Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, mindtrapper είπε

Έχει πέσει η σελίδα 

🤣🤣🤣

Αφού μπήκαμε όλοι σα τους γύπες να χτυπήσουμε unlimited data! Παλεύω κάνα τέταρτο και δεν!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σημα δε θα εχει η το internet θα πεφτει συνεχεια η δε θα εχει φωνη . Welcome to μουγκαfon :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Η σημα δε θα εχει η το internet θα πεφτει συνεχεια η δε θα εχει φωνη . Welcome to μουγκαfon :P

Έχει να κάνει με την περιοχή. Επειδή ταξιδεύω αρκετά υπάρχουν περιοχές που όντως είναι ΑΠΑΛΕΥΤΗ!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λινκ για προσφορά? Εμένα την βγάζει 50κατι.

Edit

To είδα στην αρχή σορρυ

Επεξ/σία από achisael
Δημοσ.

Καλή τύχη σε όσους έρθουν στο κλαμπ. Αν δεν είστε σε περιοχή με καλές και γρήγορες κεραίες δεν αξίζει το (not) giga network 

CA854227-3380-4290-99DC-B4B95CD1764A.png

• Like 7
Δημοσ.

Αυτό που λέει με την κάρτα sim και το ρούτερ τι είναι; Δίνει δεύτερη σιμ; Εκεί αναγκαστικά θα λειτουργεί ομως η μία με επιλογή άραγε;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, taslikos είπε

Καλή τύχη σε όσους έρθουν στο κλαμπ. Αν δεν είστε σε περιοχή με καλές και γρήγορες κεραίες δεν αξίζει το (not) giga network 

CA854227-3380-4290-99DC-B4B95CD1764A.png

Σε ποια περιοχή αυτό;

Δημοσ.

Eχω CU και βαση ιστορικου ανανεωσης εχω δωσει μεσα στο 2021 συνολικα 200€ σε καρτα μεχρι τωρα. Πολυ καλη προσφορα φαινεται, αλλα νομιζω δεν υπαρχει λογος να αλλαξω και να πληρωνω παραπανω.

Δημοσ.

Το έχω 2 μήνες το πρόγραμμα. Μου το δωσαν προσφορά τηλεφωνικά γιατί έχω σταθερό ίντερνετ Vodafone εδώ και 3 χρόνια. 20.87 τελική τιμή συν 5 ευρώ έκπτωση στο πάγιο του σταθερού. 

Δεν έχω κανένα θέμα με τα , data. 5G δεν πιάνω ενώ έπιανα με cosmote που είχα πριν. Μάλλον φταίει που δεν έχει την συσκευή μου η voda στις λίστες της. 4G+ είμαι συνήθως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Σε ποια περιοχή αυτό;

Κοντά στο Πανεπιστήμιο Πατρών 1km από την κεραία σε ευθεία με οπτική επαφή. iPhone 7 Plus. Εξωτερικός χώρος 4g.

edit: COSMOTE σε ίδιο κινητό δίνει 60+ χαλαρά.

Επεξ/σία από taslikos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην σκέφτεστε mifi κλπ 

Με ένα ρούτερ to link 4g~70€ είστε άρχοντες

Ερώτηση σοβαρή, η βόλτα προσφέρει με χρέωση έξτρα κάρτα σιμ ΜΟΝΟ για data όπως η κοσμοτε?

Επεξ/σία από xoldboyx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Αυτό που λέει με την κάρτα sim και το ρούτερ τι είναι; Δίνει δεύτερη σιμ; Εκεί αναγκαστικά θα λειτουργεί ομως η μία με επιλογή άραγε;

Μόνο σε όσους έχουν σταθερή Vodafone και γίνει συνδιασμος των προγραμμάτων 

Συνδυάζεις με Vodafone σταθερό; Έχεις επιπλέον έκπτωση και ΔΩΡΟ 4G Mifi συσκευή & κάρτα SIM για να μοιράζεσαι τα data σου με άλλες συσκευές!

Επεξ/σία από terry308
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...