belkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση για οποίον γνωρίζει, σήμερα πηρα πρόστιμο από την τροχαία, ισχύει ότι αν το πληρώσω μέσα σε 10 μέρες είναι τα μισά ?
me3ikan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Όχι, αυτό δεν ισχύει εδώ και μερικά χρόνια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, belkin είπε Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση για οποίον γνωρίζει, σήμερα πηρα πρόστιμο από την τροχαία, ισχύει ότι αν το πληρώσω μέσα σε 10 μέρες είναι τα μισά ? Σου γράφει κάτι τέτοιο η κλήση;Ξερω ότι εχει καταργηθεί.
belkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Σου γράφει κάτι τέτοιο η κλήση;Ξερω ότι εχει καταργηθεί. Γραφει κατι για δεκα μερες αλλα οχι για εκπτωση, (αυτο ξερω και εγω αλλα ειπα μηπως κανω λαθος)
StamTheMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σου γράφει κάτι τέτοιο η κλήση;Ξερω ότι εχει καταργηθεί. 9 λεπτά πριν, belkin είπε Γραφει κατι για δεκα μερες αλλα οχι για εκπτωση, (αυτο ξερω και εγω αλλα ειπα μηπως κανω λαθος) Μπορει να το γραφει αν ειναι παλιο μπλοκακι,αλλα εχει καταργηθει χρονια.
Nabuko Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες το και αλλιώς, στην ουσία είναι σαν να πληρώνεις μισά Αναφορά σε κείμενο ο ανανεωμένος ΚΟΚ κατάργησε και την έκπτωση 50% που ίσχυε μέχρι τότε αν το ποσό καταβάλλονταν εντός 10 ημερών, αφού όπως προείπαμε τα νέα πρόστιμα είναι μειωμένα κατά 50% έτσι κι αλλιώς συγκριτικά με ό,τι ίσχυε πριν. Άρα, στην περίπτωση κλήσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πληρώσετε όλο το ποσόν, ανεξαρτήτως εάν το πληρώσετε την αμέσως επόμενη ημέρα ή όχι. Έχεις δικαίωμα όμως να κάνεις ένσταση εντός 3 ημερών. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Nabuko
AntiCambeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Nabuko είπε Δες το και αλλιώς, στην ουσία είναι σαν να πληρώνεις μισά Έχεις δικαίωμα όμως να κάνεις ένσταση εντός 3 ημερών. Πρόστιμο Black Friday.Δεν το πρόλαβα, εξαντλήθηκε. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
belkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Nabuko είπε Δες το και αλλιώς, στην ουσία είναι σαν να πληρώνεις μισά Έχεις δικαίωμα όμως να κάνεις ένσταση εντός 3 ημερών. Δεν ισχύει το πλήρωσα κανονικά χωρίς ένσταση γιατί είμαστε άντρες και τα λάθη πληρώνονται. 😂🤦♂️😉 5
Dr_73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχεις δικαίωμα όμως να κάνεις ένσταση εντός 3 ημερών. Αν θέλει να χάσει κι άλλο χρόνο , είναι καλή ιδέα. Από τότε που έκοψαν τα δικαστήρια , δεν υπάρχει ελπίδα να σου τη χαρίσουν με την ένσταση . Μιλάμε για ένσταση , στο διοικητή του τροχονόμου που σε έγραψε , ο οποίος τον έστειλε να γεμίσει μπλοκ ! Στα δικαστήρια, γλύτωνε κανείς εύκολα πολλές κλήσεις, αν είχε καλή παρουσία και λέγειν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Dr_73
Nabuko Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε Αν θέλει να χάσει κι άλλο χρόνο , είναι καλή ιδέα. Εφόσον σου δίνουν αυτό το δικαίωμα μπορείς να το εξασκήσεις. Μπορεί και όχι. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά, εσύ το βλέπεις σαν χάσιμο χρόνου, κάποιος άλλος όχι. 4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Μιλάμε για ένσταση , στο διοικητή του τροχονόμου που σε έγραψε , ο οποίος τον έστειλε να γεμίσει μπλοκ ! Αυτή είναι μια δική σου αυθαίρετη τοποθέτηση.
Dr_73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εφόσον σου δίνουν αυτό το δικαίωμα μπορείς να το εξασκήσεις. Μπορεί και όχι. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά, εσύ το βλέπεις σαν χάσιμο χρόνου, κάποιος άλλος όχι. Αυτή είναι μια δική σου αυθαίρετη τοποθέτηση. Δεν αμφισβήτησα το δικαίωμα. Από την άλλη το αποτέλεσμα της ένστασης , δεν το ασφισβήτησα απλά, το θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει . Δεν γλυτώνεις την κλήση με ένσταση .Είναι θέμα συζητήσεων και όσες ιστορίες , κλήσεων έχω ακούσει , για τις οποίες υπέβαλαν ένσταση, δεν έγινε δεκτή ούτε μία. Και η δική μου εμπειρία , συμφωνεί .
papoys1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Δεν αμφισβήτησα το δικαίωμα. Από την άλλη το αποτέλεσμα της ένστασης , δεν το ασφισβήτησα απλά, το θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει . Δεν γλυτώνεις την κλήση με ένσταση .Είναι θέμα συζητήσεων και όσες ιστορίες , κλήσεων έχω ακούσει , για τις οποίες υπέβαλαν ένσταση, δεν έγινε δεκτή ούτε μία. Και η δική μου εμπειρία , συμφωνεί . Πριν 7-8 μήνες με έγραψαν για παράνομη στάθμευση στο κέντρο έκανα ένσταση γράφοντας φυσικά και κάποιες υπερβολές (δικαίωμά μου) η ένσταση έγινε δεκτή και το πρόστιμο διεγράφη. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 "Δικαίωμά μου να γράψω ψέματα για να γλιτώσω κλήση". Γεια σου Ελλάδα. 9
Dr_73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πριν 7-8 μήνες με έγραψαν για παράνομη στάθμευση στο κέντρο έκανα ένσταση γράφοντας φυσικά και κάποιες υπερβολές (δικαίωμά μου) η ένσταση έγινε δεκτή και το πρόστιμο διεγράφη. Wowww ! Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο . Ήταν κλήση δημοτικής ή τροχαίας ;;;
papoys1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Wowww ! Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο . Ήταν κλήση δημοτικής ή τροχαίας ;;; Δημοτικής νομίζω. Αυτή που έχει γραφεία στην Αγίου Κων/νου λίγο πιο κάτω από Ομόνοια αλλά από ότι θυμάμαι ένστολοι Ασττυνομικοί ήταν στα Γραφεία. 1 ώρα πριν, Snoob είπε "Δικαίωμά μου να γράψω ψέματα για να γλιτώσω κλήση". Γεια σου Ελλάδα. Ο κατηγορούμενος μπορεί να πει ακόμη και ψέματα να πείσει το δικαστήριο για αυτό και δεν διώκεται. Στην κρίση του δικαστή είναι να τον πιστέψει ή όχι. Εμένα με πίστεψαν ή ήθελαν να τη σβήσουν.🙂 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα