Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα αγόρασα ένα αυτοκίνητο κόκκινο χρώμα, ένας φίλος μου από κάποιες γρατσουνιές μου είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό ήταν κίτρινο χρώμα, και βάφτικε κόκκινο αυτό πως μπορώ να σιγουρέψω αν ήταν κίτρινο χρώμα η αν δεν ήταν άλλο χρώμα τι να προσέξω και που ευχαριστώ...

Επεξ/σία από chousi
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chousi είπε

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα αγόρασα ένα αυτοκίνητο κόκκινο χρώμα, ένας φίλος μου από κάποιες γρατσουνιές μου είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό ήταν κίτρινο χρώμα, και βάφτικε κόκκινο αυτό πως μπορώ να σιγουρέψω αν ήταν κίτρινο χρώμα η αν δεν ήταν άλλο χρώμα τι να προσέξω και που ευχαριστώ...

Η άδεια του αυτοκινήτου τι χρώμα λέει ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Η άδεια του αυτοκινήτου τι χρώμα λέει ?

Κόκκινο αλλά εγώ είμαι ο 3ος κάτοχος

Μόλις τώρα, chousi είπε

Κόκκινο αλλά εγώ είμαι ο 3ος κάτοχος

Μπορώ να καταλάβω από την άδεια;;

Δημοσ.

Δοκίμασε να τραβήξεις τα λάστιχα στις πόρτες, για να δεις αν υπάρχει άλλο χρώμα από κάτω. Συνήθως κάπου θα έχει ξεφύγει

Δημοσ.

Αν έχει γίνει καλή δουλειά τι σε πειράζει;;;

Πάντως πιθανότερο είναι ο φίλος σου να είδε το ασταρι κάτω από την μπογιά κ να μπερδεύτηκε....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chousi είπε

Μπορώ να καταλάβω από την άδεια;;

Όχι, η άδεια γράφει μόνο το χρώμα που έχει τώρα, στο φάκελο του αυτοκινήτου στο μεταφορών φαίνονται τυχόν τέτοιες αλλαγές.

Η λαμαρίνα στο χώρο της μηχανής έχει κόκκινο χρώμα? Αν ναι είναι εντελώς απίθανο να ήταν παλιότερα κίτρινο, σπανίως κατεβάζουν και κινητήρα για να βαφτούν τα πάντα, όπως έγραψαν και παραπάνω μπορείς να κοιτάξεις και κάτω από τα λάστιχα.

Εναλλακτικά πήγαινε το σε φανοποιό να το δει, μέσα σε 1-2 λεπτά το πολύ θα σου πει με σιγουριά αν ήταν άλλο χρώμα πριν.

Δημοσ.

Σηκωσε τις μοκέτες στο πορτ μπαγκάζ  ή τα λάστιχα στις πόρτες όπως σου είπαν .

Δεν πιστευω να είναι ντιζελ και με καινούργια νούμερα........

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill999r είπε

Αν έχει γίνει καλή δουλειά τι σε πειράζει;;;

Πάντως πιθανότερο είναι ο φίλος σου να είδε το ασταρι κάτω από την μπογιά κ να μπερδεύτηκε....

Μάλλον ναι το ασταρι γιατί όμως να είναι τέτοιο κίτρινο η χρυσαφί χρώμα;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σηκωσε τις μοκέτες στο πορτ μπαγκάζ  ή τα λάστιχα στις πόρτες όπως σου είπαν .

Δεν πιστευω να είναι ντιζελ και με καινούργια νούμερα........

Παλιο ταξι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chousi είπε

Μάλλον ναι το ασταρι γιατί όμως να είναι τέτοιο κίτρινο η χρυσαφί χρώμα;;

Φίλε μου οι γρατσουνιές σε ποιο σημείο ήταν;

Αν πχ ήταν σε έναν προφυλακτήρα παιζει να τον είχε αλλάξει ο άνθρωπος από τρακάρισμα κ να έβαλε μεταχειρισμένο που αναγκάστηκε να τον ξαναβαψει.

Το ίδιο ισχύει πχ κ για μια πόρτα.

Εσύ όταν το αγόρασες το είδε μηχανικός ή φανοποιος; 

Αν είναι εξακριβωμένα ατρακαριστο τότε ή έχει γίνει τοπική επισκευή ή όντως ο φίλος σου βλέπει το ασταρι κ μπερδεύεται.

Πάντως μια επίσκεψη σε έναν φανοποιο θα σου λύσει τις απορίες.

Πάντως η αλλαγή χρώματος σε αυτοκίνητο έχει μεγάλη διαδικασία κ κόστος. Ορισμένοι για να γλυτώσουν το λύσιμο του αυτοκινήτου το βάφουν μόνο εξωτερικά οπότε εύκολα βλέπεις είτε στον χώρο του κινητήρα είτε στο πορτμπαγκάζ το προηγούμενο χρώμα

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...