kodorevi8ulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Black Flag είπε Το Open Shell και επίσημα τα υποστηρίζει. Θα τα δοκιμάσουμε τότε. προσδιόρισε λίγο το επίσημα γιατί .. εγώ βλέπω έχει να κάνει release ένα χρόνο έχει να βγάλει Nightly 4 μήνες ..... το ότι παίζει , σχεδόν , χωρίς πρόβλημα (αναγκαστική αλλαγή στο start menu image ή δημιουργία κενού image, σιγά το θέμα βέβαια ) απέχει χιλιόμετρα από το "επίσημα τα υποστηρίζει" εκτός αν έχει γίνει καμιά αλλαγή σε όνομα/σελίδα κι έχω μείνει πίσω
ethnik471 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάντως ρε παιδιά είμαι τέρμα ευχαριστημένος με τα 11. Έτσι κι αλλιώς 10 είναι στην βάση με άλλο σκιν. Προσωπικά τα 10 ποτέ δεν μου άρεσαν απο θέμα εμφάνισης, ενω τα 11 είναι αρκετά όμορφα. Φυσικά αυτο δεν έχει να κάνει με την σταθερότητα και την απόδοση, αλλα ίντερνετ και gaming που κάνω κυρίως χρήση δεν αντιμετώπισα ΠΟΤΕ κανένα μα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά γρήγορα ειναι , σταθερότατα και αξιόπιστα... Και το pc είναι πολύ μιδ- κατηγορία 2 ώρες πριν, Snolly είπε κανονικοτατα win 11 σε active directory Εγώ αν και τα έχω γνήσια τα 11 τα δουλεύω με local account...κλασικά όπως παλια με username και pin. Αν θες συνδέεσαι και με online account (recomended λεει) αλλα εγώ είμαι με απλό λογαριασμό χρήστη και όλα παίζουν άψογα. 1
geolias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλα, αν αρχίσουμε να μετραμε τις υποσχέσεις της MS...... 1
Insane Insane Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 2:22 ΜΜ, nick_corobos είπε Αρχικα συγκρινεις ανομια πραγματα. Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα mobile λειτουργικα αλλα αλλο αυτο Κατα δευτερον, το android ειναι linux αλλα ειναι user friendly linux. Αν επρεπε να γραψεις sudo apt και αλλες τετοιες τρελες για απλες διαδικασιες να δω ποσο κοσμο θα ειχαν απο πισω. Απλα πας στο store εγκατασταση. Πας στο apk εγκατασταση. καλά πόσα χρόνια έχει να δεις linux?τι apt μας λες και μπούρδες , μπαίνεις στο κέντρο λογισμικού κατεβάζεις ότι πρόγραμμα θες , δωρεάν ,εύκολα χωρίς κίνδυνο για ιούς ή να κατεβάζεις κρακ και κρουκ όπως στα windows , πήγαινε εσύ και βάλε windows 10 σε ένα λάπτο 10ετίας - που θέλει ένας μέσος χρήστης να μπεί λίγο στο ίντερνετ ή να δει καμιά ταινία - και άμα δουλέψει θα σου κάνω ένα λάπτο δώρο
nick_corobos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Insane Insane είπε καλά πόσα χρόνια έχει να δεις linux?τι apt μας λες και μπούρδες , μπαίνεις στο κέντρο λογισμικού κατεβάζεις ότι πρόγραμμα θες , δωρεάν ,εύκολα χωρίς κίνδυνο για ιούς ή να κατεβάζεις κρακ και κρουκ όπως στα windows , πήγαινε εσύ και βάλε windows 10 σε ένα λάπτο 10ετίας - που θέλει ένας μέσος χρήστης να μπεί λίγο στο ίντερνετ ή να δει καμιά ταινία - και άμα δουλέψει θα σου κάνω ένα λάπτο δώρο Εδω και μηνες ασχολουμαι με τα linux και ακρη δεν βγαζω. Οτι χειροτερo. Εγκατασταση αρχειων δεν μπορεις να κανεις, θες να εισαι προγραμματιστης. Για παραδειγμα κατεβασε το 7zip, το Ansys, το tecplot, πως τα κανεις αυτα εγκατασταση? Θες εντολες. Αυτο με το λαπτοπ δεκαετιας ειναι εκτος θεματος. Δεν με αφορα, σου λεω ποσο ευκολο ειναι να κανεις κατι στο linux αν δεν ξερεις προγραμματισμο και ποσο ευκολο στα windows. Πραγματικα για τα σκουπιδια στο μεσο χρηστη. Το ειπα και το ξαναλεω, τα linux δεν θα γινουν ΠΟΤΕ για το μεσο χρηστη αν δεν κανουν τον προγραμματισμο προαιρετικο. Δεν νομιζω να τους ενδοιαφερει αρα δεν θα γινει ποτε. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από nick_corobos
Insane Insane Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Εδω και μηνες ασχολουμαι με τα linux και ακρη δεν βγαζω. Οτι χειροτερo. Εγκατασταση αρχειων δεν μπορεις να κανεις, θες να εισαι προγραμματιστης. Για παραδειγμα κατεβασε το 7zip, το Ansys, το tecplot, πως τα κανεις αυτα εγκατασταση? Θες εντολες. Αυτο με το λαπτοπ δεκαετιας ειναι εκτος θεματος. Δεν με αφορα, σου λεω ποσο ευκολο ειναι να κανεις κατι στο linux αν δεν ξερεις προγραμματισμο και ποσο ευκολο στα windows. Πραγματικα για τα σκουπιδια στο μεσο χρηστη. μάλλον είσαι κάτω απο τον μέσο χρήστη , από που ανοίγει ο υπολογιστής ξέρεις ή βάζεις βίντεο youtube στο κινητό σου με τίτλο " από που ανοίγει το pc" ;
nick_corobos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Insane Insane είπε μάλλον είσαι κάτω απο τον μέσο χρήστη , από που ανοίγει ο υπολογιστής ξέρεις ή βάζεις βίντεο youtube στο κινητό σου με τίτλο " από που ανοίγει το pc" ; οκ αφου το λες.
Insane Insane Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Εδω και μηνες ασχολουμαι με τα linux και ακρη δεν βγαζω. Οτι χειροτερo. Εγκατασταση αρχειων δεν μπορεις να κανεις, θες να εισαι προγραμματιστης. Για παραδειγμα κατεβασε το 7zip, το Ansys, το tecplot, πως τα κανεις αυτα εγκατασταση? Θες εντολες. Αυτο με το λαπτοπ δεκαετιας ειναι εκτος θεματος. Δεν με αφορα, σου λεω ποσο ευκολο ειναι να κανεις κατι στο linux αν δεν ξερεις προγραμματισμο και ποσο ευκολο στα windows. Πραγματικα για τα σκουπιδια στο μεσο χρηστη. ο επίσης ο μέσος χρήστης θα δουλέψει το Ansys??χαχαχαχ ο μέσος χρήστης θα δει βίντεο στο youtube ταινίες και τέτοια , κάτσε αγόρι μου στα windows 10 , σουρωτήτιιιι 4 λεπτά πριν, Insane Insane είπε μάλλον είσαι κάτω απο τον μέσο χρήστη , από που ανοίγει ο υπολογιστής ξέρεις ή βάζεις βίντεο youtube στο κινητό σου με τίτλο " από που ανοίγει το pc" ; Μόλις τώρα, Insane Insane είπε σουρωτήριιιι Μόλις τώρα, Insane Insane είπε σουρωτήριιιι
nick_corobos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Insane Insane είπε ο επίσης ο μέσος χρήστης θα δουλέψει το Ansys??χαχαχαχ ο μέσος χρήστης θα δει βίντεο στο youtube ταινίες και τέτοια , κάτσε αγόρι μου στα windows 10 , σουρωτήτιιιι Αυτο σου λεω ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ασχολουμαι με τετοια προγραμματα, ξερω στοιχειωδη προγραμματισμο σε matlab, εστω σε matlab που δεν ειναι και γλωσσα, και παλι δυσκολευομαι απιστευτα στο linux. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ή μαλλον γιατι δεν ΘΕΣ να καταλαβεις? Το linux αν εχει ατομα σαν εσενα μεσα που το αναπτυσσουν ειναι λογικο να μενει στον πατο για τον μεσο χρηστη. 3 λεπτά πριν, Insane Insane είπε σουρωτήτιιιι Ποσο χρονων εισαι? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από nick_corobos
Insane Insane Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 ποιά linux έβαλες ; Linux Mint ? Linux Manjaro ? Fedora ? Debian ? Ubuntu ? Lubuntu ? Zorin Os ? MX Linux ? Kali Linux ? Garuda ? Elementary Os ? OpenSuse , ποιά απο τις εκατοντάδες διανομές linux θες να συγκρίνουμε με τα Windows 10 ?χαχαχαχα η με τα Windows 9 άμα θες , τι εννοείς δεν υπάρχουν Windows 9?χαχαχαχ γελάνε και τα τσιμέντα με την microsoft και τύπους σαν κι εσένα που χρησιμοποιούν το σουρωτήριιιι 8 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Αυτο σου λεω ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ασχολουμαι με τετοια προγραμματα, ξερω στοιχειωδη προγραμματισμο σε matlab, εστω σε matlab που δεν ειναι και γλωσσα, και παλι δυσκολευομαι απιστευτα στο linux. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ή μαλλον γιατι δεν ΘΕΣ να καταλαβεις? Το linux αν εχει ατομα σαν εσενα μεσα που το αναπτυσσουν ειναι λογικο να μενει στον πατο για τον μεσο χρηστη. Ποσο χρονων εισαι?
nick_corobos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Insane Insane είπε ποιά linux έβαλες ; Linux Mint ? Linux Manjaro ? Fedora ? Debian ? Ubuntu ? Lubuntu ? Zorin Os ? MX Linux ? Kali Linux ? Garuda ? Elementary Os ? OpenSuse , ποιά απο τις εκατοντάδες διανομές linux θες να συγκρίνουμε με τα Windows 10 ?χαχαχαχα η με τα Windows 9 άμα θες , τι εννοείς δεν υπάρχουν Windows 9?χαχαχαχ γελάνε και τα τσιμέντα με την microsoft και τύπους σαν κι εσένα που χρησιμοποιούν το σουρωτήριιιι Εκτος τοπου και χρονου εισαι, δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου δεν εχει νοημα. Καλη συνεχεια
Insane Insane Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, nick_corobos είπε Εκτος τοπου και χρονου εισαι, δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου δεν εχει νοημα. Καλη συνεχεια ενώ εσύ που λες τα linux είναι για τα σκουπίδια για τον μέσο χρήστη είσαι to the point , επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το Ansys κρίνεις ότι είναι για τα σκουπίδια για τον μέσο χρήστη ,τα windows 10 που είναι για τον μέσο χρήστη κάνε εγκατάσταση σπασμένο πρόγραμμα το AutoCad με crack που βρίσκεις στο ιντερνετ γεμάτα ιούς , κάνε τα άθλια update των windows 10 που περιμένεις κάτι αιώνες , κάνε φορμάτ κάθε 2 μήνες γιατί θα έχεις γίνει σουρωτήριιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα