Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Η κάρτα που δίνεται δωρεάν δεν έχει καμία σχέση με την internet 4sharing κάρτα. Συνεπώς δεν θεωρείτε δεύτερη ή τρίτη. Είναι άλλο προϊόν, giga WiFi on the spot. 

Η κάρτα internet 4sharing βγαίνει από κατάστημα με διαδικασία 15 λεπτών και με επίδειξη ταυτότητας.

Και τι είναι ακριβώς;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gotthard είπε

Ήρθαν τα συμβόλαια και η κάρτα. Σιωπή απο τον ΟΤΕ

Φαντάζεσαι να βγάλει αντίστοιχο πακέτο η Cosmote σε 15 μέρες και να μην μπορείς να φύγεις από το συμβόλαιο 2 χρόνων;;;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Φαντάζεσαι να βγάλει αντίστοιχο πακέτο η Cosmote σε 15 μέρες και να μην μπορείς να φύγεις από το συμβόλαιο 2 χρόνων;;;;

Το έγραψα και χθες. Μετάνιωσα που τους είπα να έρθουν σήμερα και όχι απο Σάββατο. Αν γίνει κάτι άστα να πάνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Καλα και η κοσμοτέ το έχει ξεφτιλίσει, άρχισε να μοιράζει απεριόριστα με την σέσουλα και εκεί που έπιανα 12mbps ώρες αιχμής - 40+ mbps αργά το βράδυ  στην ίδια περιοχή τώρα πιάνω 1mbps όλη την μέρα και γύρω στα 24mbps αργάααα το βράδυ

9 λεπτά πριν, gotthard είπε

Ήρθαν τα συμβόλαια και η κάρτα. Σιωπή απο τον ΟΤΕ

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης ή μεταφέρεσαι και τέλος; Αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα

Επεξ/σία από aggelos87
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε

Καλα και η κοσμοτέ το έχει ξεφτιλίσει, άρχισε να μοιράζει απεριόριστα με την σέσουλα και εκεί που έπιανα 12mbps ώρες αιχμής - 40+ mbps αργά το βράδυ  στην ίδια περιοχή τώρα πιάνω 1mbps όλη την μέρα και γύρω στα 24mbps αργάααα το βράδυ

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης;

επειδή παίζει ο ΠΑΟΚ και μου ήρθαν στην μέση του αγώνα, υπέγραψα εν λευκό. Αργότερα θα δω αν έκανα λάθος

ΠΡΟΣΟΧΗ. Στην πρώτη σελίδα του συμβολαίου τέρμα κάτω, υπάρχει συναίνεση προσωπικών δεδομένων με συνεργαζόμενες εταιρείες, το οποίο τίκαραν δίχως να ενημερώσουν. Αλλάξτε το με ένα στυλό . Εγώ την έκατσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Φίλε δυστυχώς ότι και να βγάλει Cosmote έχει  πολλούς περιορισμούς ειδικά αν θέλεις να βγαίνεις εξωτερικό που δεν αξίζει με την καμία. Και στο λέω διότι έχω ήδη Cosmote το περιοριστώ με τα 60 € το πάγιο και έχει πόσους περιορισμούς για το εξωτερικό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης ή μεταφέρεσαι και τέλος; Αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα

14 ημέρες όπως ισχύει . Το γράφει  κιόλας στην πρώτη σελίδα

• Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα εγινε αλλαγή προγράμματος RED 8GB σε ultra unlimited.

Τελική τιμή 25,00 ευρώ (χωρίς σταθερό) ΚΑΙ ανανέωση συμβολαίου για 24 μήνες.

Προσπάθησα για την 4share για δωρεάν σύνδεση αλλά δεν την έδωσαν.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, doll είπε

Σήμερα εγινε αλλαγή προγράμματος RED 8GB σε ultra unlimited.

Τελική τιμή 25,00 ευρώ (χωρίς σταθερό) ΚΑΙ ανανέωση συμβολαίου για 24 μήνες.

Εντάξει . ειναι φοβερό. Σαν να πηγαίνει για φούντο η εταιρεία και να μαζεύει απο παντού ρευστό ειναι.
Δεν μπορω να το καταλάβω , είναι μια προσφορά που δεν βρίσκεις ούτε στο εξωτερικό , όταν τόσα χρόνια νοιώθαμε σαν φτωχοί συγγενείς στην Ευρώπη , με τις τιμες και τις παροχές μας.

Ακομα και μια απλη οικιακή συνδεση να αντικατασταθεί και ένα νουμερο καρτοκινητου, πάλι ειναι τρομερό κέρδος. Αν αρχισουν να μπαινουν και άλλες καρτες στο παιχνίδι , έχει απογειωθεί η φάση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα την έξτρα κάρτα και το MiFi. Φυσικά και είναι Internet 4 Sharing κάρτα, η οποία έχει κανονικά χρέωση 3€ αλλά όσοι συνδυάζουν κινητή και σταθερή την παίρνουν δωρεάν. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panos- είπε

Εγώ πήρα την έξτρα κάρτα και το MiFi. Φυσικά και είναι Internet 4 Sharing κάρτα, η οποία έχει κανονικά χρέωση 3€ αλλά όσοι συνδυάζουν κινητή και σταθερή την παίρνουν δωρεάν. 

Δουλεύει ήδη η δεύτερη κάρτα; Εγώ την πήρα το πρωί αλλά ακόμα τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...