dj_neo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, edm0d0n said: Η υπάλληλος μου έδειξε την αίτηση και έλεγε δωρεάν. Mifi δεν μου έδωσαν αλλά δεν ζήτησα κιόλας. Τι να πώ, μακάρι να την πάρεις δωρεαν (και να μας πεις σε pm το κατάστημα να πάμε και εμείς 😂). 1
atrigane Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εμάς μας είπαν σήμερα ότι δεν ισχύει η προσφορά για τη 2η σιμ και να πάμε σε κάποιο κατάστημα για να την αποκτήσουμε. Οστόσο κάναμε το πρόγραμμα Unlimited Ultra της προσφοράς. ΥΓ. Δεν έχουμε σταθερό vodafone 1
cpetro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, atrigane είπε Εμάς μας είπαν σήμερα ότι δεν ισχύει η προσφορά για τη 2η σιμ και να πάμε σε κάποιο κατάστημα για να την αποκτήσουμε. Οστόσο κάναμε το πρόγραμμα Unlimited Ultra της προσφοράς. ΥΓ. Δεν έχουμε σταθερό vodafone Σε ποιο κατάστημα; 1
dj_neo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, atrigane said: Εμάς μας είπαν σήμερα ότι δεν ισχύει η προσφορά για τη 2η σιμ και να πάμε σε κάποιο κατάστημα για να την αποκτήσουμε. Οστόσο κάναμε το πρόγραμμα Unlimited Ultra της προσφοράς. ΥΓ. Δεν έχουμε σταθερό vodafone Αυτό ισχύει "κανονικά" από την αρχή της προσφοράς. Αν έχεις σταθερό vodafone: Δωρεάν sim + MiFi Αν δεν έχεις σταθερό: Κατάστημα για extra internet 4 sharing sim με 3€ / μήνα Αυτά μου είπαν τηλεφωνικά όταν έκανα την αίτηση και πριν από λίγο στο chat. Όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικά μπάχαλα ελληνικών παρόχων... 2
atrigane Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dj_neo είπε Αν δεν έχεις σταθερό: Κατάστημα για extra internet 4 sharing sim με 3€ / μήνα Αυτό δεν είχα καταλάβει, ότι πας σε κατάστημα σαυτήν την περίπτωση 1 λεπτό πριν, Decano είπε Δίνουν ακόμη την προσφορά ή τέλος; Την πήρα το μεσημέρι. Βάλε το τηλ.σου στο site να σε πάρουν και ζήτα την. Θα σε πάρουν μες το 30λεπτο. 7 λεπτά πριν, cpetro είπε Σε ποιο κατάστημα; Σε οποιοδήποτε φαντάζομαι. Εδώ δεν υπάρχει vodafone οπότε όταν κατέβω Αθήνα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι λες πως έχεις το unlimited ultra για κάνεις συνδρομή για μια extra sim data 3
dj_neo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, atrigane said: Αυτό δεν είχα καταλάβει, ότι πας σε κατάστημα σαυτήν την περίπτωση Υπόψιν ότι, δεν έχω παραλάβει ούτε το συμβόλαιο ακόμη, οπότε ότι σου γράφω είναι από την επικοινωνία μου με τη vodafone (και ισχύει μέχρι αποδείξεως του εναντίου) 1
atrigane Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, dj_neo είπε Υπόψιν ότι, δεν έχω παραλάβει ούτε το συμβόλαιο ακόμη, οπότε ότι σου γράφω είναι από την επικοινωνία μου με τη vodafone (και ισχύει μέχρι αποδείξεως του εναντίου) Αν θέλεις ενημέρωσέ μας όταν έχεις το συμβόλαιο στα χέρια σου
dj_neo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, atrigane said: Αν θέλεις ενημέρωσέ μας όταν έχεις το συμβόλαιο στα χέρια σου Θα το κάνω. Περιμένω τηλέφωνο από τις πωλήσεις της vodafone να με ενημερώσουν για το πότε θα παραλάβω. Είμαι σε νησί οπότε με βλέπω να καθυστερώ... 1
Doubt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, edm0d0n είπε Πήρα σήμερα την δεύτερη sim δωρεάν. Μπορώ να πάρω και 3η με χρέωση 3ευρώ τον μήνα ξέρει κανείς; Και να μπορείς δεν θα έχει απεριόριστα δεδομένα. Αν μοιράζανε έτσι τις κάρτες με 3ευρώ/απεριόριστα θα είχαμε βολέψει όλη τη γειτονιά.
edm0d0n Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Doubt είπε Και να μπορείς δεν θα έχει απεριόριστα δεδομένα. Αν μοιράζανε έτσι τις κάρτες με 3ευρώ/απεριόριστα θα είχαμε βολέψει όλη τη γειτονιά. 3ευρώ τον μήνα έχει η τρίτη κάρτα και μοιράζεται το unlimited τώρα μου το είπαν από κατάστημα.
XghosT7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Αν πάρω την έξτρα κάρτα Sim και την δώσω στον πατερά μου θα μπορούμε και η δύο να χρησιμοποιούμαι τα δεδομένα ταυτόχρονα η δεν θα έχει πρόσβαση ο 1 μέχρι να γίνει απενεργοποίηση δεδομένων από αυτόν που το χρησιμοποιή?
dj_neo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 5 minutes ago, edm0d0n said: 3ευρώ τον μήνα έχει η τρίτη κάρτα και μοιράζεται το unlimited τώρα μου το είπαν από κατάστημα. Μόλις έρθει το συμβόλαιο μου, πας μου παιρνεις 5-6 extra sim που θελω (ιδανικά τις μισές δωρεάν) και κερνάω καφε 😂
aggelos87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μπορεί κάποιος που υπέγραψε ήδη να κάνει μια παλικαριά και να μας πει αν το συμβόλαιο του επιτρέπει υπαναχώρηση εντός 14 ημερών ή αν σε αναγκάζει να παραιτηθείς;; 17 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Αν πάρω την έξτρα κάρτα Sim και την δώσω στον πατερά μου θα μπορούμε και η δύο να χρησιμοποιούμαι τα δεδομένα ταυτόχρονα η δεν θα έχει πρόσβαση ο 1 μέχρι να γίνει απενεργοποίηση δεδομένων από αυτόν που το χρησιμοποιή? Κατα 99% μπορείς ταυτόχρονα ναι, στην κοσμοτέ τουλάχιστον έτσι γίνεται
Kostasallinone Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Η κάρτα που δίνεται δωρεάν δεν έχει καμία σχέση με την internet 4sharing κάρτα. Συνεπώς δεν θεωρείτε δεύτερη ή τρίτη. Είναι άλλο προϊόν, giga WiFi on the spot. Η κάρτα internet 4sharing βγαίνει από κατάστημα με διαδικασία 15 λεπτών και με επίδειξη ταυτότητας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις