Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα , θέλω να φύγω πριν την λήξει του συμβολαίου από το σπίτι , το συμβόλαιο λήγει στης 1/1/2022

Άλλα λόγους υγείας (που απέκτησα εν ήμουνα στο σπίτι) ψάχναμε καινούριο , και βρεικαμε φυσικά 

θα έχουμε κάποιο θέμα γνωρίζετε? Το θέμα υγείας μου είναι MS(σκλήρυνση κατά πλάκας )

που όπως προ είπα εμφανίστηκε εν ήμουνα στο σπίτι , και λογο ότι δεν προχωράω καλα , δεν μπορώ να ανεβοκατεβώ τα σκαλιά (ενας απο τους λίγους λογούς που θέλουμε να πάμε αλλού ) απλα θέλω να ξαναρωτήσω υπάρχει κάποιο θέμα να τρέξει δικαστικά? γιατί βαριέμαι την διαδικασία

Επεξ/σία από SourceCode
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SourceCode είπε

απλα θέλω να ξαναρωτήσω υπάρχει κάποιο θέμα να τρέξει δικαστικά?

Για 1 μήνα? Δε νομίζω. 

1 λεπτό πριν, SourceCode είπε

το συμβόλαιο λήγει στης 1/1/2022

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου καλή δύναμη στην μετέπειτα ζωή σου με την πάθηση της ΣκΠ. Από ότι κατάλαβα, το σπίτι δεν έχει ασανσέρ;

Λόγω του ότι πασχεις πλέον και το ασανσέρ σου είναι αναγκαίο, φεύγεις άνετα από το υπάρχον σπίτι και ο ιδιοκτήτης ακόμα κι αν προσφύγει δικαστικως δεν θα πάρει δεκάρα, υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας εδώ που καθιστούν αδύνατη την διαμονή σου εκεί οπότε και θα δικαιωθείς.

Edit: Για 1 μήνα δεν σου κανενας τίποτα. Πες του ότι έχεις την εγγύηση. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Για ένα μήνα;Το έχεις συζητήσει με τον ιδιοκτήτη;

όχι πρώτα ήθελα να ρωτήσω και μετα να ενημερώσω , βρήκαμε σπίτι όπως είπα αλλά περιμένει και ο άνθρωπος να του πω( ο καινούριος ο ενοικιαστής )  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SourceCode είπε

όχι πρώτα ήθελα να ρωτήσω και μετα να ενημερώσω , βρήκαμε σπίτι όπως είπα αλλά περιμένει και ο άνθρωπος να του πω( ο καινούριος ο ενοικιαστής )  

Ιδιοκτήτης,εσύ είσαι ο ενοικιαστής.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Φίλε μου καλή δύναμη στην μετέπειτα ζωή σου με την πάθηση της ΣκΠ. Από ότι κατάλαβα, το σπίτι δεν έχει ασανσέρ;

Λόγω του ότι πασχεις πλέον και το ασανσέρ σου είναι αναγκαίο, φεύγεις άνετα από το υπάρχον σπίτι και ο ιδιοκτήτης ακόμα κι αν προσφύγει δικαστικως δεν θα πάρει δεκάρα, υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας εδώ που καθιστούν αδύνατη την διαμονή σου εκεί οπότε και θα δικαιωθείς.

Edit: Για 1 μήνα δεν σου κανενας τίποτα. Πες του ότι έχεις την εγγύηση. 

ναι φυσικά και δεν είχε ασανσέρ ( είναι ο πρώτος όροφος που βρίσκεται με το που ανοίγεις την πορτα , και ανεβείς τα σκαλιά και είμαι εγω )

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ιδιοκτήτης,εσύ είσαι ο ενοικιαστής.

συγνώμη ναι έχεις δίκαιο , λάθος μου ! συγγνώμη και παλι

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SourceCode είπε

ναι φυσικά και δεν είχε ασανσέρ ( είναι ο πρώτος όροφος που βρίσκεται με το που ανοίγεις την πορτα , και ανεβείς τα σκαλιά και είμαι εγω )

συγνώμη ναι έχεις δίκαιο , λάθος μου ! συγγνώμη και παλι

Μην αγχώνεσαι για έναν μήνα δεν θα σου κάνει τίποτα. 

Στην απίθανη περοπτωση που μπορεί να σου κάνει, πάλι θα δικαιωθείς.

Με το καλό να πας στο νέο σπίτι και καλή δύναμη με αυτή την ασθένεια. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μην αγχώνεσαι για έναν μήνα δεν θα σου κάνει τίποτα. 

Στην απίθανη περοπτωση που μπορεί να σου κάνει, πάλι θα δικαιωθείς.

Με το καλό να πας στο νέο σπίτι και καλή δύναμη με αυτή την ασθένεια. 

σε ευχαριστω πολυ μου να εισαι καλα !

Δημοσ.

Δε θα εχεις προβλημα,δε θα το κυνηγησει κανεις για 1 μηνα,αλλα ακομα και αν το κυνηγησει δε θα δικαιωθει σε κανενα δικαστηριο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δε θα εχεις προβλημα,δε θα το κυνηγησει κανεις για 1 μηνα,αλλα ακομα και αν το κυνηγησει δε θα δικαιωθει σε κανενα δικαστηριο.

και εκτός αυτού για να το κινηγήσει θα του πάει χιλιάρικο μόνο για τα έξοδα, (πολύ περισσότερα από το 1 ενοίκιο). Το είχα κάνει μόνο σε περίπτωση που το χρέος ενός τύπου πήγε 5.000€ , υγιέστατος που πούλαγε φούμαρα (και μετά ξεσκεπάστηκε ότι τα είχε τα χρήματα όταν κατασχέθηκαν).

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SourceCode είπε

Συζητάς για 1 μήνα !

Δεν είναι και η εγγύηση στη μέση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...