Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Snoob είπε

"Δικαίωμά μου να γράψω ψέματα για να γλιτώσω κλήση".

Γεια σου Ελλάδα.

Είναι. Ό,τι θες μπορείς να πεις.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Snoob είπε

Γεια σου Ελλάδα.

Βασικα αυτο που περιγραφεις ειναι η δουλεια του μεσου δικηγορου παγκοσμιως.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Snoob είπε

Γεια σου Ελλάδα.

19 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Wowww ! Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο . Ήταν κλήση δημοτικής ή τροχαίας ;;;

https://www.kathimerini.gr/opinion/692408/sevasmos-pros-tis-apologies/

Σεβασμός στην απολογία κατηγορουμένου.  😉Όλο το ζουμί στην πρώτη παράγραφο. Ο μάρτυρας όμως μπορεί να διωχθεί για ψευδορκία αν πει ψέματα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πριν 7-8 μήνες με έγραψαν για παράνομη στάθμευση στο κέντρο έκανα ένσταση γράφοντας φυσικά και κάποιες υπερβολές (δικαίωμά μου) η ένσταση έγινε δεκτή και το πρόστιμο διεγράφη.

Είχα πάνω από 200+ κλήσεις από δημοτική αστυνομία και διεγράφησαν όλες επειδή το χρώμα του αυτοκινήτου ήταν διαφορετικό. Ο δημοτικός αστυνόμος είχε αχρωματοψία και έγραφε ότι κινούταν. Από όχημα χρηματαποστολής μέχρι αυτοκίνητο της αστυνομίας 😂

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Είχα πάνω από 200+ κλήσεις από δημοτική αστυνομία και διεγράφησαν όλες επειδή το χρώμα του αυτοκινήτου ήταν διαφορετικό

Λογικά εσένα ήταν το 201ό χρώμα

26 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Ο δημοτικός αστυνόμος είχε αχρωματοψία και έγραφε ότι κινούταν. Από όχημα χρηματαποστολής μέχρι αυτοκίνητο της αστυνομίας 😂

Δεν ήξερε να διαβάζει κιόλας?

• Super Moderators
Δημοσ.

Και ξαναλέω, θερμά συγχαρητήρια σε όποιον έχει το νεοελληνικό καμάρι να γράφει φόρα-παρτίδα πως είναι ψευτάκος.

Μετά, όμως, μην ακούω για το κράτος και άλλες ομορφιές.

Αν θέλατε σοβαρό  κράτος, θα το θέλατε παντού.

Εκεί που βολεύει να να γλιτώνετε τις κουτσουκέλες σας, όμως, "δικαίωμά μου".

Γεια σου Ελλάδα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Snoob είπε

Και ξαναλέω, θερμά συγχαρητήρια σε όποιον έχει το νεοελληνικό καμάρι να γράφει φόρα-παρτίδα πως είναι ψευτάκος.

Μετά, όμως, μην ακούω για το κράτος και άλλες ομορφιές.

Γεια σου Ελλάδα.

Κανένα σοβαρό κράτος, δεν βάζει σε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ , βασική οδική αρτηρία της χώρας, που τη συνδέει με τον υπόλοιπο κόσμο , όριο ταχύτητας 70km/h , όπως ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ και μετά να στέλνει ραντάρ, να γράφουν όσους πηγαίνουν με 85km/h .

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Κανένα σοβαρό κράτος, δεν βάζει σε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ , βασική οδική αρτηρία της χώρας, που τη συνδέει με τον υπόλοιπο κόσμο , όριο ταχύτητας 70km/h , όπως ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ και μετά να στέλνει ραντάρ, να γράφουν όσους πηγαίνουν με 85km/h .

Το σοβαρό κράτος το φτιάχνουν σοβαροί πολίτες, μην τα ρίχνεις στο κράτος αλλά στους πολίτες του. 

Εμείς έχουμε και άλλη πρωτιά παγκοσμίως, την διχόνοια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το φταίξιμο για την κατάσταση μας πάντα σε άλλους. 

1 ώρα πριν, Snoob είπε

Αν θέλατε σοβαρό  κράτος, θα το θέλατε παντού

Ποιος σου είπε ότι ο μέσος Έλληνας θέλει σοβαρό κράτος ΠΑΝΤΟΥ. Θα γινόταν επανάσταση. Δεν θέλει.

Όταν βλέπω ότι σβήνεται κληση λόγω χρώματος,χάνεις πάσα ιδέα. Η πινακίδα του αυτοκινήτου και μια φωτογραφία ρε γαμωτο δεν είναι επαρκή στοιχεία;;;;

Τέλος καθόλου ασυνήθιστη η νοοτροπία του pappou.Ειναι ο κανονας. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Θελουμε νόμους ή όχι; Αν θελουμε νόμους για να έχουμε ένα σοβαρό κράτος θα πρέπει να τους σεβαστούμε είτε τους θεωρούμε σωστούς είτε παράλογους.

Αν ξεκινήσουμε να τους εφαρμόζουμε κατά το δοκούν τότε δε μιλάμε για κράτος αλλά για ζούγκλα. 
Εμένα αν και οδηγός χθες πάρκαρα σε ιδιωτικό πάρκινγκ και περπατούσα στην Παύλου Μελά γυναίκα παραβίασε το κόκκινο και κόντεψε να με πατήσει πάνω στη διάβαση όντας πεζός και έχοντας πράσινο του πεζού. Έκανε καλά; Με βάση τα λεγόμενα σας αφού δεν περνούσε άλλο αμάξι δεν έγινε και κάτι. Σιγά εμένα απλά θα πατούσε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εμένα αν και οδηγός χθες πάρκαρα σε ιδιωτικό πάρκινγκ και περπατούσα στην Παύλου Μελά γυναίκα παραβίασε το κόκκινο και κόντεψε να με πατήσει πάνω στη διάβαση όντας πεζός και έχοντας πράσινο του πεζού. Έκανε καλά; Με βάση τα λεγόμενα σας αφού δεν περνούσε άλλο αμάξι δεν έγινε και κάτι. Σιγά εμένα απλά θα πατούσε.

αφΟυ δΕ σε ΠατΗσε τι κλεγΕσε Ολα καΛα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/11/2021 στις 1:23 ΜΜ, Snoob είπε

Πες τα ν' αγιάσει ο στόμας σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...