Locke_John Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, ανοίγω νέο θέμα μιας που βλέπω κλειστά παρόμοια παλαιότερα. Έχει αγοράσει κάποιος το χριστουγεν. δέντρο που έχει φέρει το lidl με τιμή 54.99 ? σε σχέση με παρόμοιας τιμής από skroutz, αξίζει ή όχι; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Locke_John
kronos73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Locke_John είπε Γεια σας, ανοίγω νέο θέμα μιας που βλέπω κλειστά παρόμοια παλαιότερα. Έχει αγοράσει κάποιος το χριστουγεν. δέντρο που έχει φέρει το lidl με τιμή 54.99 ? σε σχέση με παρόμοιας τιμής από skroutz, αξίζει ή όχι; To αγόρασα σήμερα. Δεν το άνοιξα ακόμα αλλά από την έρευνα που έκανα τα αντίστοιχης ποιότητας είναι πολύ ακριβότερα στο skroutz ( καί λόγω μεταφορικών, είναι μεγάλα και βαριά αντικείμενα). Επίσης σε πολλά είδα σχόλια ότι άλλο είχε η φωτογραφία και άλλο παραλαβανε, με το ,lidl ξέρεις τι παίρνεις. 3
Locke_John Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kronos73 είπε To αγόρασα σήμερα. Δεν το άνοιξα ακόμα αλλά από την έρευνα που έκανα τα αντίστοιχης ποιότητας είναι πολύ ακριβότερα στο skroutz ( καί λόγω μεταφορικών, είναι μεγάλα και βαριά αντικείμενα). Επίσης σε πολλά είδα σχόλια ότι άλλο είχε η φωτογραφία και άλλο παραλαβανε, με το ,lidl ξέρεις τι παίρνεις. Ακριβώς έτσι σκέφτηκα κ εγώ. Ελπίζω να το προλάβω αυριο σε κάποιο καταστημα. Καλές γιορτές. 1
Tommygre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Φωτο καποιος να μας πει πως ειναι; Πηγε η γυναικα μου χθες αλλα το χαν κλειστο και φοβαται οτι ειναι τα κλαδια σαν χαρτακι και οχι σκληρα κι θα διαλυονται συνεχεια.
smpt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 υπάρχει δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 90 μέρες αν δεν σου κάνει 1
esertas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, smpt είπε υπάρχει δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 90 μέρες αν δεν σου κάνει Δηλαδή βγάζεις Χριστούγεννα και το γυρνάς πίσω; P.s. Μπήκα εφαρμογή Lidl και λέει εξαντλημένο. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από esertas
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, smpt είπε υπάρχει δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 90 μέρες αν δεν σου κάνει "Δικαίωμα επιστροφής Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματά μας. Μετά το πέρας του τριμήνου διατηρείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η εγγύηση του προϊόντος. * Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και εποχιακά είδη." https://www.lidl-hellas.gr/plirofories/ypereshies
smpt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ενδιαφέρον. έχω γυρίσει πέρσι λεντακια δέντρου που έκανα λάθος. Μάλλον έτυχε. Πάντως έχουν δίκιο για τα εποχιακά είδη Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από smpt 1
achilles_g_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Σε κάτι λαμπάκια που πήρα πάντως , μου είπαν στο ταμείο...χριστουγεννιάτικα είδη αλλαγές εντός 3 ημερών. 1
lastchance88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 μάγκες ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου ULGD5.C1 στα 17,99 που έχει αύριο, λέει τίποτα; κάνει και για εκκίνηση αν έχεις μείνει;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, lastchance88 είπε μάγκες ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου ULGD5.C1 στα 17,99 που έχει αύριο, λέει τίποτα; κάνει και για εκκίνηση αν έχεις μείνει; Δεν είναι εκκινητης,για φορτιστής καλός είναι 1
lastchance88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι εκκινητης,για φορτιστής καλός είναι δηλαδή αν μια μπαταρία είναι σχετικώς κανούργια, μεγαλώνει την διάρκεια ζωής της; έχω παλιά και ψάχνω για εκκινητή, έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο οικονομικό; ο φορτιστής έχει νόημα σε μπαταρία 5 ετών; παππού1 τα σέβη μου Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από lastchance88 1
papoys1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, lastchance88 είπε δηλαδή αν μια μπαταρία είναι σχετικώς κανούργια, μεγαλώνει την διάρκεια ζωής της; έχω παλιά και ψάχνω για εκκινητή, έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο οικονομικό; ο φορτιστής έχει νόημα σε μπαταρία 5 ετών; παππού1 τα σέβη μου Όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί καθημερινά είναι το καλύτερο και υγιέστερο φόρτισμα για τη μπαταρία η οποία θα δώσει όση ζωή μπορεί περισσότερο. Η φόρτιση χρειάζεται όταν το αυτοκίνητα παραμείνει ακίνητο για μεγάλα χρονικά διαστήματα και πέφτει. Αν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα αφόρτιστη τότε δύσκολα επανέρχεται. Εκινητή τον θεωρώ περιττό εκτός και ζεις σε ερημιά.. Δύο καλά καλώδια εκκίνησης και κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει ρεύμα για εκκίνηση. Άσε που όταν χρειαστείς τον εκινητή το πιο πιθανό θα είναι άδειος οπότε περίμενε να φορτίσει. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, lastchance88 είπε δηλαδή αν μια μπαταρία είναι σχετικώς κανούργια, μεγαλώνει την διάρκεια ζωής της; έχω παλιά και ψάχνω για εκκινητή, έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο οικονομικό; ο φορτιστής έχει νόημα σε μπαταρία 5 ετών; Τον φορτιστη συνηθως τον χρειαζεσαι για να κανεις συντηρηση στην μπαταρια.. Δηλαδη αν στο αυτοκινητο κανεις ελαχιστη χρηση και παρατηρησεις καποια κοπωση.. τοτε την φορτιζεις! Επισης οταν αρχιζει η μπαταρια και δειχνει κακα δειγματα μπορεις με καποιες φορτισεις να κανεις παραταση μεχρι ν αλλαξεις μπαταρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα