Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, terry308 είπε

26,90 το πρόγραμμα του θέματος και -2€ στο σταθερο 

Εγώ πήγα σε μαγαζί και την έκανα αλλα επέμεναν ότι υπάρχει έκπτωση μόνο στο σταθερό -2 ευρώ και το πάγιο του κινητού είναι στα 30 ευρώ. Πώς μπορώ να τους αποδείξω ότι έχουν κάνει λάθος;

Edit: Τελικα όλα εντάξει, μίλησα με τα κεντρικά και θα το διορθώσουν.

Επεξ/σία από parlapipas25
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Εγώ πήγα σε μαγαζί και την έκανα αλλα επέμεναν ότι υπάρχει έκπτωση μόνο στο σταθερό -2 ευρώ και το πάγιο του κινητού είναι στα 30 ευρώ. Πώς μπορώ να τους αποδείξω ότι έχουν κάνει λάθος;

Σε ποιο κατάστημα το έκανες φίλε μου; Σε 1-2 που ρώτησα δε το κανανε

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, cpetro είπε

Σε ποιο κατάστημα το έκανες φίλε μου; Σε 1-2 που ρώτησα δε το κανανε

Τραγικο οτι το καθε καταστημα κανει τα δικα του και δεν εχουν κοινη γραμμη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Τελικά τι τιμή πήρες και απο που;

Ενεργός συνδρομητής μου έγινε η προσφορά για το υπόλοιπο 13 μηνών αλλά μου είπαν αν θέλω μπορώ να το κάνω και 24 μήνες. 
δεν μου δίνουν τον δωρεάν μήνα που προβλέπει η προσφορά του app. 
να πάω σε 24 μήνες;

Πάντως ότι θέλουν προσφέρουν στον καθένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αύριο περιμένω την αντιπρόταση από το τμήμα φορητοτητας της Cosmote 

Επεξ/σία από pj2501
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, pj2501 είπε

Εγώ αύριο περιμένω την αντιπρόταση από το τμήμα φορητουητας της Cosmote 

Δυστυχώς δεν πρόλαβες. 🤣

Δημοσ.

Εγω εχω το Vodafone red plus, λήγει το συμβόλαιο μου σε λίγες μέρες και μου προσφέρουν το giva unlimited ultra στην προνομιακή τιμή των μόνο 50€! 

Απογοήτευση 

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγω εχω το Vodafone red plus, λήγει το συμβόλαιο μου σε λίγες μέρες και μου προσφέρουν το giva unlimited ultra στην προνομιακή τιμή των μόνο 50€! 

Απογοήτευση 

Δεν είσαι ο μόνος! Red max family +Ftth + vf tv. Πήρα τηλέφωνο να δω πόσο μου το δίνουν. 94 ευρώ οι δυο γραμμές... δεν πειράζει... 

• Sad 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Δυστυχώς δεν πρόλαβες. 🤣

Πρόλαβα μου έστειλαν το συμβόλαιο το υπέγραψα και αύριο θα με ενεργοποιήσουν… μου έστειλαν και την sim απλά μου είπαν ότι θα με πάρει η Cosmote για αντί-πρόταση με σκοπό να με κρατήσουν… δεν νομίζω όμως να μου κάνουν μια τόσο καλή προσφορά 

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ditheo είπε

Δεν είσαι ο μόνος! Red max family +Ftth + vf tv. Πήρα τηλέφωνο να δω πόσο μου το δίνουν. 94 ευρώ οι δυο γραμμές... δεν πειράζει... 

Πήρατε τον προσωπικό σύμβουλο και σας έδωσαν αυτές τις τιμές;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ναι....

Τότε εγώ έτυχε να έχω καλή προσωπική σύμβουλο! Επειδή το είχα γυρίσει τελευταία σε cu, μου το μετέτρεψε σε ένα τυχαίο συμβόλαιο και σε ένα μήνα που θα βγει ο πρώτος λογαριασμός θα με καλέσει μόνη της να κάνουμε την προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιήθηκα. Στα συν, η πολλή ευγενική εξυπηρέτηση και η ταχύτητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Σήμερα το πρωί ήρθε ο κούριερ, το απόγευμα με γύρισαν.

Στα αρνητικά, χειρότερο σήμα απο wind στο σπίτι (ούτε 3g) και επίσης δεν είναι ενεργοποιημένο το 5g ενώ στη δεύτερη κάρτα wind είναι.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ενεργοποιήθηκα. Στα συν, η πολλή ευγενική εξυπηρέτηση και η ταχύτητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Σήμερα το πρωί ήρθε ο κούριερ, το απόγευμα με γύρισαν.

Στα αρνητικά, χειρότερο σήμα απο wind στο σπίτι (ούτε 3g) και επίσης δεν είναι ενεργοποιημένο το 5g ενώ στη δεύτερη κάρτα wind είναι.

Όλες οι κάρτες sim από vodafone έρχονται με ενεργοποιημένο το 3G. Θα πρέπει να στείλεις στο chat μήνυμα να σου ενεργοποιήσουν το 4G και κατ επέκταση ενεργοποιείται και το 5G.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Όλες οι κάρτες sim από vodafone έρχονται με ενεργοποιημένο το 3G. Θα πρέπει να στείλεις στο chat μήνυμα να σου ενεργοποιήσουν το 4G και κατ επέκταση ενεργοποιείται και το 5G.

τι μηνυμα στελνεις?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...