Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, θα πρέπει (αργά ή γρήγορα) να αγοράσουμε πετρέλαιο για τον καυστήρα μας.

Θα πέσουν καθόλου οι τιμές (nord stream κ.λπ.) ή όχι;

Τι λέει το forum;

Δημοσ.

την ίδια απορία είχα κι εγώ. αλλά μάλλον θα βάλω σύντομα. Αμφιβάλλω ότι θα πέσει αλλά και να πέσει πόσο θα πέσει; τώρα που θα βάλλουν όλοι περισσότερες πιθανότητες δίνω στο να ανέβει. Κακώς δεν έβαλα πέρυσι

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, greekfragma είπε

άργησες....η καλύτερη τιμή περίοδος είναι περίπου αρχές Σεπτέμβρη. Μετά πάει μόνο ανηφόρα.

Αρχές Σεπτέμβρη δεν υπάρχει θέρμανσης.Μέσα Οκτώβρη δεν ξεκινά ;

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Αρχές Σεπτέμβρη  διατίθεται πετρέλαιο  θέρμανσης? 

24 λεπτά πριν, Bitbit είπε

15 Οκτώβρη

Προπαραγγελία ;)

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως το εννοείς;Γιατί Σεπτέμβρη ούτε τιμή υπάρχει ούτε και πετρέλαιο θέρμανσης.

Την παράδοση την κάνουν όταν ανοίξει η σεζόν. Εσύ απλά φροντίζεις να έχεις κάποιον να σου φέρει με το πρώτο φορτίο. Την τιμή μια χαρά την ξέρουν. Νομίζω κατάλαβες 😎

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Την παράδοση την κάνουν όταν ανοίξει η σεζόν. Εσύ απλά φροντίζεις να έχεις κάποιον να σου φέρει με το πρώτο φορτίο. Την τιμή μια χαρά την ξέρουν. Νομίζω κατάλαβες 😎

Kατάλαβα ότι δεν ξερεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Kατάλαβα ότι δεν ξερεις τίποτα.

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Νομίζω κατάλαβες 😎

Ψιλοκαταλαβες

Spoiler

Δημοσ.

Αυτή την εποχή κονταροχτυπιούνται μεγάλες δυνάμεις και παραγωγοί πετρελαίου στην οποία Άραβες και Ρώσσοι σε άτυπη συμφωνία (ενδεχομένως στο κόλπο και Αμερικάνοι που σε όλα μέσα είναι) ωθούν τις τιμές καυσίμων προς τα πάνω. Ο λόγος ;; Αυτοί ξέρουν . Οι Κινέζοι ίσως που εξαρτώνται από την ενέργεια που αγοράζουν;;

Η τιμή του αργού είχε φτάσει σε 7-8 μήνες από τα 45 στα 85 δολάρια αλλά τώρα βρίσκεται στα 75-76 με άγνωστο το μέλλον του άρα άγνωστη και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μετά από 1-2 μήνες. Δεν αγχώνομαι γιατί με τα λοκντάουν όλοι μιλούν περισσότερο για πτώση παρά για άνοδο. Από την άλλη τι να πουν και όσοι έβαλαν φυσικό αέριο για οικονομία και βλέπουν φέτος όχι οικονομία αλλά να τους κοστίζει περισσότερο από το εάν είχαν πετρέλαιο. Κάποιοι μιλούν και για 100 δολάρια το βαρέλι αλλά αυτό θα βοηθήσει τους Ρώσους να ξεζουμίσουν την Ευρώπη και να κονομήσουν από το ΦΑ στο οποίο έχουν φτάσει την τιμή στο Θεό. Θα τον αφήσουν να κάνει πάρτυ;;

Δυστυχώς ζούμε σε ένα πλανήτη που βρίσκεται καθημερινά σε ένα άτυπο πόλεμο το ποιος θα επικρατήσει οικονομικά και εμείς είμαστε τα θύματα ή μάλλον τα πιόνια του που ο καθένας μας χρησιμοποιεί όπως τον βολεύει. Να λέμε καλά που η Ελλάδα βρίσκεται στη Μεσόγειο. Φανταστείτε να είμασταν στην παράλληλη Σουηδίας - Νορβηγίας και να ζούσαμε εκεί με τους εδώ μισθούς. 😇

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...