Tasos19s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε αυτο το συμπαίρένεις σαν τεχνικός η είχανεμ να λέμε και ειχαμε να πουμε; και απο πριν ειχε αυτο το προβλημα. γενικα ο αδερφός μου μια μερα καθαρησε τα ανεμιστήρια και μετα δεν του μπουταρε σωστα... δεν πειραξε κατι περισσοτερο απο τους υποδωχείς με τα ανεμιστήρια. η μπαταρία που ηταν β διαλογής προκάλεσε το πρόβλημα. τα λαπτοπ οταν μπουτάρουν διαβάζουν κάποια αρχεία ωστε να περάσουν κάποιους ελεγχους... αυτος φενεται να χει σταματησει καπου στη μεση... Εξ αποστάσεως επισκευή και διάγνωση δεν μπορούμε να κάνουμε με επιτυχία Σου λέω την άποψη μου με τις γνώσεις που έχω Αυτα που λες θα κάνουν τα κάνουν αφού ξεκινήσουν Εσένα δεν ξεκινάει καθόλου Τα συμπτώματα που έχει να ξέρεις δεν είναι τα καλύτερα πάντως Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος όταν τον βγάλεις θα κάνει εκκινηση. Εσένα δεν έκανε Οσους υπολογιστές έχω φτιάξει που άνοιγαν μόνοι τους όταν έβαζες το ρεύμα, έφταιγε το τροφοδοτικό Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Tasos19s
lasithi12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tasos19s είπε Εξ αποστάσεως επισκευή και διάγνωση δεν μπορούμε να κάνουμε με επιτυχία Σου λέω την άποψη μου με τις γνώσεις που έχω Αυτα που λες θα κάνουν αφού ξεκινήσουν Εσένα δεν ξεκινάει καθόλου Τα συμπτώματα που έχει να ξέρεις δεν είναι τα καλύτερα πάντως αναγράφω μπαινει σε loop fan, προφανώς κατι έχει παιξει με τα ρευματα και τους σένσορες δυστηχώς. όταν ξεκινάει ενα μηχάνημα διαβαζει σε διαφορετικές παραμέτρους και καταστάσεις το ρεύμα που δέχεται και ανάλογα προχωράει στο boot...
Tasos19s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, lasithi12 είπε αναγράφω μπαινει σε loop fan, προφανώς κατι έχει παιξει με τα ρευματα και τους σένσορες δυστηχώς. όταν ξεκινάει ενα μηχάνημα διαβαζει σε διαφορετικές παραμέτρους και καταστάσεις το ρεύμα που δέχεται και ανάλογα προχωράει στο boot... Αυτό στα δικά σου μάτια τι δείχνει; Ότι;;; Κι εγώ ακριβώς το ίδιο μηχάνημα έχω γι αυτό μπήκα να σε βοηθήσω εάν μπορέσω. Εάν έχεις νεύρα επειδή έχεις πρόβλημα δεν σημαίνει ότι εμείς θελουμε κάτι να έπαθε το μηχάνημα σου. Δεν έχει κανείς συμφέρον ώστε να μην θέλει να δουλεύει το μηχάνημα σου Η μπαταρία που έβαλες από το παλιότερο μηχάνημα έχει ακριβώς το ίδιο κούμπωμα? Δίνει ακριβώς τα ίδια ρεύματα στις ίδιες θέσεις? Το έψαξες? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από Tasos19s
Chemical Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Πόσους κύκλους έχετε και σας φούσκωσε η μπαταρία?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Chemical είπε Πόσους κύκλους έχετε και σας φούσκωσε η μπαταρία? Δεν έχουν τόσο σημασία οι κύκλοι. Σημασία έχει η χρήση που έχει γίνει στη μπαταρία.
Chemical Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, natural_sgf είπε Δεν έχουν τόσο σημασία οι κύκλοι. Σημασία έχει η χρήση που έχει γίνει στη μπαταρία. Όταν λες χρήση, δλδ ένα παράδειγμα χρήσης ποιό θα ήταν; Kαλό θα ήταν αν κάποιος εχει τετοιο θέμα να στείλει και πόσους κύκλους έχει, εγω το έχω απο το 2014 με 1686 κυκλους και δεν παρατήρησα κάποιο φούσκωμα Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Chemical
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Chemical είπε Όταν λες χρήση, δλδ ένα παράδειγμα χρήσης ποιό θα ήταν; Kαλό θα ήταν αν κάποιος εχει τετοιο θέμα να στείλει και πόσους κύκλους έχει, εγω το έχω απο το 2014 με 1686 κυκλους και δεν παρατήρησα κάποιο φούσκωμα Το έχεις συνέχεια στη πρίζα; Αν ναι, και με 0 κύκλους, θα σου φουσκώσει. Του κάνεις normal χρήση με χρήση μπαταρίας χωρίς να είναι συνέχεια στη πρίζα, και 1500 κύκλους να έχει δεν θα φουσκώσει.
Tasos19s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Οι μπαταρίες είναι καθαρά θέμα τι μπαταρία θα σου τύχει Οπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μπορεί να τυχεις μπαταρία να μην σου πάθει τίποτα ακόμα και μετά από χρόνια Υπαρχουν όμως και μπαταρίες που με λογική χρήση δεν άντεχουν και έχουμε μετά τα προβλήματα που βλέπουμε 1
Ribopaido Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι κύκλοι φόρτισης δεν είναι ο παράγοντας που κρίνει τη μπαταρία αλλα η ποιότητα των κύκλων. Οταν η μπαταρία μένει σε ενα στάνταρ range (40-80) αρα το depth of discharge ειναι μικρό , η διάρκεια ζωής επιμηκύνεται σημαντικά. Δείτε τα παρακατω για να μη κάνω διαφήμιση της δημοσίευσης μου. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Ribopaido 1
Chemical Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ribopaido είπε Οι κύκλοι φόρτισης δεν είναι ο παράγοντας που κρίνει τη μπαταρία αλλα η ποιότητα των κύκλων. Οταν η μπαταρία μένει σε ενα στάνταρ range (40-80) αρα το depth of discharge ειναι μικρό , η διάρκεια ζωής επιμηκύνεται σημαντικά. Δείτε τα παρακατω για να μη κάνω διαφήμιση της δημοσίευσης μου. Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο αλλά πολύ πιο συνοπτικό και για τα 3 πρώτα χρόνια το φορτιζα μεταξύ 40 - 80, μέχρι που είχε αρχίζε να γίνεται πολύ συχνότερη αυτή η διαδικασία λόγω των software resource demands και τελικά το άφηνα συνέχεια στην πρίζα. Ισως τελικά αυτά τα 3 χρόνια να σωσανε την μπαταρία, τώρα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια ένα 2h με chrome το έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα