stathisp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, nullindex είπε Σε οποιοδήποτε ύφασμα/υλικό δηλαδή το χρησιμοποιείς? Όχι, δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλα υλικά. Μόνο σε δερμάτινα παπούτσια. 1
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 41 minutes ago, cthulhucarbide said: Λινκ για καθαριστικό και για λίπος? Επίσης ελπίζω ότι αυτά εφαρμόζονται και σε τεχνητό δέρμα διαφόρων ειδών, όχι μόνο σε ζωικό, έτσι? το τεχνητό δέρμα δεν έχει πόρους, το λίπος δεν θα κάνει τίποτα παρα να γλιστράει 1
achilles_g_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 https://www.autorefresh.gr/products/black-steering-wheel
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Dark_son20 είπε το τεχνητό δέρμα δεν έχει πόρους, το λίπος δεν θα κάνει τίποτα παρα να γλιστράει Οκ αν και είναι περίεργο που προτάθηκε το λίπος για τον οπ ενώ δεν έχει αναφέρει αν το δέρμα του είναι γνήσιο. Υποθέτω πως δεν είναι, στα περισσότερα αμάξια
nullindex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Οκ αν και είναι περίεργο που προτάθηκε το λίπος για τον οπ ενώ δεν έχει αναφέρει αν το δέρμα του είναι γνήσιο. Υποθέτω πως δεν είναι, στα περισσότερα αμάξια Δεν έχω ιδέα για το αν είναι γνήσιο, είναι αυτό που έχει από το εργοστάσιο.... Στην περιγραφή γράφει δερμάτινο τιμόνι. Πώς το αναγνωρίζω?
atrigane Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, nullindex είπε Δεν έχω ιδέα για το αν είναι γνήσιο, είναι αυτό που έχει από το εργοστάσιο.... Στην περιγραφή γράφει δερμάτινο τιμόνι. Πώς το αναγνωρίζω? Από τη μυρωδιά και αν ρίξεις μερικές σταγόνες νερό το δέρμα θα τις απορροφήσει το συνθετικό όχι.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 10 hours ago, cthulhucarbide said: Οκ αν και είναι περίεργο που προτάθηκε το λίπος για τον οπ ενώ δεν έχει αναφέρει αν το δέρμα του είναι γνήσιο. Υποθέτω πως δεν είναι, στα περισσότερα αμάξια κάποτε το λέγανε δερμάτινο το κανονικό και δερματίνη το πλαστικό. τα τελευταία χρόνια πονήρεψαν και το πλαστικό το λένε δέρμα PU
nick#18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2021 στις 6:36 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Λινκ για καθαριστικό και για λίπος? Επίσης ελπίζω ότι αυτά εφαρμόζονται και σε τεχνητό δέρμα διαφόρων ειδών, όχι μόνο σε ζωικό, έτσι? Λοιπον, εγω τις συμβουλες για τα συγκεκριμενα υλικα τις πηρα απο ενα τσαγκαραδικο κοντα στη δουλεια. Τα υλικα που χρησιμοποιω ειναι αυτα: Λιπος: https://www.thestarco.gr/product/baume-creme-375ml/ Καθαριστικο: https://www.thestarco.gr/product/reno-ματ-100ml/ Λιπος μου εδωσε για "καναπεδες" οπως λεει στην περιγραφη γιατι "λερωνουν" οπως θα κανει αντιστοιχα και το τιμονι. Εκανε καπου στα 18€ και ειναι μεγαλη συσκευασια. Σιγουρα μπορεις να βρεις κατι μικροτερο και φθηνοτερο αντιστοιχο στον τσαγκαρη της γειτονιας.. Καθαριστικο, πηρα το συγκεκριμενο με κοστος καπου στα 6€ γιατι αφαιρει τους λιπαρους λεκεδες με απολυτη επιτυχια ωστε να περασω και βαφη σε καποια. Μου ειπε να συνεχισω να περναω το ιδιο για καθαρισμα πριν ξαναπερασω λιπος. Με αυτα περασε μια καλοκαιρινη σεζον "αναιμακτη" σε σχεση με αλλες αν σκεφτεις πως ειναι εκτεθημενα σε ηλιο-βροχη-καθαριστικα σκαφους-θαλασσα-χερια καγκουρα απροσεκτου πελατη που πιανει το τιμονι με ο,τι εχει πιασει με τα βρωμοχερα του Edit: η αισθηση του τιμονιου στα χερια μετα απο αυτη τη διαδικασια, ειναι πιο ευχαριστη ακομα και απο φρεσκοντυμενα με δερμα τιμονια Edit 2: Δεν το εχω δοκιμασει ποτε σε συνθετικο δερμα-δερματινη. Πολυ πιθανο να κανει καποια ενυδατωση ομως.. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από nick#18 1 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Γαλακτωμα καθαρισμου προσωπου βαλε. Θρεφει το δερμα. Και το λιπος που αναφερθηκε κανει, απλως ειναι πιο ευκολο να παιζει γαλακτωμα στο σπιτι παρα λιπος. ΕΝΤΙΤ: αυτο ισχυει για τις δερματινες τσαντες (το γαλακτωμα εννοω, το λιπος ειναι overkill), στο πλαστικο δεν κανει τιποτα γιατι δεν ειναι πορωδες. Οι παλιοι τσανταδες μπδγ εβαζαν ελαιολαδο, αλλα προσωπικα μου φαινεται πολυ messy και δεν το προτεινω. Γενικα η λογικη ειναι πως ο,τι ειναι καλο για το δικο σου δερμα, ειναι καλο και για ενα δερματινο προιον. 1 1
nullindex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 1:01 ΜΜ, atrigane είπε Από τη μυρωδιά και αν ρίξεις μερικές σταγόνες νερό το δέρμα θα τις απορροφήσει το συνθετικό όχι. Συνθετικό είναι, δεν απορροφάει το νερό. Θα δοκιμάσω το γαλάκτωμα καθαρισμού της γυναίκας σαν πιο γρήγορη και ανέξοδη λύση και βλέπουμε. Αν και όσο περνάνε οι μέρες δεν είναι τόσο άγρια στην αφή τα σημάδια, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή αν θρέφει με το λίπος των χεριών από το πιάσιμο.
atrigane Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nullindex είπε Συνθετικό είναι, δεν απορροφάει το νερό. Θα δοκιμάσω το γαλάκτωμα καθαρισμού της γυναίκας σαν πιο γρήγορη και ανέξοδη λύση και βλέπουμε. Αν και όσο περνάνε οι μέρες δεν είναι τόσο άγρια στην αφή τα σημάδια, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή αν θρέφει με το λίπος των χεριών από το πιάσιμο. Απλά λειαίνονται οι γρατζουνιές από τα χέρια σου συν και ότι τις συνηθίζεις. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από atrigane
smyrali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 27/11/2021 στις 7:30 ΜΜ, nullindex είπε Συνθετικό είναι, δεν απορροφάει το νερό. Θα δοκιμάσω το γαλάκτωμα καθαρισμού της γυναίκας σαν πιο γρήγορη και ανέξοδη λύση και βλέπουμε. Αν και όσο περνάνε οι μέρες δεν είναι τόσο άγρια στην αφή τα σημάδια, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή αν θρέφει με το λίπος των χεριών από το πιάσιμο. Τελικά έβγαλες άκρη; Τι έγινε με το γαλάκτωμα; Και εγώ το ίδιο πρόβλημα απέκτησα ξαφνικά σε Seat Leon χωρίς να ξέρω από πού...
achilles_g_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, smyrali είπε Και εγώ το ίδιο πρόβλημα απέκτησα ξαφνικά σε Seat Leon χωρίς να ξέρω από πού... Από ρολόι, δαχτυλίδι κτλ μέχρι και νύχι
smyrali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Από ρολόι, δαχτυλίδι κτλ μέχρι και νύχι Φερμουαρ πρέπει να ήταν. Η μοναδική φορά που οδήγησα με μπουφάν προχτές. Στο μπες βγες. Τι γαλάκτωμα χρησιμοποιείται σε αυτήν την περίπτωση; Κρέμα χεριού ας πούμε; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από smyrali Typo
nullindex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, smyrali είπε Φερμουαρ πρέπει να ήταν. Η μοναδική φορά που οδήγησα με μπουφάν προχτές. Στο μπες βγες. Τι γαλάκτωμα χρησιμοποιείται σε αυτήν την περίπτωση; Κρέμα χεριού ας πούμε; Και εμένα από φερμουάρ ήταν, πρώτη φορά και εγώ με το μπουφάν. Έβαλα μια κρέμα χεριών της συζύγου, κάτι έκανε, αλλά δεν έκλεισε τελείως. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, το πήρα απόφαση οτι αυτά έχει η καθημερινή χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα