Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θελω? Επειδη πλεον παιζουν πολυ τα smart, με τηλεκατευθυνομενες μπριζες, hubs, λαμπες, διακοπτες, μυδια ξυδια. Θελω ενα κοντρολ με hardbuttons που να προγραμματιζονται με εντολες που ελεγχουν ασυραματες (wifi/bluettoth/zigbee) συσκευες.

Να το πω και πιο απλα. Πχ το βραδυ πριν κοιμηθω θελω να κλεισω ολες μου τις συσκευες. Οποτε για να μη σηκωνω και παιρμω σβαρνα το δωματιο:

-Μπαινω στο mi home για να κλεισω τη Xiaomi Led Lamp.

-κλεινω με τηλεκοντρολ το xiaomi mi box

-εχω παρει broadlink rm4 mini και με δικη του εφαρμογη κλεινω την TV

-εχω μια μπριζα απο mediamarkt που λειτουργει με Rf τηλεκοντρολ οποτε το παταω και αυτο

Ε λοιπον θελω με μια κινηση να τα σαρωνω ολα και να μη γινεται σε 4-5 σταδια η φαση και ανοιξε κλεισει τη καθε μια εφαρμογη ουτε να γεμιζω με widgets τη homescreen του κινητου μου

Και περαν τουτου γενικα να κανω map σε κουμπια αυτες τις λειτουργιες. Δηλαδη αντι να ανοιγω mi home να κλεινω τη λαμπα να μπει σε ενα κουμπι τηλεκοντρολ που και κοιμισμενος να μαι να το παταω

Θα μου λυσει τα χερια κυριολεκτικα κατι τετοιο

Δημοσ.

Σιγουρα με ενδιαφερει σε πρωτη φαση αλλα ιδανικα θελω αυτο με το τηλεκοντρολ. Ωστε και να κοιμαμαι να μπορω να πατησω ενα κουμπι και να γινουν ολα. Πχ τα logitech harmony μπορουν να κανουν τετοια?

Για το Home Assistant υπαρχει καποιος οδηγος να ξεκινησω να μαθαινω καποια πραγματα γιατι ειμαι ακομα νεος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αυτο που χρειαζομαι ειναι κατι κουμπακια που ειδα σε κατι βιντεο, αλλα ακομα δε τα βρισκω ελλαδα. ΠΧ Logitech Pop, Flic, κτλ. Τα προγραμματιζεις και περννε εντολες και κανεις αυτο που θες. Παιζει να βρεθει κατι αντιστοιχα απο Ελλαδα ρε παιδια

https://www.skroutz.gr/c/4016/endiamesoi-diakoptes.html?keyphrase=logitech+pop

https://flic.io/shop/flic2-starter-kit

Επεξ/σία από therock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...