chousi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα αγόρασα ένα αυτοκίνητο κόκκινο χρώμα, ένας φίλος μου από κάποιες γρατσουνιές μου είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό ήταν κίτρινο χρώμα, και βάφτικε κόκκινο αυτό πως μπορώ να σιγουρέψω αν ήταν κίτρινο χρώμα η αν δεν ήταν άλλο χρώμα τι να προσέξω και που ευχαριστώ... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από chousi
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, chousi είπε Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα αγόρασα ένα αυτοκίνητο κόκκινο χρώμα, ένας φίλος μου από κάποιες γρατσουνιές μου είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό ήταν κίτρινο χρώμα, και βάφτικε κόκκινο αυτό πως μπορώ να σιγουρέψω αν ήταν κίτρινο χρώμα η αν δεν ήταν άλλο χρώμα τι να προσέξω και που ευχαριστώ... Η άδεια του αυτοκινήτου τι χρώμα λέει ?
chousi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Η άδεια του αυτοκινήτου τι χρώμα λέει ? Κόκκινο αλλά εγώ είμαι ο 3ος κάτοχος Μόλις τώρα, chousi είπε Κόκκινο αλλά εγώ είμαι ο 3ος κάτοχος Μπορώ να καταλάβω από την άδεια;;
Phoenix7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δοκίμασε να τραβήξεις τα λάστιχα στις πόρτες, για να δεις αν υπάρχει άλλο χρώμα από κάτω. Συνήθως κάπου θα έχει ξεφύγει
bill999r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Αν έχει γίνει καλή δουλειά τι σε πειράζει;;; Πάντως πιθανότερο είναι ο φίλος σου να είδε το ασταρι κάτω από την μπογιά κ να μπερδεύτηκε.... 1 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, chousi είπε Μπορώ να καταλάβω από την άδεια;; Όχι, η άδεια γράφει μόνο το χρώμα που έχει τώρα, στο φάκελο του αυτοκινήτου στο μεταφορών φαίνονται τυχόν τέτοιες αλλαγές. Η λαμαρίνα στο χώρο της μηχανής έχει κόκκινο χρώμα? Αν ναι είναι εντελώς απίθανο να ήταν παλιότερα κίτρινο, σπανίως κατεβάζουν και κινητήρα για να βαφτούν τα πάντα, όπως έγραψαν και παραπάνω μπορείς να κοιτάξεις και κάτω από τα λάστιχα. Εναλλακτικά πήγαινε το σε φανοποιό να το δει, μέσα σε 1-2 λεπτά το πολύ θα σου πει με σιγουριά αν ήταν άλλο χρώμα πριν.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Σηκωσε τις μοκέτες στο πορτ μπαγκάζ ή τα λάστιχα στις πόρτες όπως σου είπαν . Δεν πιστευω να είναι ντιζελ και με καινούργια νούμερα........ 1
chousi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, bill999r είπε Αν έχει γίνει καλή δουλειά τι σε πειράζει;;; Πάντως πιθανότερο είναι ο φίλος σου να είδε το ασταρι κάτω από την μπογιά κ να μπερδεύτηκε.... Μάλλον ναι το ασταρι γιατί όμως να είναι τέτοιο κίτρινο η χρυσαφί χρώμα;;
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σηκωσε τις μοκέτες στο πορτ μπαγκάζ ή τα λάστιχα στις πόρτες όπως σου είπαν . Δεν πιστευω να είναι ντιζελ και με καινούργια νούμερα........ Παλιο ταξι?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Παλιο ταξι? Ποτέ δεν ξέρεις.
bill999r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chousi είπε Μάλλον ναι το ασταρι γιατί όμως να είναι τέτοιο κίτρινο η χρυσαφί χρώμα;; Φίλε μου οι γρατσουνιές σε ποιο σημείο ήταν; Αν πχ ήταν σε έναν προφυλακτήρα παιζει να τον είχε αλλάξει ο άνθρωπος από τρακάρισμα κ να έβαλε μεταχειρισμένο που αναγκάστηκε να τον ξαναβαψει. Το ίδιο ισχύει πχ κ για μια πόρτα. Εσύ όταν το αγόρασες το είδε μηχανικός ή φανοποιος; Αν είναι εξακριβωμένα ατρακαριστο τότε ή έχει γίνει τοπική επισκευή ή όντως ο φίλος σου βλέπει το ασταρι κ μπερδεύεται. Πάντως μια επίσκεψη σε έναν φανοποιο θα σου λύσει τις απορίες. Πάντως η αλλαγή χρώματος σε αυτοκίνητο έχει μεγάλη διαδικασία κ κόστος. Ορισμένοι για να γλυτώσουν το λύσιμο του αυτοκινήτου το βάφουν μόνο εξωτερικά οπότε εύκολα βλέπεις είτε στον χώρο του κινητήρα είτε στο πορτμπαγκάζ το προηγούμενο χρώμα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από bill999r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα