν χρησιμοποιούσα το Mad-VR (το οποίο παρεμπιπτόντως συνεχίζει κρυφά να βγάζει beta εκδόσεις στις οποίες βελτιώνει το HDR ) τότε θα έβαζα MPV αντί για MPC-HC.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
14 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

@EmptyPromises θέλουν ειδικές ρυθμίσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα;

Freeware πρέπει να είναι αυτά. Έχεις links για δοκιμασμένα version; (με το MPC έπαιζα, απλά το είχα κάνει κώλος στο τελευταίο run με codem ή/και ρυθμίσεις, και έτσι γύρισα στο βολικό vlc)

Ψήνομαι να τα δοκιμάσω.

steile mu prive kai tha sou dwsw ta fwta moy kai tha les o elato o elato ;)

3 ώρες πριν, elpenor είπε

Εγώ πάντως αν δεν χρησιμοποιούσα το Mad-VR (το οποίο παρεμπιπτόντως συνεχίζει κρυφά να βγάζει beta εκδόσεις στις οποίες βελτιώνει το HDR ) τότε θα έβαζα MPV αντί για MPC-HC.

ο madvr εχει να αναβαθμηστει απο του ο ελατο ο ελατο ανυμερα.... MPCVR κανει την δουλεια που πρεπει σωστοτατα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

45 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε

ο madvr εχει να αναβαθμηστει απο του ο ελατο ο ελατο ανυμερα.... MPCVR κανει την δουλεια που πρεπει σωστοτατα!

Έβαλα το MPC Video Renderer, το επέλεξα μέσα από το MPC-BE και δεν μπορώ να βρω πως θα επιλέξω κάποιο καλό upscaling για τα 1080p ούτε πως μπορώ να ορίσω τα nits της οθόνης μου και τις προτιμήσεις μου για το HDR.... plsss helppp...

Έχει από default Catmull-Rom upscale και νοιώθω ότι έχω γυρίσει στο 2009.... όσο και να ψάχνω όμως δεν μπορώ να βρω settings (έψαξα ακόμα και στο registry...) ούτε κάποιες οδηγίες.

Το τελευταίο beta του MadVR που βγήκε πριν από 20 μέρες έχει 25 settings μόνο για το HDR.

Spoiler

madvr_1.png.38b407ebd5380158b2e5c44ddc7243a5.png

Επεξ/σία από elpenor
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 7:31 ΠΜ, MariosX είπε

Παραπάνω από μια δεκαετία χρησιμοποιώ τα ακόλουθα:

- Media Player Classic Home Cinema x64 

- foobar2000 

- Winamp 

- VLC 

Κάνουν άψογη δουλειά, παίζουν τα πάντα και όσα άλλα προγράμματα και να έχω δοκιμάσει, γύρισα πάλι σε αυτά.

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής από την στιγμή που το μοναδικό πράγμα πού χρειάζεται είναι οι codecs.

Δεν θα το έλεγα.

Αν κατεβάσεις τους κατάλληλους codecs και ψάχνεσαι με τα φίλτρα και επιδόσεις γίνεται πολύπλοκο.

Να μην ξεχάσουμε και τον J.River που ολοκληρώνει το πακέτο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...