Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Δε σε κατηγορει κανεις,αλλα μη νομιζεις οτι μονο οσοι δουλευουν σεζον τραβανε τετοια.

Οι μισοι εκει εξω κανουν 2 δουλειες.

Μην γραφεις σε παραθεση.

Συγνώμη για την παράθεση. Το γνωρίζω πως ειναι δυσκολο για ολους, ειδικά για παιδια με χαμηλοτερες μισθοδοσίες, ειναι οικονομική δολοφόνία! Πραγματικα εχω παθει σοκ!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Respado είπε

Συγνώμη για την παράθεση. Το γνωρίζω πως ειναι δυσκολο για ολους, ειδικά για παιδια με χαμηλοτερες μισθοδοσίες, ειναι οικονομική δολοφόνία! Πραγματικα εχω παθει σοκ!

Δε στο λεω για να επαναπαυθεις,αλλα για να ηρεμησεις,χωρις να σημαινει οτι αυτο που λεω ειναι σιγουρο.

Εγω δεν εχω λαβει καποιο προστιμο για τις 25 μερες  που υποτιθεται οτι δουλευα χωρις να ανεβαζω tests.
Μπορει να παρει χρονο για να φανει το οποιο προστιμο,αλλα μπορει και να μην ασχολειται κανεις με αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε στο λεω για να επαναπαυθεις,αλλα για να ηρεμησεις,χωρις να σημαινει οτι αυτο που λεω ειναι σιγουρο.

Εγω δεν εχω λαβει καποιο προστιμο για τις 25 μερες  που υποτιθεται οτι δουλευα χωρις να ανεβαζω tests.
Μπορει να παρει χρονο για να φανει το οποιο προστιμο,αλλα μπορει και να μην ασχολειται κανεις με αυτα.

Επειδή το έψαξα, τα ηλεκτρονικά πρόστιμα αφορούν την περίοδο απο 18/10/21 ως και 7/11/21 σε πρωτη φαση. Τα πρόστιμα θα αρχίσουν να κοινοποιούνται υποτίθεται απο αύριο, Δευτέρα 22/11 ΑΦΟΥ το σύστημα Εργάνη αποστείλει τις λίστες στο αρμόδιο σώμα επιθεώρησης εργασίας το οποίο και ειναι υπεύθυνο να τα κοινοποιήσει σε εργαζόμενους και εργοδότες. Απ οτι είδα σε γκρουπ λογιστών στο fb, πολλοί ειναι επίσης οι λογιστές που δεν κάναν τις δηλώσεις στο Εργάνη για τους ανεμβολιαστους και βρίσκονται σε σύγχυση για το τι και πως.

Επεξ/σία από Respado
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Respado είπε

πολλοί ειναι επίσης οι λογιστές που δεν κάναν τις δηλώσεις στο Εργάνη για τους ανεμβολιαστους και βρίσκονται σε σύγχυση για το τι και πως.

Αστα να πανε,οπως ηταν και τον Ιουλιο με την ακυρωση των αναστολων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια και γω εχω χασει τον υπνο μου αφου τελειωσα 13 οκτωβριου και μεχρι τελους οκτωβριου μου κολλουσαν ενσημα και απο 14 οκτωβριου δεν εκανα ραπιντ γτ δεν μου χρειαζοταν δυστηχως το θεμα ειναι αδεια μπορει να με βαλει οτι ημουν πχ τωρα αν κανω ενσταση η παει το χασαμε...1200 ευρω και ανεργος τωρα ειναι πολλα με οικογενεια...

Επεξ/σία από skiathos7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...