ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά μια γνώμη για την συγκεκριμένη TV? Αξίζει στα 449 που έχει τώρα στο skroutz? Ευχαριστώ.
CaptainChris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Εξαιρετική τηλεόραση, αξίζει πολύ παραπάνω. Εικόνα εκπληκτικη και ήχος.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, CaptainChris είπε Εξαιρετική τηλεόραση, αξίζει πολύ παραπάνω. Εικόνα εκπληκτικη και ήχος. Γενικά και γω αυτά διάβασα online απλώς η μια κριτική που έχει στο skroutz δεν είναι καθόλου καλή και είπα να ρωτήσω εδώ.
iguana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εμένα με ενδιαφέρει η 65’. Η 715 έχει καλές κριτικές η 725 όπως είπε ο Pi AP δεν έχει πολλά ρεβιους. Στα 789 να προχωρήσω; (+ Επιστροφή από κάρτα) Αναφέρομαι στην TCL 65P725.
Neo4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Γενικά και γω αυτά διάβασα online απλώς η μια κριτική που έχει στο skroutz δεν είναι καθόλου καλή και είπα να ρωτήσω εδώ. Το σκέφτομαι και εγώ για την 50αρα και ψάχνοντας για review το πιο αναλυτικό που βρήκα είναι αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Q5cC3vdV6y0 είναι στα ισπανικά αλλά έχει αγγλικούς υποτίτλους Στο σκρουτζ πάντως ανεβήκαν άλλες 2 κριτικές
dopefromcali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα,πριν λίγο καιρό στο skroutz υπήρχε η 55C715 στα 580 αλλά μετά έγινε sold out. Μόλις είδα την προσφορά 55C725 στα 599 την αγόρασα κατευθείαν. Την περιμένω αύριο ή μεθαύριο. Εμπιστεύομαι πιο πολύ τις καλές θετικές κριτικές(reddit, YouTube) πάρα μία κακή κριτική στο skroutz.Aν και σήμερα έγιναν δύο καινούριες πολύ θετικές κριτικές. Σίγουρα είναι value for money, θά κάνω update και ότι άλλο θέλετε αφού την σεταρω. 1
achilleas1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Ο κωτσοβολος και ο γερμανος την εχουν στα 429
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει τι VESA Hole Pattern έχει η TV στις 43"? Κάποια site μου δείχνουν 200x200, ενώ άλλα 300x300. Δεν ξέρω τι βάση να πάρω. Btw αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο topic που έκανα σχετικά με βάση οροφής θα ήμουν ευγνώμον.
dopefromcali Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 στο επίσημο site γράφει 200x200. Σε μερικά reviews στα πλεονεκτήματα αναφέρουν ότι υπάρχει vesa wall mount μέσα στη συσκευασία της τηλεόρασης, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει θα σου πω σήμερα ή αύριο. Επισης, υπάρχουν vesa βάσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις διαστάσεις vesa οπότε είσαι καλυμμένος.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, dopefromcali είπε Επισης, υπάρχουν vesa βάσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις διαστάσεις vesa οπότε είσαι καλυμμένος. Μια συγκεκριμένη Ceiling Mount που κοιτάω υποστηρίζει μόνο μέχρι 200x200, οπότε αν η TV έχει 300x300 την πάτησα. 8 ώρες πριν, dopefromcali είπε Σε μερικά reviews στα πλεονεκτήματα αναφέρουν ότι υπάρχει vesa wall mount μέσα στη συσκευασία της τηλεόρασης, Δυστυχώς δεν με βολεύει γτ ψάχνω Ceiling Mount παράλληλη με το ταβάνι.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά η τηλεόραση ήρθε σήμερα και για όποιον ενδιαφέρεται έχει VESA 200x200 (στις 43"). Παρήγγειλα αυτήν την βάση και είμαι σε αναζήτηση μακριών καλωδίων hdmi και τροφοδοσίας. Ps: Σε μεγαλύτερες ίντσες λογικά θα έχει VESA 300x300. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από ΡΙ ΑΠ
Neo4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Αν θέλεις πες μας με δυο λόγια εντυπώσεις όταν μπορέσεις
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Neo4 είπε Αν θέλεις πες μας με δυο λόγια εντυπώσεις όταν μπορέσεις Όταν την στήσω και έχω μια εμπειρία θα γράψω κάτι. Προς το παρόν την σύνδεσα 5 λεπτά στο pc με hdmi για να δω αν ήρθε ελαττωματική. Παιδιά μια ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να βρω καλώδιο τροφοδοσίας πάνω από 5m ή πάω αμέσως σε μπαλαντέζα? Δεν ξέρω αν ψάχνω με σωστό searchword στο skroutz (IEC C7), αλλά πάνω από 5m δεν βρίσκω. Επίσης, ξέρει κανείς να μου προτείνει hdmi καλώδιο που να υποστηρίζει 4k στα 60hz (5 - 7.5m)? Αυτό που χρησιμοποίησα για την δοκιμή μάλλον δεν αρκεί γτ δεν με άφηνε να ανέβω πάνω από 27hz. Η GPU μου θεωρητικά σηκώνει 4k 60hz, οπότε λογικά φταίει το καλώδιο σωστά? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από ΡΙ ΑΠ Προσθήκη ερωτήσεων.
arisenal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, θεωρείτε καλύτερη αυτήν ή την LG UP78006? Τη δεύτερη την είδα και από κοντά και από αυτά που μπορούσα να δω από εικόνα και ποιότητα υλικών έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
dopefromcali Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 έχω την TV(55αρα) εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω είμαι υπερευχαριστημενος! Πολύ ωραίο design, τα χρώματα πολύ ζωντανά ο ήχος πολύ καλός και οι γωνίες θέασης μια χαρά. Επίσης ένα άλλο θετικό,είναι το Android 11 με smooth menu και με πάρα πολλές δυνατότητες. Ένα αρνητικό είναι ότι δεν δουλεύει με Alexa,καθώς το skill TCL Assistant στο Amazon δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα. Άλλαξα region αλλά και πάλι δεν υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις της ΤV για να σου βγάλει τον κωδικό για pair. Βέβαια έχει και δεύτερο remote στο κουτί με Google Assistant. Προσωπικά για μένα που δεν έχω μεγάλη εμπειρία από TVs, έβλεπα ότι έβλεπα σε 2Κ 27αρι 144hz monitor, είναι τεράστιο upgrade και έχω πάθει πλάκα. Για χρήση Netflix,YouTube, Twitch κτλπ την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στο Gaming κτλπ δεν ξέρω πως είναι, πάντως δεν έχει HDMI 2.1 για 120hz, το υποστηρίζουν μόνο τα μοντέλα 65 και 75 ίντσες. Ρωτήστε με αν θέλετε κάτι άλλο να σας βοηθήσω. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα