Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΤΕΙ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το έχουμε συζητήσει και σε άλλο τοπικ. Πάντως εμένα μου φαίνονται καραγκιοζιλίκια. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να γίνονται τόσο βασικές αλλαγές στην τριτοβάθμια και στις εισαγωγικές εξετάσεις. Μετά μην απορούν γιατί αν και το ΤΕΙ Αθήνας έγινε ΠΑΔΑ όλοι προτιμούσαν το ΕΚΠΑ για αντίστοιχες σχολές. Γιατί το ΕΚΠΑ είναι 200 χρόνια ενώ το ΤΕΙ/ ΠΑΔΑ αλλάζει όνομά κάθε λίγο και λιγάκι σε ΚΑΤΕ, ΤΕΙ, ΑΤΕΙ, ΠΑΔΑ και τώρα πανεπιστήμιο ψιλοκομμένων κολοκυθιών ξέρω γω. Και βασανίζονται και οι απόφοιτοι με τα επαγγελματικά δικαιώματα. Αν το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει τι είναι αυτές οι σχολές, πως να έχουν ελπίδα απέναντι σε πολυτεχνεία και ιατρικές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Michelanjelo είπε

Το έχουμε συζητήσει και σε άλλο τοπικ. Πάντως εμένα μου φαίνονται καραγκιοζιλίκια. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να γίνονται τόσο βασικές αλλαγές στην τριτοβάθμια και στις εισαγωγικές εξετάσεις. Μετά μην απορούν γιατί αν και το ΤΕΙ Αθήνας έγινε ΠΑΔΑ όλοι προτιμούσαν το ΕΚΠΑ για αντίστοιχες σχολές. Γιατί το ΕΚΠΑ είναι 200 χρόνια ενώ το ΤΕΙ/ ΠΑΔΑ αλλάζει όνομά κάθε λίγο και λιγάκι σε ΚΑΤΕ, ΤΕΙ, ΑΤΕΙ, ΠΑΔΑ και τώρα πανεπιστήμιο ψιλοκομμένων κολοκυθιών ξέρω γω. Και βασανίζονται και οι απόφοιτοι με τα επαγγελματικά δικαιώματα. Αν το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει τι είναι αυτές οι σχολές, πως να έχουν ελπίδα απέναντι σε πολυτεχνεία και ιατρικές;

H Aδερφη μου παντως με πτυχιο ΤΕΙ στο Εξωτειρκο ( εχει και ΜΒΑ απο Μεγαλο Ελληνικό πανεπιστημιο βεβαια) δεν εχει θεματα. το πτυχιο ΤΕΙ της το αναγνωρισαν κανονικά ως bachelor, και βρήκε και μια χαρά δουλειά και όλα

Μόλις τώρα, elenipapserres είπε

H Aδερφη μου παντως με πτυχιο ΤΕΙ στο Εξωτειρκο ( εχει και ΜΒΑ απο Μεγαλο Ελληνικό πανεπιστημιο βεβαια) δεν εχει θεματα. το πτυχιο ΤΕΙ της το αναγνωρισαν κανονικά ως bachelor, και βρήκε και μια χαρά δουλειά και όλα

Θέμα με αναγνώριση δεν υπήρχε ποτέ ιδιαίτερο. Μιλάω για Ελλάδα. Να τελειώσεις τη ρημαδοσχολή και να λογαριάζεσαι ως αυτάρκης επιστήμονας και όχι ως αποτυχημένος στον κλάδο σου που δεν μπήκες ΕΚΠΑ/ΑΠΘ κτλ.

11 ώρες πριν, elenipapserres είπε

η διαφορα των τει με πανεπιστημια αφορα κυριως τους μηχανικους και τους γεωπονους. Ενας απο οικονομικο τει ή πανεπιστημιου παιρνει τις ιδιες γωνσεις περιπου.

• Confused 1

21 ώρες πριν, epsilonN είπε

η διαφορα των τει με πανεπιστημια αφορα κυριως τους μηχανικους και τους γεωπονους. Ενας απο οικονομικο τει ή πανεπιστημιου παιρνει τις ιδιες γωνσεις περιπου.

Αυτό ακριβώς. Σε όλα τα παραιατρικά και τεχνολογικά και οικονομικά είναι ακριβώς το ίδιο τα πτυχία των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.
Μονο σε μηχανικους και γεωπόνους υπάρχει διαχωρισμός επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...