Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση για οποίον γνωρίζει, σήμερα πηρα πρόστιμο από την τροχαία, ισχύει ότι αν το πληρώσω μέσα σε 10 μέρες είναι τα μισά ? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, belkin είπε

Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση για οποίον γνωρίζει, σήμερα πηρα πρόστιμο από την τροχαία, ισχύει ότι αν το πληρώσω μέσα σε 10 μέρες είναι τα μισά ? 

Σου γράφει κάτι τέτοιο η κλήση;Ξερω ότι εχει καταργηθεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Γραφει κατι για δεκα μερες αλλα οχι για εκπτωση, (αυτο ξερω και εγω αλλα ειπα μηπως κανω λαθος)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

9 λεπτά πριν, belkin είπε

Γραφει κατι για δεκα μερες αλλα οχι για εκπτωση, (αυτο ξερω και εγω αλλα ειπα μηπως κανω λαθος)

Μπορει να το γραφει αν ειναι παλιο μπλοκακι,αλλα εχει καταργηθει χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες το και αλλιώς, στην ουσία είναι σαν να πληρώνεις μισά

Αναφορά σε κείμενο

ο ανανεωμένος ΚΟΚ κατάργησε και την έκπτωση 50% που ίσχυε μέχρι τότε αν το ποσό καταβάλλονταν εντός 10 ημερών, αφού όπως προείπαμε τα νέα πρόστιμα είναι μειωμένα κατά 50% έτσι κι αλλιώς συγκριτικά με ό,τι ίσχυε πριν. Άρα, στην περίπτωση κλήσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πληρώσετε όλο το ποσόν, ανεξαρτήτως εάν το πληρώσετε την αμέσως επόμενη ημέρα ή όχι.

Έχεις δικαίωμα όμως να κάνεις ένσταση εντός 3 ημερών. 

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Nabuko είπε

Πρόστιμο Black Friday.Δεν το πρόλαβα, εξαντλήθηκε.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν ισχύει το πλήρωσα κανονικά χωρίς ένσταση γιατί είμαστε άντρες και τα λάθη πληρώνονται. 😂🤦‍♂️😉

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αν θέλει να χάσει κι άλλο χρόνο , είναι καλή ιδέα. Από τότε που έκοψαν τα δικαστήρια , δεν υπάρχει ελπίδα να σου τη χαρίσουν με την ένσταση . Μιλάμε για ένσταση , στο διοικητή του τροχονόμου που σε έγραψε , ο οποίος τον έστειλε να γεμίσει μπλοκ !  Στα δικαστήρια, γλύτωνε κανείς εύκολα πολλές κλήσεις, αν είχε καλή παρουσία και λέγειν. 

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε

Αν θέλει να χάσει κι άλλο χρόνο , είναι καλή ιδέα.

Εφόσον σου δίνουν αυτό το δικαίωμα μπορείς να το εξασκήσεις. Μπορεί και όχι. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά, εσύ το βλέπεις σαν χάσιμο χρόνου, κάποιος άλλος όχι.

4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Μιλάμε για ένσταση , στο διοικητή του τροχονόμου που σε έγραψε , ο οποίος τον έστειλε να γεμίσει μπλοκ ! 

Αυτή είναι μια δική σου αυθαίρετη τοποθέτηση.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εφόσον σου δίνουν αυτό το δικαίωμα μπορείς να το εξασκήσεις. Μπορεί και όχι. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά, εσύ το βλέπεις σαν χάσιμο χρόνου, κάποιος άλλος όχι.

Αυτή είναι μια δική σου αυθαίρετη τοποθέτηση.

Δεν αμφισβήτησα το δικαίωμα. Από την άλλη το αποτέλεσμα της ένστασης , δεν το ασφισβήτησα απλά, το θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει . Δεν γλυτώνεις την κλήση με ένσταση .Είναι θέμα συζητήσεων και  όσες  ιστορίες , κλήσεων έχω ακούσει , για τις οποίες υπέβαλαν ένσταση,  δεν έγινε δεκτή ούτε μία. Και η δική μου εμπειρία , συμφωνεί .

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Δεν αμφισβήτησα το δικαίωμα. Από την άλλη το αποτέλεσμα της ένστασης , δεν το ασφισβήτησα απλά, το θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει . Δεν γλυτώνεις την κλήση με ένσταση .Είναι θέμα συζητήσεων και  όσες  ιστορίες , κλήσεων έχω ακούσει , για τις οποίες υπέβαλαν ένσταση,  δεν έγινε δεκτή ούτε μία. Και η δική μου εμπειρία , συμφωνεί .

Πριν 7-8 μήνες με έγραψαν για παράνομη στάθμευση στο κέντρο έκανα ένσταση γράφοντας φυσικά και κάποιες υπερβολές (δικαίωμά μου) η ένσταση έγινε δεκτή και το πρόστιμο διεγράφη.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πριν 7-8 μήνες με έγραψαν για παράνομη στάθμευση στο κέντρο έκανα ένσταση γράφοντας φυσικά και κάποιες υπερβολές (δικαίωμά μου) η ένσταση έγινε δεκτή και το πρόστιμο διεγράφη.

Wowww ! Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο . Ήταν κλήση δημοτικής ή τροχαίας ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Wowww ! Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο . Ήταν κλήση δημοτικής ή τροχαίας ;;;

Δημοτικής νομίζω. Αυτή που έχει γραφεία στην Αγίου Κων/νου λίγο πιο κάτω από Ομόνοια  αλλά από ότι θυμάμαι ένστολοι Ασττυνομικοί ήταν στα Γραφεία.

1 ώρα πριν, Snoob είπε

"Δικαίωμά μου να γράψω ψέματα για να γλιτώσω κλήση".

Γεια σου Ελλάδα.

Ο κατηγορούμενος μπορεί να πει ακόμη και ψέματα να πείσει το δικαστήριο για αυτό και δεν διώκεται. Στην κρίση του δικαστή είναι να τον πιστέψει ή όχι. Εμένα με πίστεψαν ή ήθελαν να τη σβήσουν.🙂

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...