Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Miracast

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Desktop με Windows 10, intel on board graphics και gtx 1070 συνδεδεμένη μέσω display port με μια dell και on board ethernet adapter. Φαινομενικά καινούριο σύστημα και όταν πάω να κάνω cast την οθόνη μου μου λέει ότι ο υπολογιστής δεν υποστηρίζει Miracast. Μέσω dxdiag βλέπω ότι υποστηρίζεται. Διπλανό terminal πάλι με ethernet και κάνει κανονικά cast.

Καμιά ιδέα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, micos000 είπε

Στις ρυθμίσεις αν πας Σύστημα-Οθόνη τι σου έχει μέσα στο μπλε; Σου γράφει σύνδεση ή το έχει κενό όπως στο δικό μου;

spacer.png

Κενό.

11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Άρα κάτι είναι με τους drivers ή με την κάρτα δικτύου σου.

Εκεί κατέληξα κι εγώ έχοντας αποκλείσει την κάρτα δικτύου μιας και άφησα μόνο την on board πάνω και κάνει το ίδιο οπότε πιστεύω το πρόβλημα το προκαλεί η κάρτα δικτύου. θα δοκιμάσω με wifi dongle.

• 1 μήνα μετά...

Χαίρεται, θα ήθελα τη βοήθεια σας με το miracast, να σας πω πρώτα οτι  εχω τις βασικές γνώσεις και χρήση οσα αφορά τους Υ/Π, αρα να ζητήσω εκ το πρότερων συγνώμη αν σας κουράσω.

εχω ενα lap top της dell με το οποίο συνέδεα ενα προτζεκτορα και μια smart τηλεόραση, τα οποία δούλευαν κανονικά δυο χρονια τώρα, κάποιες φορες μου έκανε κάποιες αποσυνδέσεις αλλά όλα τα αντιμετώπιζα....τις προάλλες ξαφνικά και ενω ειχα συνδέσει το προτζεκτορα μου έκανε αποσύνδεση και μετα δε μπορούσα να το ξανα συνδέσω και μου έβγαζε μνμ (στο κυκλωμένο μπλε σημείο που υπέδειξες στο φιλο ποιο πάνω) οτι δεν υποστηρίζεται το miracast....εκανα αναφορά dxdiag το οποίο λέει οτι υποστηρίζεται το micrast

το μονο διαφορετικό που εχω κανει στον υπολογιστή ειναι οτι πριν δυο μηνες αντικατέστησα το σκληρο δίσκο και έβαλα sdd το οπαίο έκανε τον υπολογιστεί πολυ ποιο γρήγορο και λειτουργικό και πριν δυο ήμερες εκανα μια αναβάθμιση συστήματος που ζητάει αυτόματα ο υπολογιστής ανα περιόδους.

με τα λίγα που γνωρίζω θα έλεγα οτι φταίει η αναβάθμιση, εφόσον πριν λειτουργούσαν όλα ρολόι, μπορώ να αναιρέσω την αναβάθμιση και να επανέλθει στη προηγουμένη κατάσταση η μπορείτε να με βοηθήσετε να το διαρθρώσω.

ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, συγνώμη αν σας κούρασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...