Dr_73 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Όπως γράφω στον τίτλο . Μικρές γρατζουνίτσες, που έγιναν σε παρκάρισμα βόλτας , από περαστικούς , παιδιά , μηχανάκια, άλλα αυτοκίνητα . Αν βάψω ολόκληρο κάθε κομμάτι που έχει μια μικρή γρατζουνιά, πρέπει να βαφτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο . Δεν συμφέρει . Από ερωτήσεις που είχα κάνει παλιά σε αλυσίδες μαγαζιών που δηλώνουν ότι κάνουν τοπικές βαφές ... που είπαν με λίγα λόγια .... 1)σε ουρανό δεν κάνουν τοπική βαφή 2)σε καπό μηχανής δεν κάνουν τοπική βαφή 3) σε πόρτα πορτ μπαγάζ δεν κάνουν τοπική βαφή 4)στο άνω τμήμα της πόρτας δεν κάνουν τοπική βαφή 5)τελικά εκεί που κάνουν , είναι οι προφυλακτήρες και το κάτω τμήμα της πόρτας , κάτω από το διαχωριστικό ... αλλά χρεώνουν την τοπική βαφή για βάψιμο γρατζουνιάς μήκους 2cm 100€ ... όταν με 120€ βάφεις ολόκληρο το κομμάτι ! Αν ας πούμε ζητούσαν για 3-4 γρατζουνιές των 1-2-3 cm από 50€ (συνολικά πχ 150€ για 3 ή 200€ για 4) , νομίζω θα είχε ενδιαφέρον . Έχει κάνει κανείς τελικά τοπική βαφή σε γρατζουνιές , στην αθήνα και περίχωρα και να έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ;;
Fordakias7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Car medical στον πειραια εξαιρετικος και πολυ καλες τιμες!
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Dr_73 είπε Όπως γράφω στον τίτλο . Μικρές γρατζουνίτσες, που έγιναν σε παρκάρισμα βόλτας , από περαστικούς , παιδιά , μηχανάκια, άλλα αυτοκίνητα . Αν βάψω ολόκληρο κάθε κομμάτι που έχει μια μικρή γρατζουνιά, πρέπει να βαφτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο . Δεν συμφέρει . Από ερωτήσεις που είχα κάνει παλιά σε αλυσίδες μαγαζιών που δηλώνουν ότι κάνουν τοπικές βαφές ... που είπαν με λίγα λόγια .... 1)σε ουρανό δεν κάνουν τοπική βαφή 2)σε καπό μηχανής δεν κάνουν τοπική βαφή 3) σε πόρτα πορτ μπαγάζ δεν κάνουν τοπική βαφή 4)στο άνω τμήμα της πόρτας δεν κάνουν τοπική βαφή 5)τελικά εκεί που κάνουν , είναι οι προφυλακτήρες και το κάτω τμήμα της πόρτας , κάτω από το διαχωριστικό ... αλλά χρεώνουν την τοπική βαφή για βάψιμο γρατζουνιάς μήκους 2cm 100€ ... όταν με 120€ βάφεις ολόκληρο το κομμάτι ! Αν ας πούμε ζητούσαν για 3-4 γρατζουνιές των 1-2-3 cm από 50€ (συνολικά πχ 150€ για 3 ή 200€ για 4) , νομίζω θα είχε ενδιαφέρον . Έχει κάνει κανείς τελικά τοπική βαφή σε γρατζουνιές , στην αθήνα και περίχωρα και να έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ;; Στείλε μου καμιά φωτογραφία να εκτιμήσω την κατάσταση . Για ολικό βάψιμο ξέχασε το .
Dr_73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, babisskg είπε Στείλε μου καμιά φωτογραφία να εκτιμήσω την κατάσταση . Για ολικό βάψιμο ξέχασε το . Θα πρέπει να βγάλω κοντινές με τον ... ευρυγώνιο ! Θα τις έχεις ! Για ολικό φυσικά το έχω ξεχασμένο , αφού θα πλησιάσει την αξία του αυτοκινήτου !!!!!
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Θα πρέπει να βγάλω κοντινές με τον ... ευρυγώνιο ! Θα τις έχεις ! Για ολικό φυσικά το έχω ξεχασμένο , αφού θα πλησιάσει την αξία του αυτοκινήτου !!!!! Αναμένω .......
nick#18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 21/11/2021 στις 2:37 ΜΜ, Dr_73 είπε Όπως γράφω στον τίτλο . Μικρές γρατζουνίτσες, που έγιναν σε παρκάρισμα βόλτας , από περαστικούς , παιδιά , μηχανάκια, άλλα αυτοκίνητα . Αν βάψω ολόκληρο κάθε κομμάτι που έχει μια μικρή γρατζουνιά, πρέπει να βαφτεί ολόκληρο το αυτοκίνητο . Δεν συμφέρει . Από ερωτήσεις που είχα κάνει παλιά σε αλυσίδες μαγαζιών που δηλώνουν ότι κάνουν τοπικές βαφές ... που είπαν με λίγα λόγια .... 1)σε ουρανό δεν κάνουν τοπική βαφή 2)σε καπό μηχανής δεν κάνουν τοπική βαφή 3) σε πόρτα πορτ μπαγάζ δεν κάνουν τοπική βαφή 4)στο άνω τμήμα της πόρτας δεν κάνουν τοπική βαφή 5)τελικά εκεί που κάνουν , είναι οι προφυλακτήρες και το κάτω τμήμα της πόρτας , κάτω από το διαχωριστικό ... αλλά χρεώνουν την τοπική βαφή για βάψιμο γρατζουνιάς μήκους 2cm 100€ ... όταν με 120€ βάφεις ολόκληρο το κομμάτι ! Αν ας πούμε ζητούσαν για 3-4 γρατζουνιές των 1-2-3 cm από 50€ (συνολικά πχ 150€ για 3 ή 200€ για 4) , νομίζω θα είχε ενδιαφέρον . Έχει κάνει κανείς τελικά τοπική βαφή σε γρατζουνιές , στην αθήνα και περίχωρα και να έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ;; Σε γνωστου μαυρο lexus rx400, fix it anyway στην αργυρουπολη.. αν θυμαμαι καλα του ειπε 180€ και ειχε μπολικα σημαδια το αμαξι γυρω γυρω. Εκανε πολυ καλη δουλεια. Ισως αξιζει να περασεις μια βολτα απο εκει. Τον εχω στο προγραμμα και για 2 πλαινες γρατζουνιες που εχω και στο δικο μου..
Dr_73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nick#18 είπε Σε γνωστου μαυρο lexus rx400, fix it anyway στην αργυρουπολη.. αν θυμαμαι καλα του ειπε 180€ και ειχε μπολικα σημαδια το αμαξι γυρω γυρω. Του έκανε βαψίματα δηλαδή σε περισσότερα από 2-3 κομμάτια με 180€ ;;;; Αν είναι έτσι , είναι καλή τιμή. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Dr_73
tutuyo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Chips Away εχω πολυ καλες εντυπωσεις, περυσι που εβαψα προφυλακτηρα Αυτοι βεβαια το πηγαινουν με το κομματι (πανελ) και οχι με το πληθος των γρατζουνιων
vamvakoolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, tutuyo είπε Chips Away εχω πολυ καλες εντυπωσεις, περυσι που εβαψα προφυλακτηρα Αυτοι βεβαια το πηγαινουν με το κομματι (πανελ) και οχι με το πληθος των γρατζουνιων chips away και απο εμενα στα Μελισσια. Οχι απλως αψογοι αλλα πραγματικα αν δεν ηξερα που ηταν η γρατζουνια δε θα το καταλαβαινα οτι το εφτιαξαν. Στα μελισσια κανουν και με τη γρατζουνια αλλα δεν εχει και τρελη διαφορα στη τιμη απο το πανελ. Προσοχη γιατι το συγκεκριμμενο καταστημα εχει τρελο φορτο (δεν ειναι απιθανο να κλεισεις ραντεβου για κανα 10 ημερο πιο μετα αλλα αφου σου εχει στειλει κοστοσ/εκτιμηση)
Dr_73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tutuyo είπε Chips Away εχω πολυ καλες εντυπωσεις, περυσι που εβαψα προφυλακτηρα Αυτοι βεβαια το πηγαινουν με το κομματι (πανελ) και οχι με το πληθος των γρατζουνιων Για πλήρη ενημέρωση , χρειάζεται η τιμή επιδιόρθωσης ανά κομμάτι . Παλιά , είχα πάει κι εγώ σε μαγαζί της αλυσίδας και η τιμή ήταν 100€ , για μερικό βάψιμο προφυλακτήρα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Dr_73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα