Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, MikeJ είπε

Από αεροδρόμιο δε μπορώ γιατί πετάω υπερβολικά νωρίς το πρωί και στο luton είδα δεν είναι 24ωρο το testing centre.

Το θέμα με το home test είναι ότι δε ξέρω αν 100% περνάει για Ελλάδα.

From 6am local time (GMT +2) on 19 December 2021, you will also need one of the following:

• Proof of a negative COVID-19 PCR test, undertaken within the 72 hour period before arrival into Greece; or
  • Proof of a negative COVID-19 rapid antigen test from an authorised laboratory, undertaken within the 24 hour period before your arrival into Greece

Δηλαδή τονίζουν το authorised laboratory στις οδηγίες επάνω

Διαβαζα χθες το βράδυ ότι η ryanair απο stansted εκοψε όσους είχαν τεστ που ελεγε ότι εγινε στο σπίτι οπως αυτό που έβαλα πιο πάνω.Υποψιάζομαι ότι έχουν κάνει μαλατσία στην ράιαν  και ταλαιπωρούν τον κόσμο άδικα

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, Ukforthemoment said:

Διαβαζα χθες το βράδυ ότι η ryanair απο stansted εκοψε όσους είχαν τεστ που ελεγε ότι εγινε στο σπίτι οπως αυτό που έβαλα πιο πάνω.Υποψιάζομαι ότι έχουν κάνει μαλατσία στην ράιαν  και ταλαιπωρούν τον κόσμο άδικα

Υπάρχει κάποιο λινκ;

Εντωμεταξύ παντού αντικρουόμενες απόψεις. Μια κοπέλα μου είπε ήρθε σήμερα από Αγγλία Θεσσαλονίκη με τετοιo σπιτικό rapid χωρίς θέμα.

Επίσης η εταιρεία που παρέθεσες πλέον αναγράφει και την Ελλάδα στις χώρες που δέχονται antigen (που ισχύει μεν αλλά δε ξέρουμε για home antigen). Στο υπόδειγμα της βεβαίωσης που δίνει η συγκεκριμένη εταιρεία δε φαίνεται πάντως να αναφέρει ότι είναι home.

Εϊναι πιστεύω καθαρά θέμα που θα πέσεις. Άλλοι γνωστοί ήρθαν (από άλλη χώρα μεν) και μου είπαν ότι δεν τα κοίταξαν καν τα τεστ, μονο τα plf.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Υπάρχει κάποιο λινκ;

Εντωμεταξύ παντού αντικρουόμενες απόψεις. Μια κοπέλα μου είπε ήρθε σήμερα από Αγγλία Θεσσαλονίκη με τετοιo σπιτικό rapid χωρίς θέμα.

Επίσης η εταιρεία που παρέθεσες πλέον αναγράφει και την Ελλάδα στις χώρες που δέχονται antigen (που ισχύει μεν αλλά δε ξέρουμε για home antigen). Στο υπόδειγμα της βεβαίωσης που δίνει η συγκεκριμένη εταιρεία δε φαίνεται πάντως να αναφέρει ότι είναι home.

Εϊναι πιστεύω καθαρά θέμα που θα πέσεις. Άλλοι γνωστοί ήρθαν (από άλλη χώρα μεν) και μου είπαν ότι δεν τα κοίταξαν καν τα τεστ, μονο τα plf.

Διαβασε το https://www.thesun.co.uk/travel/17094838/ryanair-italy-flight-covid-tests/

Δημοσ.
4 hours ago, Ukforthemoment said:

Ενδιαφέρον. Βέβαια διαφορετική περίπτωση. Πέρα απ'το ότι πρόκειται για Ιταλία το ζήτημα ήταν στο ότι η Ραιαναιρ επέμενε πως πετάς μόνο με pcr ενώ επίσημα η Ιταλία δέχεται και ραπιντ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeJ είπε

Ενδιαφέρον. Βέβαια διαφορετική περίπτωση. Πέρα απ'το ότι πρόκειται για Ιταλία το ζήτημα ήταν στο ότι η Ραιαναιρ επέμενε πως πετάς μόνο με pcr ενώ επίσημα η Ιταλία δέχεται και ραπιντ.

Για την σαχλάμαρα της ράιαν το έβαλα.Μονο εκεί έχει δημιουργηθεί πρόβλημα απο ότι διαβάζω.

Δημοσ.

Πάντως εγώ που επέστρεψα πριν λίγες μέρες από Λονδίνο, όταν πήγαμε τα ζητήσανε όλα (PLF-Πιστοποιητικό Rapid-EU DCC) και όταν γυρίσαμε είδανε μόνο το Rapid 24h και το PLF. Εντωμεταξύ στο Λονδίνο, σε ΚΑΝΕΝΑ μέρος από αυτά που επισκεφθήκαμε μας ζητήσανε το οτιδήποτε, είτε εστίαση είτε γενικά σε εσωτερικό χώρο, φαντάζομαι είναι πιο χαλαρά τα μέτρα που έχουν εκεί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...