fotiskam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Σε περίπτωση δεύτερης κάρτας μόνο για data, δουλεύει παράλληλα? Δηλαδή μπορώ να την έχω αυτή σε router και την άλλη στο κινητό και να παίζουν ταυτόχρονα?
spirostolios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, fotiskam είπε Καλησπέρα, Σε περίπτωση δεύτερης κάρτας μόνο για data, δουλεύει παράλληλα? Δηλαδή μπορώ να την έχω αυτή σε router και την άλλη στο κινητό και να παίζουν ταυτόχρονα? Νομίζω είναι αυτονόητο. Ποιος ο λόγος να έχεις δεύτερη κάρτα;
Hellwarrior Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ισχυει ακομα η προσφορα, μολις περασα αιτηση μεσω τηλεφωνου και θα ερθει ο courier τη Τεταρτη. Απλα συμπληρωνετε τη φορμα που υπαρχει τωρα για black friday, και σας καλουν οποτε λετε οτι θελετε την αλλη. Μπορει να ειναι τυπογραφικο λαθος οτι αφαιρεθηκε Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από Hellwarrior
XghosT7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Έχω ήδη ενεργό συμβόλαιο στην Vodafone με πακέτο "Vodafone Red Start" στα 22,61. Πριν 5 ώρες μου ήρθε ένα Email, το άνοιξα, έβαλα τον αριθμό μου και μου έβγαλε αυτό εδώ. Τι βλακείες είναι αυτές μωρέ? είμαι χρόνια πελάτης του και παίρνω ΚΑΤΟΤΕΡΗ προσφορά από αυτήν που έχουν για καινούργιους πελάτες χωρίς κόφτη ταχήτητας ΚΑΙ απεριόριστες κλήσεις προς Ε.Ε?. Να σημείωσω ότι έβαλα τον αριθμό μου στην Black Friday προσφορά και με καλέσαν για να μου πουν ότι έχω ήδη ενεργό συμβόλαιο και δεν δικαιούμαι την προσφορά.
fotiskam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Το λογικό αυτό είναι αλλά μην ψάχνεις λογική .... Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο, όντως λειτουργούν ταυτόχρονα.. Εμένα που είναι ήδη σε συμβόλαιο, μου το έβγαλε προσφορά στην εφαρμογή στα 28.12 ευρώ αλλά ισχύει για αναβάθμιση της υπάρχουσας συνδρομής (δηλαδή για άλλους 16 μήνες που μου απομένουν ...)
prometheas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 28,64 σε μένα. Αλλά δεν θελω. Μια χαρά ειμαι με το προγραμμα που έχω.
XghosT7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, fotiskam είπε Το λογικό αυτό είναι αλλά μην ψάχνεις λογική .... Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο, όντως λειτουργούν ταυτόχρονα.. Εμένα που είναι ήδη σε συμβόλαιο, μου το έβγαλε προσφορά στην εφαρμογή στα 28.12 ευρώ αλλά ισχύει για αναβάθμιση της υπάρχουσας συνδρομής (δηλαδή για άλλους 16 μήνες που μου απομένουν ...) 2 λεπτά πριν, prometheas είπε 28,64 σε μένα. Αλλά δεν θελω. Μια χαρά ειμαι με το προγραμμα που έχω. Παιδεία, το Ultra σας έβγαλε η αυτό που ανέβασα πάνω?
6xXx6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά εγώ πού τούς πείρα τώρα τό απόγευμα πάντως μία χαρά μου τό φτιάξανε τό πρόγραμμα καί ας λέει ότι έληξε η προσφορά 27 κάτι βγήκε λόγο σταθερού
fotiskam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το ultra και εμένα.. μέσω της εφαρμογής το ειδα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από fotiskam
MARSPI7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Το είχε η εφαρμογή της vodafone και σε μένα αλλα με πήραν και τηλέφωνο και μου είπαν για το ultra σε 2 νούμερα που έχω 28 euro το καθένα.
XghosT7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ξενέρωσα τώρα, θα έκανα την αναβάθμιση κατευθείας σε Ultra αν το είχα και εγώ. Γενικά χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα τελευταία και χρειάζομαι και ομιλία προς Ε.Ε λόγω δουλείας κάθε μήνα! κρίμα.
ozzo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Όποιος δε χρειάζεται το mifi και τα δεδομένα του, μπορώ να το αγοράσω και να μοιραστεί η συνδρομή του πακέτου. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη (κέντρο). Pm inbox.
spirostolios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, ozzo είπε Όποιος δε χρειάζεται το mifi και τα δεδομένα του, μπορώ να το αγοράσω και να μοιραστεί η συνδρομή του πακέτου. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη (κέντρο). Pm inbox. και υποθέτω αφού σε υιοθετήσει θα έχει και την ευθύνη για τα δεδομένα που θα διακινούνται.. 1
MARSPI7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Ξενέρωσα τώρα, θα έκανα την αναβάθμιση κατευθείας σε Ultra αν το είχα και εγώ. Γενικά χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα τελευταία και χρειάζομαι και ομιλία προς Ε.Ε λόγω δουλείας κάθε μήνα! κρίμα. Μήπως να δοκιμάσεις πάλι να τους καλέσεις; σε φίλο που η εφαρμογή είχε το play του έκαναν προσφορα για το ultra στην ίδια τιμή με εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις