David P. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, πούλησα προσφορά μια 1080ti με αντικαταβολή,η κάρτα ηταν σε άριστη κατάσταση είχαν σταλθεί benchmark και, ειχα δείξει στο παιδί μέσω βιντεοκλήσης πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση,δεν είχα ποτέ θέμα όσο καιρό την είχα,και μου είχε πει πως δεν ειναι καν για αυτόν η κάρτα και πως θα την δώσει σε κάποιον να χρησιμοποιηθεί για gaming,την μερα που την παρέλαβε με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως όλα καλά την παρέλαβε και πως θα χρησιμοποιηθεί για mining και πως αν έχω αλλη παρόμοια 1080ti να του πω, περνάνε 8 μέρες και μου στέλνει πως η κάρτα κάηκε και πως φταίω εγώ για αυτό και με απείλησε πως αν δεν κάνω κάτι θα το προχωρήσει,την έδωσε την κάρτα να την δουν και είπαν πως κατι έπαθε η πλακέτα και πως μπορεί να γίνει επισκευή και μου ζητάει να την πληρώσω εγω,πριν φύγει απο εμένα η κάρτα ηταν σε άριστη κατάσταση και το είχα δείξει μ αρκετούς τρόπους και έχω ακόμα βίντεο και λινκς απο benchmarks κτλπ πως ηταν άριστη και οταν την παρέλαβε ηταν μια χαρά και την έβαλεε για mining χάλασε η κάρτα και προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο σε εμένα τώρα και πως πρέπει εγω να το καλύψω κάπως,ποια ειναι η γνώμη σας για όλο αυτο και τι πρέπει να γίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Κατά πάσα πιθανότητα έκανε OC στις Vram και έκαψε τον controller. Από την στιγμή που απομακρυνθείς από το ταμείο ΓΕΙΑ ΣΑΣ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Πόσο την έδωσες; Μέλος του ινσομνια είναι; Αν ναι, δώσε μας το nickname του με "@" μπροστά. Κατά τα άλλα, απλώς αγνοείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, David P. είπε Καλησπέρα, πούλησα προσφορά μια 1080ti με αντικαταβολή,η κάρτα ηταν σε άριστη κατάσταση είχαν σταλθεί benchmark και, ειχα δείξει στο παιδί μέσω βιντεοκλήσης πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση,δεν είχα ποτέ θέμα όσο καιρό την είχα,και μου είχε πει πως δεν ειναι καν για αυτόν η κάρτα και πως θα την δώσει σε κάποιον να χρησιμοποιηθεί για gaming,την μερα που την παρέλαβε με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως όλα καλά την παρέλαβε και πως θα χρησιμοποιηθεί για mining και πως αν έχω αλλη παρόμοια 1080ti να του πω, περνάνε 8 μέρες και μου στέλνει πως η κάρτα κάηκε και πως φταίω εγώ για αυτό και με απείλησε πως αν δεν κάνω κάτι θα το προχωρήσει,την έδωσε την κάρτα να την δουν και είπαν πως κατι έπαθε η πλακέτα και πως μπορεί να γίνει επισκευή και μου ζητάει να την πληρώσω εγω,πριν φύγει απο εμένα η κάρτα ηταν σε άριστη κατάσταση και το είχα δείξει μ αρκετούς τρόπους και έχω ακόμα βίντεο και λινκς απο benchmarks κτλπ πως ηταν άριστη και οταν την παρέλαβε ηταν μια χαρά και την έβαλεε για mining χάλασε η κάρτα και προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο σε εμένα τώρα και πως πρέπει εγω να το καλύψω κάπως,ποια ειναι η γνώμη σας για όλο αυτο και τι πρέπει να γίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πες του να πάει να κουρευτεί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David P. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, ooaris είπε Πόσο την έδωσες; Μέλος του ινσομνια είναι; Αν ναι, δώσε μας το nickname του με "@" μπροστά. Κατά τα άλλα, απλώς αγνοείς. 620 την εδωσα ναι ειναι αλλα διαγραφω τα μυνηματα και δεν ξερω ποιος ειναι τωρα,ευχαριστω την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, David P. είπε 620 την εδωσα ναι ειναι αλλα διαγραφω τα μυνηματα και δεν ξερω ποιος ειναι τωρα,ευχαριστω την βοηθεια! 620 και έψαχνε και δεύτερη; Σαν να μην μας τα λες καλά. Βρες το nickname του και γραψε το με @ μπροστά για να μας τα πει και αυτός από την πλευρά του. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από ooaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Έδωσες κάποιου είδους εγγύηση; Αν την πήρε χωρίς εγγύηση και μάλιστα είπε ότι δούλεψε κιόλας για μερικές ημέρες, τότε λυπάσαι, ατύχησε. Αγνόησε όλες τις απειλές του. Αν σου λέει δε ότι επισκευάζεται κιόλας, πιθανόν απλά να θέλει να μειώσει τη χασούρα από την απόκτησή της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, David P. είπε 620 την εδωσα ναι ειναι αλλα διαγραφω τα μυνηματα και δεν ξερω ποιος ειναι τωρα,ευχαριστω την βοηθεια! Κλαιν μαιν ονλαιν φιλε μου το mining τρεχει επι 24ωρου βασεως και το 1ο πραγμα που κανει ο οποιοσδηποτε ειναι να την αλλαζει bios μολις την πιασει στα χερια του , την καρτα την εκαψε εκεινος και οχι εσυ. Εγω δεν λεω ουτε εσυ οτι εισαι αγιος αλλα αυτος που κανει mining αλλο τοσο , οπως σε ειπαν τα αλλα παιδια το ονομα του και αν δε το βρεις να μεριμνησει το ινσομνια να στο δωσει και κακως μπαινουν τετοια ατομα εδω μεσα στο σαιτ. Και για να σε κανει κατι , θα παρει και φορα να στα κλασει και αμα δεν φτανουν τα δικα σου φωναξε και καποιους απο εμας Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 100 η αλεπού 101 το αλεπουδάκι 102 ο miner 103 o Δαυίδ και πάει λέγοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ooaris είπε 620 και έψαχνε και δεύτερη; Σαν να μην μας τα λες καλά. Βρες το nickname του και γραψε το με @ μπροστά για να μας τα πει και αυτός από την πλευρά του. Ετσι και μενα κατι δεν με καθεται καλα ειδικα με το 620 , πρεπει να'ναι πολυ βλακας καποιος να πληρωσει 620 για 1080ti και να κανει και mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες. Αντί να πάρει μια καινούργια 3060 ti με 190€ παραπάνω και τις ίδιες σχεδόν επιδόσεις, προτίμησε να πάρει την κάρτα 4ετίας σου (με όποια χρήση της έκανες) και να την ζορίσει με mining !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David P. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ooaris είπε 620 και έψαχνε και δεύτερη; Σαν να μην μας τα λες καλά. Βρες το nickname του και γραψε το με @ μπροστά για να μας τα πει και αυτός από την πλευρά του. Διαγράφω τα μυνήματα απο insomnia δεν γίνεται να τον βρω,ναι με ρώτησε αν ειχα άλλη παρόμοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, David P. είπε Διαγράφω τα μυνήματα απο insomnia δεν γίνεται να τον βρω,ναι με ρώτησε αν ειχα άλλη παρόμοια Και τωρα πες μας?τι θελεις ακριβως απο εμας και συνεχιζεις να γραφεις τα ιδια? Οτι ηταν να πουμε το ειπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David P. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Τίποτα πήρα την απάντηση μου απλά απαντάω στην ερώτηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ooaris είπε Μέλος του ινσομνια είναι; Αν ναι, δώσε μας το nickname του με "@" μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις