vsk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, George gia είπε Μέχρι πότε είναι η προσφορά;; Στον τίτλο στην κεντρική σελίδα αναφέρει "μόνο για λίγες ώρες". Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από vsk
sipiak1992 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 καλησπερα, ερωτηση αληθειας μιας και δεν εχω ιδεα απο συμβολαια, απ'οσο θυμαμαι παλιοτερα τουλαχιστον οταν εκανες καποιο συμβολαιο στο τελος του χρονου δικαιωσουν μια δωροεπιταγη για αγορα κινητου ή συγκεκριμενο κινητο....στην προκειμενη προσφορα ισχυει κατι τετοιο?
Dmspolys Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Η Cosmte λέτε να κάνει κανένα price match αν τους το ζητήσεις για νέο συμβόλαιο; 😅 Ακόμα και να τπ κάνει δεν αξίζει αν βγαίνεις εξωτερικό … γιατί στο unlimited δίνει όριο 45 gb…ενώ αυτή δεν έχει όριο .
spyros95 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ ακόμα περιμένω να με καλέσει κάποιος εκπρόσωπος, έχουν το lead μου από τη στιγμή που ανέβηκε το post.. κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι εάν είναι αργούν τόσο οι πωλήσεις τους, πόσο πιο αργό θα είναι το customer support σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε; 😋
andreas1gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, spyros95 είπε Εγώ ακόμα περιμένω να με καλέσει κάποιος εκπρόσωπος, έχουν το lead μου από τη στιγμή που ανέβηκε το post.. κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι εάν είναι αργούν τόσο οι πωλήσεις τους, πόσο πιο αργό θα είναι το customer support σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε; 😋 Που να δεις και τις ταχύτητες τους... 1
Iskovery Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες περιμένω και δεν έχει πάρει κανείς.
satyllas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μόλις έκανα αίτηση σε ένα συμβόλαιο που έληγε την 27-11. Αμέσως ήρθε το sms με το link της συναίνεσης και το συμβόλαιο. Πάτησα συναινω και αμέσως ενεργοποιήθηκε η προσφορά. Χωρίς καν τηλέφωνο! τελικη τιμή 26,04 επειδή έχω και σταθερο στο ίδιο όνομα. Μόνο που δεν γράφει πουθενά για την δεύτερη κάρτα sim και το μαραφετι που δίνουν πακέτο. Μάλλον θα χρειαστεί αύριο το πρώτο τηλέφωνο.. 1
sgatzo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kallair είπε απο την στιγμη που ειναι καρτοκινητη, τι σας δεσμευει ακριβως στο να παρετε εναν νεο αριθμο και να καταργησετε το υπαρχων; Και ενημερωνετε ολες τις επαφες σας με ενα SMS οτι αυτός ειναι ο νεος σας αριθμος. Δυστυχώς το νούμερο είναι σε όλες τις υπηρεσίες και σχολεία κλπ για αυτό δεν αλλάζει...
jobous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έγραψα τηλέφωνο στην φόρμα για επικοινωνία και σχεδόν μετά απο μισή ώρα με πήραν πίσω. Το έκανα σχεδόν στο μισάωρο απο την στιγμή που έγινε η προσφορά ανάρτηση στο myphone. Μεσημεράκι ήρθε και σε μήνυμα η αίτηση φορητότητας. 1
ziaba Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Eχω CU και βαση ιστορικου ανανεωσης εχω δωσει μεσα στο 2021 συνολικα 200€ σε καρτα μεχρι τωρα. Πολυ καλη προσφορα φαινεται, αλλα νομιζω δεν υπαρχει λογος να αλλαξω και να πληρωνω παραπανω. μη συγκρίνεις εδώ έχεις unlimited data δηλ μπορείς να κόψεις το σταθερό ίντερνετ στο σπίτι σου και να γλιτώσεις 18€/μήνα 6 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Αυτό που λέει με την κάρτα sim και το ρούτερ τι είναι; Δίνει δεύτερη σιμ; Εκεί αναγκαστικά θα λειτουργεί ομως η μία με επιλογή άραγε; σ δίνουν 2ρη σιμ για data και sms όχι κλήσεις με ξεχωριστό αριθμό 2
ptsoros7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dj_neo είπε πηραν κανεναν τηλέφωνο; Έμενα μετά από 1 ώρα Και μου είπαν ότι θα στείλουν courier εντός 2 ημερών 1
definitio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, KapaEpsilon είπε Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα την προσφορά και μου είπε ότι μέσα στην βδομάδα θα έρθει το συμβόλαιο. Εσύ λες ότι ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία; Γνωρίζουμε αν η υπογραφή συμβολαίου κ ανταλλαγή εγγράφων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά/ψηφιακά; 1
thephotoshoped Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εμένα με κάλεσαν σχετικά άμεσα από τότε που είδα την προσφορά όμως επειδή έχω καρτοσυμβολαιο με γειωσαν αμέσως .
ptsoros7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, definitio είπε Γνωρίζουμε αν η υπογραφή συμβολαίου κ ανταλλαγή εγγράφων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά/ψηφιακά; Σε έμενα είπαν απλά μια φωτοτυπία ταυτότητας. Υπογραφές στον κούριερ κλασσικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις