Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Cosmote ξεκίνησε να δίνει δώρα κάθε εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα δώρο 10gb για 7 μέρες, ενεργοποίηση μέχρι 28/11. Ισχύει για όλους, συμβόλαια, καρτοκινητά. Για καρτοκινητά θέλει ανανέωση μετά 15/10. Ενεργοποίηση από το Cosmote app. (Δεν ισχύει για περιαγωγή)

Επεξ/σία από vasilk
  • Like 4
  • Thanks 6
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Στο whats up app μαλλον δεν υπαρχει δεν το βρισκω.

Καλημερα! Η προσφορα φαινεται αμεσα μεσα απο το myCοsmote app!! Και επειδη εχω και εγω Whatsup νουμερο, μπορω να σου πω οτι απο εκειμ την ενεργοποιησα επιτυχως για το whatsup νουμερο μου!

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Στο whats up app μαλλον δεν υπαρχει δεν το βρισκω.

μήπως πρέπει να κάνεις update στην εφαρμογή για να φανεί!

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, vasilk είπε

Η Cosmote ξεκίνησε να δίνει δώρα κάθε εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα δώρο 10gb για 7 μέρες, ενεργοποίηση μέχρι 28/11. Ισχύει για όλους, συμβόλαια, καρτοκινητά. Για καρτοκινητά θέλει ανανέωση μετά 15/10. Ενεργοποίηση από το Cosmote app. (Δεν ισχύει για περιαγωγή)

Καλημέρα, δίνει και κωδικό για έκπτωση 20% στο BOX έως 28/11 (σίγουρα σε συμβόλαιο, φαντάζομαι και καρτοκινητή).

Δημοσ.

Εγώ έκανα την ενεργοποίηση πριν λίγο μέσα από την εφαρμογή του What's up χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1nsom-n1k είπε

Θυμήστε μου λίγο από καρτοκινητό καλώ 1330, από συμβόλαιο ποιο καλούμε; 

Στην εφαρμογή δεν στο έχει βγάλει;

Δημοσ.

Δεν είναι για εμένα, είναι για άλλον που δεν έχει την εφαρμογή, ούτε θα την βάλει καθώς έχει παλιό κινητό με λίγο ελεύθερο χώρο, εγώ το έχω ενεργοποιήσει. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, cameranek είπε

με sms 10gb sto 1330 μολις τα πηρα!

COSMOTE - 10GB για 7 μέρες

Να'σαι καλά που το τσέκαρες με το SMS, γιατι με την εφαρμογή δεν τα πάω καλά, ούτε εγώ ουτε τα παλιά κινητά μου...

Κατι συμπληρωματικό, αν κανείς ξέρει να μας πεί:  στο Ηράκλειο Κρήτης, σταμάτησε το 3g σήμα?  Γιατ'ί αν πρέπει να αγοράσω νέο κινητό, να τα βράσω τα GB τους...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geostratis είπε

Κατι συμπληρωματικό, αν κανείς ξέρει να μας πεί:  στο Ηράκλειο Κρήτης, σταμάτησε το 3g σήμα?  Γιατ'ί αν πρέπει να αγοράσω νέο κινητό, να τα βράσω τα GB τους...

https://www.lifo.gr/now/tech-science/cosmote-katargisi-toy-3g-apo-ton-septembrio-ti-prepei-na-kanoyn-oi-syndromites

Δημοσ.

Eυχαριστώ, το ήξερα βέβαια σαν είδηση, αλλά επειδή ως 10 μέρες πρίν λειτουργουσε ακόμη το 3g, έλπιζα σε κανα-χρονο ακόμη Ελληνική αναβλητικότητα...  Αλλά τώρα τον ΟΤΕ τον εχουν Γερμανοί. 

Οπότε πάω για αγορά MyWiFi hotspot φορητού.

Κρίμα, γιατί είχα ουσιαστικά ανακυκλώσει σε αυτή την αποκλειστική χρήση ενα παλιό κινητο του 2010, που τώρα θα προστεθεί στα - υποτιθέμενα ανακυκλώσιμα-  ηλεκτρονικά σκουπίδια.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, geostratis είπε

Eυχαριστώ, το ήξερα βέβαια σαν είδηση, αλλά επειδή ως 10 μέρες πρίν λειτουργουσε ακόμη το 3g, έλπιζα σε κανα-χρονο ακόμη Ελληνική αναβλητικότητα...  Αλλά τώρα τον ΟΤΕ τον εχουν Γερμανοί. 

Οπότε πάω για αγορά MyWiFi hotspot φορητού.

Κρίμα, γιατί είχα ουσιαστικά ανακυκλώσει σε αυτή την αποκλειστική χρήση ενα παλιό κινητο του 2010, που τώρα θα προστεθεί στα - υποτιθέμενα ανακυκλώσιμα-  ηλεκτρονικά σκουπίδια.

Και πολύ άργησε... 

Η τεχνολογία προχώρα... 

3G το 2021;;;;; 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...