Respado Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Δε σε κατηγορει κανεις,αλλα μη νομιζεις οτι μονο οσοι δουλευουν σεζον τραβανε τετοια. Οι μισοι εκει εξω κανουν 2 δουλειες. Μην γραφεις σε παραθεση. Συγνώμη για την παράθεση. Το γνωρίζω πως ειναι δυσκολο για ολους, ειδικά για παιδια με χαμηλοτερες μισθοδοσίες, ειναι οικονομική δολοφόνία! Πραγματικα εχω παθει σοκ!
StamTheMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Respado είπε Συγνώμη για την παράθεση. Το γνωρίζω πως ειναι δυσκολο για ολους, ειδικά για παιδια με χαμηλοτερες μισθοδοσίες, ειναι οικονομική δολοφόνία! Πραγματικα εχω παθει σοκ! Δε στο λεω για να επαναπαυθεις,αλλα για να ηρεμησεις,χωρις να σημαινει οτι αυτο που λεω ειναι σιγουρο. Εγω δεν εχω λαβει καποιο προστιμο για τις 25 μερες που υποτιθεται οτι δουλευα χωρις να ανεβαζω tests. Μπορει να παρει χρονο για να φανει το οποιο προστιμο,αλλα μπορει και να μην ασχολειται κανεις με αυτα.
Respado Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε στο λεω για να επαναπαυθεις,αλλα για να ηρεμησεις,χωρις να σημαινει οτι αυτο που λεω ειναι σιγουρο. Εγω δεν εχω λαβει καποιο προστιμο για τις 25 μερες που υποτιθεται οτι δουλευα χωρις να ανεβαζω tests. Μπορει να παρει χρονο για να φανει το οποιο προστιμο,αλλα μπορει και να μην ασχολειται κανεις με αυτα. Επειδή το έψαξα, τα ηλεκτρονικά πρόστιμα αφορούν την περίοδο απο 18/10/21 ως και 7/11/21 σε πρωτη φαση. Τα πρόστιμα θα αρχίσουν να κοινοποιούνται υποτίθεται απο αύριο, Δευτέρα 22/11 ΑΦΟΥ το σύστημα Εργάνη αποστείλει τις λίστες στο αρμόδιο σώμα επιθεώρησης εργασίας το οποίο και ειναι υπεύθυνο να τα κοινοποιήσει σε εργαζόμενους και εργοδότες. Απ οτι είδα σε γκρουπ λογιστών στο fb, πολλοί ειναι επίσης οι λογιστές που δεν κάναν τις δηλώσεις στο Εργάνη για τους ανεμβολιαστους και βρίσκονται σε σύγχυση για το τι και πως. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Respado 1
StamTheMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Respado είπε πολλοί ειναι επίσης οι λογιστές που δεν κάναν τις δηλώσεις στο Εργάνη για τους ανεμβολιαστους και βρίσκονται σε σύγχυση για το τι και πως. Αστα να πανε,οπως ηταν και τον Ιουλιο με την ακυρωση των αναστολων.
skiathos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδια και γω εχω χασει τον υπνο μου αφου τελειωσα 13 οκτωβριου και μεχρι τελους οκτωβριου μου κολλουσαν ενσημα και απο 14 οκτωβριου δεν εκανα ραπιντ γτ δεν μου χρειαζοταν δυστηχως το θεμα ειναι αδεια μπορει να με βαλει οτι ημουν πχ τωρα αν κανω ενσταση η παει το χασαμε...1200 ευρω και ανεργος τωρα ειναι πολλα με οικογενεια... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από skiathos7
Προτεινόμενες αναρτήσεις