Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/11/2021 στις 7:18 ΜΜ, mr.lucifer είπε

Τέλος η προσφορά 

Δεν τελείωσε ακριβώς.

Μεταφέρθηκε το στοκ από 22 Δεκεμβρίου σε 7 Ιανουαρίου και τώρα σε 18 Ιανουαρίου. 

Μπορεί να εμφανιστεί ξανά 1 με στοκ για  22dec μιας που ακύρωσα πριν λίγο ένα από τα δύο White. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ooaris είπε

Δεν τελείωσε ακριβώς.

Μεταφέρθηκε το στοκ από 22 Δεκεμβρίου σε 7 Ιανουαρίου και τώρα σε 18 Ιανουαρίου. 

Μπορεί να εμφανιστεί ξανά 1 με στοκ για  22dec μιας που ακύρωσα πριν λίγο ένα από τα δύο White. 

Υπάρχει λινκ; γιατί δεν το βρίσκω... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Υπάρχει λινκ; γιατί δεν το βρίσκω... 

Ναι άκυρο... Πριν 13 λεπτά που έγραψα μου έδειχνε στοκ στις 7 Γενάρη. Εκανα refresh και άλλαξε σε 18 Γενάρη και τώρα από ότι βλέπω έκλεισε τελείως. 

Πάντως αν έχεις υπομονή, κάνε κάνα refresh. Πριν λίγο ακύρωσα ένα. 

Δεν ξέρω πότε και αν, θα φανεί ξανά διαθέσιμο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Είναι ξανά διαθέσιμο με στοκ στις 18 Ιανουαρίου.

Δεν το κανει add στο cart.. προσπαθω να το παρω ...

μολις ξανα τελειωσε η προσφορα .. περιμενω ισως ξανα φανει διαθεσιμο

Επεξ/σία από mr.lucifer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G@rg@oun είπε

Μολις βαζω Greece..Το πεταει κοκκινο!

Μάλλον γιατί ξεπούλησε από Amazon και σου βγάζει από άλλο πωλητή.

Δημοσ.

Τελευταία παρατηρώ όλο κ περισσότερα προϊόντα στο amazon.de κ στο amazon.co.uk να μη στέλνονται Ελλάδα. Πιστεύω φταίει το θέμα με τις υπερβολικές καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ λόγω τελωνείου κ τα παράπονα που δέχονται.

Πρόσφατα παραγγελία μου από amazon.de (αποστολή από Γερμανία) την 04/10/21 έφτασε στις 18/11 με 1 μήνα σε τελωνειακή εκκαθάριση!!!

Εγώ κατάφερα κ πήρα 1 Switch για 22 Δεκ και έβαλα expedited shipping δεν την ξαναπατάω με τα @\%&* ΕΛΤΑ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, birbilis_ είπε

Τελευταία παρατηρώ όλο κ περισσότερα προϊόντα στο amazon.de κ στο amazon.co.uk να μη στέλνονται Ελλάδα. Πιστεύω φταίει το θέμα με τις υπερβολικές καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ λόγω τελωνείου κ τα παράπονα που δέχονται.

Πρόσφατα παραγγελία μου από amazon.de (αποστολή από Γερμανία) την 04/10/21 έφτασε στις 18/11 με 1 μήνα σε τελωνειακή εκκαθάριση!!!

Εγώ κατάφερα κ πήρα 1 Switch για 22 Δεκ και έβαλα expedited shipping δεν την ξαναπατάω με τα @\%&* ΕΛΤΑ!

Αποστολη απο Γερμανια περασε τελωνειο κι μαλιστα ενα μηνα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...