vounisios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλοι μου....αφου τα κολπα τους για να μας ξεγελασουν με τις Τραπεζες δεν επιασε, τωρα μου στειλανε-σημερα-μειλ & μου λενε οτι για να το παρω, θα πρεπει να πληρωσω πρωτα...θελουν παραδακι οι ξυπνιοι....και εμεις εδω στο σπιτι δεν περιμενουμε καποιο δεμα, οποτε ? Σκεπτομαι & λεω: τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μας παρουν χρημα ? τι να πω βρε παιδια, τι καταντια ειναι αυτη...που φτασαμε....Δες τε & το σημειωμα τους-μειλ-..... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από vounisios 2
filip123go Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλοοοο! Stadar θα την πατήσει πολύς κόσμος. Καλά έκανες και το ποσταρες. 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δεν πιστευω οτι ειναι απο επΙσημο ΕΛΤΑ...καραμπινατο λαμογιο. Βεβαια τα Ελτα να βγαλουν ανακοινωση. Στα Ελτα πληρωνεις οταν οας βα παραλαβεις ή οραν στο φερνει ο ταχυδρομος σπιτι γραφειο κλπ
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε Δεν πιστευω οτι ειναι απο επΙσημο ΕΛΤΑ...καραμπινατο λαμογιο. Βεβαια τα Ελτα να βγαλουν ανακοινωση. Στα Ελτα πληρωνεις οταν οας βα παραλαβεις ή οραν στο φερνει ο ταχυδρομος σπιτι γραφειο κλπ Πρέπει να είσαι ο μόνος που διαβασε το ποστ και δεν κατάλαβε ότι είναι απάτη. 5 ώρες πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου....αφου τα κολπα τους για να μας ξεγελασουν με τις Τραπεζες δεν επιασε, τωρα μου στειλανε-σημερα-μειλ & μου λενε οτι για να το παρω, θα πρεπει να πληρωσω πρωτα...θελουν παραδακι οι ξυπνιοι....και εμεις εδω στο σπιτι δεν περιμενουμε καποιο δεμα, οποτε ? Σκεπτομαι & λεω: τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μας παρουν χρημα ? τι να πω βρε παιδια, τι καταντια ειναι αυτη...που φτασαμε....Δες τε & το σημειωμα τους-μειλ-..... Ο απώτερος σκοπός τους είναι να σου πάρουν τα στοιχεία της κάρτας.Την επόμενη μέρα θα σε πάρουν και καλά απο την τραπεζα σου,θα έχουν τα νουμερα της κάρτας και θα σου πουν ότι έχει μπλοκαριστεί κλπ κλπ ώστε να μπουν στον λογαριασμό σου. https://www.bbc.co.uk/news/business-56496203 3
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καινούργιο. Ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο. Ορθογραφικά άψογο τέλεια διατυπωμένο .Φανταστείτε να μην υπήρχε το ίντερνετ ώστε να μοιραζόμαστε άμεσα τέτοιες πληροφορίες και να περιμέναμε από τα ΜΜΕ , πόσοι θα κλαίγανε. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από papoys1 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, papoys1 είπε Καινούργιο. Ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο. Ορθογραφικά άψογο τέλεια διατυπωμένο .Φανταστείτε να μην υπήρχε το ίντερνετ ώστε να μοιραζόμαστε άμεσα τέτοιες πληροφορίες και να περιμέναμε από τα ΜΜΕ , πόσοι θα κλαίγανε. Βασικα και μονο που εχει bullets, βγαζει ματι οτι ειναι fake. 2
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Βασικα και μονο που εχει bullets, βγαζει ματι οτι ειναι fake. Εκεί όμως στοχεύουν. Στον άμεσο αιφνιδιασμό άπειρων και απονήρευτων. Για αυτό λέω ότι είναι μελετημένο και άψογα στημένο για αιφνιδιασμό κάποιων. Και δεν θέλουν πολλούς. Στέλνουν π.χ. 100-200 μηνύματα 1,2 να τους κάτσουν τους αρκεί. 1
vounisios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Εκεί όμως στοχεύουν. Στον άμεσο αιφνιδιασμό άπειρων και απονήρευτων. Για αυτό λέω ότι είναι μελετημένο και άψογα στημένο για αιφνιδιασμό κάποιων. Και δεν θέλουν πολλούς. Στέλνουν π.χ. 100-200 μηνύματα 1,2 να τους κάτσουν τους αρκεί. Πολυ σωστο το γραπτο σου!!!
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε Δεν πιστευω οτι ειναι απο επΙσημο ΕΛΤΑ...καραμπινατο λαμογιο. Βεβαια τα Ελτα να βγαλουν ανακοινωση. Στα Ελτα πληρωνεις οταν οας βα παραλαβεις ή οραν στο φερνει ο ταχυδρομος σπιτι γραφειο κλπ Μαλλον ειναι απο ανεπισημο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα